Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Balinov

    félisten

    válasz m3ss #68423 üzenetére

    fene tudja, oke, 1.2/8V nem egy eromu, de varosbol szuburbiaba kozlekedni, napi 20-3-40km-t teljesen jo volt, 8V letere meglepoen porgos kis motor volt benne..A valto mondjuk megszopatott, ill. pontosabban a kuplung, mert a munkahenger eresztett es a vegen, mikor vittem szerelohoz annyira izombol kellett huzni a kart,hogy a valtogomb a kezembe maradt.. City szervo-t imadtam, parkolasnal nagyon jol jott.

    Persze osszessegeben az 1500€-s vetelarra( 8 evesen vettuk) en es a biztosito szerintem siman ratoltunk meg vagy 4-5000€-t...egyedul a bontott motros moka volt vagy 850.

    Mondjuk osszesegeben szerettem, itteni tomegkozlekedes utan egy megvaltas volt, mikor meglett olyan feeling volt, mintha egy masik orszagba lenne az ember (kikerulve a busz, villamos, vonat vonzaskorzetet). Csomo hetvegen akar napi 5-600km-t is beletoltunk a nagy felfedezesek koraban.

    6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák