Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz crey #74710 üzenetére

    hát így, hogy őt nem visszük, valószínű mi sem megyünk, következő hétvégén úgyis lesz egy belföldi utunk (Sárvárra).
    én voltam májusban céges csapatépítőn Amszterdamban, bár az leginkább a kaja-pia-füvescigi-kurvázás tematikára volt felfűzve, múzeumba nem jutottunk el sajnos. a Vondelparkban voltunk, meg hajókázni is, tényleg nagy élmény volt :)
    getyourguide-on néztem a programokat, a tavalyi 2017-es Róma óta mindenhova megvesszük előre a jegyet, szigorúan skip-the-line belépéssel. a palotába április 1-ig nincs már jegy :DDD úgyhogy az most kiesne sajnos, nem akarok órákat sorban állni, ahhoz túl rövid időre megyünk. Van Gogh múzeumot és Rijsket is meg akarjuk nézni, virágpiac ha útba esik.
    de ha majd megyünk - mert valamikor biztos megyünk -, akkor egy Dzsini besztofért jelentkezem, az biztos, előre is köszi! :)
    idén egyelőre csak ennyi van betervezve: feb legeleje Erdélyben az egyházi esküvő, feb közepén Bonvino, március Sárvár, augusztus Sziget fesztivál, szeptember Prága.
    tavaly szétszoptuk magunkat, lakásfestés, erkély kipofozás, temetés, esküvőszervezés, idénre sok pihenés/kikapcsolódás van betervezve. főleg ha összejön a gyerek, azért akkor limitáltabbak lesznek a lehetőségek egy darabig :)

Új hozzászólás Aktív témák