Új hozzászólás Aktív témák

  • crey

    MODERÁTOR

    válasz Freddy76 #63739 üzenetére

    Nem pont esküvő, de az analógia hasonló.

    Mióta a nyakamba vettem a világot, mást nem hallok, csak hogy nekem mennyire jó, mert mennyi mindent látok.

    Hát persze. Azt senki nem akarja megérteni, hogy ezek az utak nem arról szólnak, mint egy átlag ember nyaralása. Nincs időd várost nézni, nincs időd belemerülni abba, hogy mit is érdemes kipróbálni, találkozni a helyiekkel. Itt arra van időd, hogy dolgozz. Hiszen azért mégy ki. Jó esetben a kinti partnerekkel leültök egy jobb étterembe, esztek egy jót, majd este hullafáradtan beesel az ágyadba a hotelszobádban.

    A reptereket jobban ismerem már, mint magukat a városokat. Mert ott mindig van 1,5-2 néha több időm is lébecolni.

    Ha meg véletlenül úgy alakul, hogy van egy pár órám nézelődni, akkor sem ugyanaz. Nincs ott a párod, vagy akárki más, akivel ezt megoszthatod. Egyedül vagy. Egyedül élsz át mindent.

    Amúgy az esküvőnél ugyan ezt játsszuk. A párom látva a barátnői szenvedését az esküvőik körül, nem akar nagy lagzit. Mi ketten, meg két tanú, és csá.

    Én meg marhára nem szeretném ezt, szeretném az örömöm megosztani azokkal, akiket igazán szeretek. A legjobb barátaimmal, a közvetlen munkatársaimmal, és termesztésen a családommal. Aki mondjuk meg akarja hívatni a 34. rokont, a helyszínen agyonrúgnám.

    Viszont egy dologra mindenképp oda akarok figyelni: én nem fogok görcsölni. Nem is akarok. Az én "álomesküvőm" egy laza kertisütögetés, motherbookdriver érkezik a motherbookkal, kimondott igen, csók, aztán zene, tánc, ivászat és mocsok nagy BBQ bordák cuppogása egész este. Ha valakinek vannak különleges kívánságai, az jelezze egy másik helyszínen.

    Ennyi.

    Ja és józene.

    [ Szerkesztve ]

    Sarcasm: just one of the many services I offer.

Új hozzászólás Aktív témák