Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
luikay
tag
Ez zsákutca... egyszerűen nem érti meg, hogy nincs probléma az internet szolgáltatóval. Direkt leteszteltem mobil hotspottal is neki.
-
luikay
tag
Amúgy az a fura, hogy ha Widevine probléma lenne, akkor már a menüben sem írná ki, hogy UltraHD 4K tartalom.
Most Himani megkérdezi egy felsőbb szintű menedzserét is... -
félisten
Az hogy lehet, hogy PUS85x5-ből nincsen 55"-os változat sehol a polcokon?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
PEPE1689
friss újonc
Üdv Mindenkinek!
Van egy 65pus7304 típusú philips tv-m.
Mindenhol azt írják róla, hogy a belső memóriája 16GB.
Az enyém csak 5 GB ot ír.
Van valakinek ötlete? -
luikay
tag
XDA fórumon is írják a hibát... nem vagyunk egyedül.
[link][ Szerkesztve ]
-
luikay
tag
Visszatérve a Netflix problémára... közben kiderült, hogy a többi streaming szolgáltás is maximum SD felbontásban megy, úgyhogy több mint valószínű, hogy a Widevine tanúsítvánnyal lesz a gond... Elképzelhető, hogy lejárt és a Philips erre nem figyelt oda?
-
Kroni1
veterán
válasz Alien! #25577 üzenetére
A Kodi plugin miért zárja ki? Az egy nem hivatalos mókolt verziót tartalmaz, akár kinai boxokon is fut vele a Netflix, amik hírből sem ismerik a netflix certifikációt...
Nem lehet hogy a plugin az pont emiatt működik rendesen, mert nem a beépítettet használja? Nem tudom, csak találgatok én is..
-
Kroni1
veterán
válasz Alien! #25579 üzenetére
Akkor passz, ennyire nem tudtam, hogy a Kodi plugin mit csinál, csak tudom a Netflix néha változtat valamit, hogy a kinai box-on ne menjen rendes felbontással.. Egy biztos, hogy nem akar menni még HD-ban sem, csak SD-ben sajna.
Amúgy Netflixen ki lehet valahogy iratni a tévével, hogy milyen az aktuális felbontás?! LG-nél az Info gombra megmondja a felbontást@frissitést, de a philipsnél nem találok ilyesmit.
-
Alarikman
senior tag
válasz Kroni1 #25580 üzenetére
Info gomb balra fent a tárcsás vezérlőtől? Nekem kiírja(540p, kemény 0.3 megabit😕). A Netflix minősége nem is annyira a felbontáson látszik (persze ott is), hanem a baromi kicsi bitrátán. Agyon van tömörítve. Minden ami nem 4k-s, az egy szar. Komolyan mondom a sima HBO go ma már jobb minőség. Kivéve a teljes csomag(4k Netflix).
[ Szerkesztve ]
-
Atikusz
senior tag
Nálam 49PUS8303-n a Netflix jól működik (2160p).
-
Alien!
senior tag
válasz Kroni1 #25590 üzenetére
azt nem vágom egy-egy modell miért marad ki...ahogy az XDA-n is írják, állítólag átsorolták a Mediatek SOC-ot L3-ba, valami biztonsági rés/szivárgás miatt, ha jól értelmezem... (?!)
-
-
vasii
senior tag
TV bekapcsolás nélkül csak egyszínű ambit lehet járatni?
Ambi zene így nem a leg felhasználóbarátabb, ha nem a TVn akarom lejátszani a zenét. Kár, hogy a ritmuskövetésre nincs mikrofonos megoldás.
Alapvetően pl ha telefonról spotifyról akarok zenét hallgatni, akkor csak csatlakozok BTn az erősítőhöz.
Most hogy menjen hozzá az ambi, össze kellett optikaival kötnöm a TVt az erősítővel, a telót tükrözni kell a TVre majd a TV menüből kikapcsolni a képernyőt, elég macera. Mondjuk legalább így működik. Vagy van valakinek egyszerűbb megoldása erre?Tudom, first world problem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest