Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz Lassú Víz #74607 üzenetére

    "Mindig kis cégnél dolgoztam, hidd el nem működik az, hogy 8 óra után elfelejted a melót másnap reggelig."

    - 3 év egy helyi TV-nél, voltunk nyolcan akik csináltuk.
    - 9 év sales managerként egy cégben, ahol gyakorlatilag második emberré lépdeltem fel, karácsonykor ugyanúgy melóztam, vagy épp hétvégén ha gáz volt. Amikor odakerültem voltunk 10-en, amikor eljöttem velem együtt voltunk 7-en.

    A mostani cégem a világ körül foglalkoztat 250 embert, ennek java része (200 fő) Texasban él és dolgozik. A többiek homeofficeból tolják. Ez az első nem KKV-m, de méreteit nézve ez is KKV. Sőt sokszor úgy szoktuk hívni magunk között a céget, hogy a világ legnagyobb startupja - amilyen blőd hibák vannak menedzsment szinten.

    Amit ebből ki akartam hozni: pontosan tudom milyen az amikor úgy tolod a szekeret, hogy nem a tiéd. :)

    "Minden korosztálynak megvan a maga problémája, és biztos, hogy nem látjuk a másikét amíg bele nem kerülünk abba az élethelyzetbe amiben ő van. A te szavaid is emlékeztetnek a 30 éves önmagamra. De most az 50 felé lépkedve már látom azt a nézőpontot is, amiről a 20 évvel korábbi 50-esek beszéltek." - és ez tök rendben is van szerintem. Mert hiszen a saját problémáidat kell adott pillanatban megoldanod, és nem azzal foglalkoznod hogy egy úgymond idegennek mi a baja nettó 15 évvel előrébb. Vagy épp te magasról teszel arról, hogy nekem mi a bajom - és ezért egy pillanatig sem tudok haragudni, mert a saját szar a válladon fontosabb.

    Igazából az a hozzászólás egy hőbörgés volt részemről, mert picit a bögyömben van most az "apámék" korosztálya, meg a helyzet amibe kerültünk. De ez meg nettó politika, én meg elvből nem kellene ilyenekről beszéljek.

    A tárgyi tévedésekért elnézést kérek.

    Freddy: Naugye! :D Örülök hogy egyetértünk.

    j.bravo: nem siralomtengernek szántam, elnézést érte - de most gondolj bele milyen lenne ha csapathatnál egy Miatával a hóban! :)

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák