Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Balupapa #74915 üzenetére

    A Multipla egy nagyon jó autó volt, Te is csak azért vicceskedsz ezzel, mert még soha nem ültél benne. :D Minden jó volt, csak a kézi váltás nem jött be, plusz azért van egy- két fiatos sajátosság (2 év alatt pl sok szerelő közeli ismeretsége, autósboltosok haveri társasága, mindenféle vásárlói kedvezmény, bontósok akár már kulcsot is adnak ha kell, hogy éjszaka is legyen alkatrész) na jó ez csak vicc, nem volt annyira gáz, a probléma onnan indult, hogy én szeretem ha minden autóm rendben van, ez is rendben volt, nyilván így sok pénzben is volt, meguntam, elvitték, kellett mást vennem.

    Tükrök? Ebben is motoros- behajtós, és még a külsők is fényre sötétedős, alapból sárgásak, annyira nem bejövős, de fent van és teszi a dolgát, nem látok semmi különlegeset. És mint ahogy évekkel ezelőtt írtam, egy másik fórumban a Multiplával kapcsolatban valaki javasolta valakinek, hogy ha behajtja a tükröt, kevesebbet eszik az autója. Akkor sem én állítottam- javasoltam, pusztán leírtam, a megfelelő szövegkörnyezetbe helyezve a kulcsszavakat.
    Remélem aki akkor nem értette, mára eljutott oda, hogy nincsenek értelmezési problémái. :D

    Viccet félretéve. 18-as felni 225/45R18-as gumikkal, vagy 17-es felni 225/45R17-es gumikkal a jobb választás? Leginkább arra gondolok, hogy a jelenlegi gyári felnin lévő 215/55R16-os gumikhoz képest mennyire romolna egyikkel- másikkal a komfort, egyenesfutás, zaj, vagy ezekből elvesztve valamennyit, mit nyerhetek velük? A gyári felniket megtartanám a téli gumikhoz.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák