Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
forceberg
veterán
válasz Real_Necro #37150 üzenetére
Pirítósba reszeld bele a foghagymát, rá egy kis zsír(nem margarin vagy pakura), kész is a finom reggeli, meg az egész napon át kitartó lehellet.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
L4mie
veterán
Én mézes teába szoktam gyömbért belefőzni.
+ turmix receptem:
-4 kivi
-2 narancs
-2 evőkanál méz
- gerezd fokhagyma
- fokhagymányi gyömbérezeket deci vízzel összeturmixolni és kész is a vitamin koktél ami még finom is, érzékenyebbek simán kihagyhatják a fokhagymát.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
"Fazékba, de lehet lábas is, forralj fel 2 liter vizet! Ha már forr rakj bele 2 evőkanál kamilla és 2 evőkanál csipkebogyó teafüvet! Ezután csavarj bele 2 citromot, majd a héját is dobd bele, adj hozzá egy evőkanál akácmézet! Hagyd állni 15 percig, majd öntsd ki a picsába és igyál házi pálinkát! 2 nap múlva kutya bajod!"
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #37152 üzenetére
A foghagyma biztos hasonlít a lábgombához.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
aleister
veterán
Ismerős valakinek?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #37143 üzenetére
Bent legalább pénzért netezel
aleister : Ő lenne hármaska?
Freddy :Konditerem megy még?
Áll:Gyömbér helyett javaslom a tormát. Ugyanolyan erős, de passzol mellé a virsli /kolbász.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Studi
veterán
válasz Mercutio_ #37164 üzenetére
Nem véletlenül Nyolcaskára gondolsz?
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #37161 üzenetére
Már megint beletúrtál a régi megunt "barinőim" mappámba?
Merci:
Engem a jelenlétemért (is) fizetnek.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
Én fixre mondom, hogy jöhet
A tegnapi Robi dolog kapcsán: Amikor nem akad ki ilyen a stílusa [link] és többek között emiatt (+ egy rakat szakmai cikk) bírják sokan.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
atok666
őstag
válasz aleister #37161 üzenetére
Csalok - Grace Park
Atok
-
L4mie
veterán
Real Necronak unboxing videó:
-minőség tükrözi az árat
-az üveg ferdén van beragasztva jobboldalt kb 0.5mm-el kintebb van mint baloldalt
- a két gomb természetesen nem működik ahogy a kis mutatók se /mondjuk ez nyilvánvaló volt/
- a lenkeréken valami takony van.
amúgy jól néz ki kínai gagyihoz képest főleg, de szerintem ilyent kapsz a piacon 2k ért is próbát megért, tényleg csak játszós.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Real_Necro
veterán
Köszi az infót!
Tuti nem mennek a gombok? Itt egy fekete példány és itt működnek: [link]
Ezen a fehéren is mennek: [link]
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #37174 üzenetére
jah, de mennek csak bikán kell megnyomni,
alsó pici számlap vajon mit mutat?*ok az is megy
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
spanyoll
addikt
A pöcsöm is játszós, de az legalább ingyen van. Én is akartam ilyen olcsó szutyok órát, de semmi értelme nincs. Akkor már egyszerűbb egy 15K-s orientet nézni, amit még mindig lehet használni olyan körülmények között is, ahova nem vennél fel egy IWC-t vagy bármi értelmes darabot.
A kétpálcás meg cserébe 5 órás járástartalékkal rendelkezik és késik 2 perc alatt hármat kb."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #37177 üzenetére
"A kétpálcás meg cserébe 5 órás járástartalékkal rendelkezik és késik 2 perc alatt hármat kb."
Ez erős túlzás. Ha 20mp-et eltér, akkor már probléma? A járástartalék meg arra lett kitalálva amikor nem hordod stb... vagy te amikor felrakod az órát utána nem mozdítod a karod?
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #37178 üzenetére
Az 5 órás járástartalékot egyik pajtimnál láttam, aki berendelte a gyönyörű csillivilli 4ezres open-heart órát ebayről, aztán éjfélkor levette a kezéről az órát, lerakta a polcra, majd reggel amikor 8kor keltünk és mentünk volna melózni, akkor húzhatta fel, mert megállt. Ez szerintem halál gáz, én legalábbis nem órában alszom.
A 20mp késés meg belefér, feltéve ha nem napi szinten csinálja, mert a heti 2-3 perc már sok.
A 1 perc még belefér, de már azt is neccesnek mondanám, ha valaki rendesen költ órára. No meg ha kétpálcás, akkor az is 3-5000Ft, ami 10K-ra van egy rendes orienttől, olcsóbb casiotól, miegymástól, amik össze is vannak rakva úgy, hogy jobbak azért, annyit meg szerintem megér pluszban, hogy ne legyen vele nyűg. Aztán kinek mi a fontos, meg ki hogy látja ezt. Én személy szerint, mivel órás dolgokban kísértem egy ideig a topicot, semmiképp nem vennék már olcsószart, akkor inkább spórolok kicsit és rendesebbet.
Ebből a megfontolásból nem vettem meg az orientet sem (tökéletesek, nincs velük baj), de mivel közben hozzám került dédnagyapám órája amit imádok és tetszik is, ezért azt hordom, és ha veszek, akkor már egy komolyabbat, aztán lehet váltogatni.[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #37178 üzenetére
Én nem is értem miért nézegetitek ezeket a 2000 Ft-os szarokat... Van rendes órád, talán kettő is. Ahová azt félted, oda vegyél egy 5000 Ft-os Casiot vagy egy decathlonosat, az még ér is valamit...
Ezeken a vackokon látszik hogy vacak, szerintem - főleg egy pesti mérnökgyereknek - vérgáz ilyet hordani. Kicsit olyan mintha vennél a karikagyűrűd helyett egy 2000 Ft-os ezüstöt, hogy azt hord a rendes helyett...
Én vagy felveszem a rendes órámat vagy akkor már inkább semmit.[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
-
törölt tag
válasz spanyoll #37179 üzenetére
Fura ez b+, nekem a Citizen a napelemmel annyira királyul megy és gyönyörű szép is.. sosem értettem az ilyen felhúzós-felrázós óramániát.. Gyakorlatilag amíg az órámban lévő kis mini-kondenzátor élettartama engedi, az órám jó, durván 10-évente lehet cseréltetni kell majd a kondit, de hamarabb fogom elhagyni, betörni a zafírüveget, vagy netán elkopni a mechanika, minthogy kondenzátorcserére vigyem vmi szakihoz, vagy a gyártóhoz. Nonstop megy, veszett pontos, gyakorlatilag gondozásmentes, egyedül a dátumszámlálón kell tekernem nekem egyet kézzel mindig, amikor nem 31-napos a hónap. Nem kell ennél jobb
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz #40935168 #37181 üzenetére
Nekem van ECO driveos Citizenem is meg automata órám is (felrázós ). Az automata klasszikusan egyórás "életmód", hisz ha lerakod, 1-2 nap alatt megáll, utána állítgatni kell... Ha folyamatosan hordod és jól be van szabályozva, heti pár másodperc pontossággal jár, az meg elenyésző.
Egyszerűen más filozófia a kettő. Előbbi tényleg gondozásmentes (max 8-10-12 évente 5K-ért kondenzátort cseréltetsz), utóbbi egy mechanikus szerkezet, 4-5 évente szervizeltetni kell (így aztán egy 100-150 K-s órára 20 év alatt ráköltöd az árát). Ismerve a műszaki dolgokhoz való viszonyodat, számomra egyértelmű hogy neked előbbi vanHolnap majd jól beletépünk...
-
törölt tag
válasz spanyoll #37182 üzenetére
A papi órája az más, ő nem ér
t_a_m_a_s: igen, ha Szipál lennék és francia vörösbor rajongó, valszeg automatám lenne, de techbuzi vagyok és a Nyakas roséra esküszöm, így Ecodrive Amúgy nem találom guglin sem és nem is jön szembe velem sehol, ez is jó benne.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Freddy76
addikt
Ma voltunk boltokban nézegetni a felújítás miatt. Voltunk egy fürdőszoba-boltban, ahol a legdrágább WC csésze (ülőkével, tartállyal) több, mint k é t m i l l i ó forintba került. Két darab misi. Egy WC kagyló.
Meteoritot az emberiségnek.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz spanyoll #37179 üzenetére
Együtt keltetek fel? Gyanús!
A járástartalék csak maximálisan felhúzott állapotra érvényes. Az enyém is simán megáll reggelre, ha előtte nem mozgok benne eleget, pedig ez egy korrekt japán szerkezet 48 órás járástartalékkal.
Egy normálisabb automata szerkezetnél bizony a napi(!) +/- 15-20 mp belefér. Pl az sem mindegy, hogy hogyan és mennyit mozogsz egy nap, vagy miként tárolod.
Pontosan nem tudom, de talán +/- 5 mp amitől megkaphatják a COSC minősítést egyes szerkezetek. Akinek pontosabb kell, az vegyen quartzot.
Vagy atomórát, ami vmi 100 millió év alatt +/- 1 mp pontossággal jár.(#37180) t_a_m_a_s
+1
Ha olcsót akarnék, akkor sem az ilyen 2 pálcásat választanám. Bár hozzáteszem, a konkrét darab látványra vállalható.(#37181) Eperkutyus
Eléggé hasonló a film vs. digitális fényképezéshez.
Egy mechanikussal együtt kell élni, "lelke van".96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
spanyoll
addikt
válasz fi:zi'k #37192 üzenetére
Tévedtem a technikai részeket illetőleg, aláírom. DE ettől még a kínai kétpálcások szart sem érnek (szerintem).
Amúgy meg oioioiiiiii
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #37195 üzenetére
Annyit érnek mint az itthon kapható méregdrága divatórák, melyek 1-2 év alatt szétkopnak, szétesnek, elhasználódnak. Párezer Ft-os kategóriában az a Jaragar szerintem egész korrekt. Mérnöki szint ide vagy oda, inkább azt raknám fel mint egy olcsó műanyag Casiot. Miért? Mert nekem az tetszik, elegáns. Laikus sosem fogja nézni mennyibe került, óramániásnak meg a 140k-s óra is gagyi lesz a kezemen.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #37197 üzenetére
Nem feltétlenül. Óramániás is kiszúrja a jobb órákat és konstatálja, hogy az anyagi helyzetedhez vagy a személyes igényeidhez illően mégis egy jobb órát választottál.
Parasztvakításnak viszont olcsóbb megoldásként elmegy.
Ha neked tetszik akkor meg teljesen mindegy, nem akkora összeg, hogy vacillálni kelljen miatta, vedd meg és örülj neki."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #37198 üzenetére
Ugyanakkor fennáll a kérdés, kinek is akarsz tetszeni.
Találtam vidit a Citizenemről. Nagyon szeretem, csak mindennapos órának kezdem sajnálni, habár nagyon jól bírja.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #37199 üzenetére
Én meg pont azt mondom, hogy ne sajnálj egy ilyen órát mindennapi használatra, mert pont ez az ami arra való! Acéltok, fémszíj, zafírüveg. Mégis mi baja lenne az íróasztalodtól? Legfeljebb ötévente átpolíroz(tat)od a tokot. Sajnálni az aranytokos bőrszíjas alkalmi órákat kell, mert azokon tényleg meglátszik a használat.
Sógor a félmillás Sinn-jében kertészkedik, kutya baja tőle.Kb 1,5-2 napi(!) fizudból tudsz rendes órát venni, nehogymár kétezer forintos kínai bóvlit hordj. Ha ennyit sajnálsz rá, akkor inkább ne hordj semmit, ott a telefonodon az óra Én így gondolom. Biztos paraszt vagyok, de én igenis megnézem, hogy ki milyen órában van. Akinél szervizen volt az órám, nagyon komoly szakember, gyűjtő, óramániás, nagyon komoly értékű órákkal. Egyáltalán nem nézi le az általunk elérhető (100-200 K-ig) órákat, pedig van neki 1-2 Rolex a gyűjteményében.
Persze ez szigorúan szvsz, én ilyen vagyok. Megnézem az emberek óráját, gyűrűjét, cipőjét, öltözékét, az összképet, hisz ez az első dolog ami alapján képet tudok alkotni valakiről... Nekem pl sokkal szimpatikusabb ha egy ilyen Citizent látok meg valakinek a csuklóján, mint egy gagyit
[ Szerkesztve ]
Holnap majd jól beletépünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs