Új hozzászólás Aktív témák

  • Novics

    senior tag

    válasz madgie #34262 üzenetére

    Ennyire azért nem zavar. :P Amikor tanultam akkor talán egyszer sem fulladtam le, utána is csak 1-2x. Ez inkább csak a szokásos rágörcsölés nálam. Pl korábban úgy voltam vele, hogy amíg nem beszélem anyanyelvi szinten a németet, addig inkább meg sem szólalok rajta. Pedig ez nettó marhaság, és ezt akkor is tudtam. Szerencsére aztán ezt kinőttem, bár még mindig nem az igazi. Szeretek láthatatlan lenni. Nem kitűnni a tömegből, márpedig egy mazsolát egyből kiszúrnak. És ez stresszel, akkor bénázok, ami még jobban stresszel stb... Ez is fejben dől el, mert amúgy - állítólag - nem vezettem rosszul.

    spanyoll
    Persze, csak így megy a dolog, csak sajnálom erre az időt, meg a pénzt is. Az volt a jó, amikor munkatársam lepukkadt Ford Ka-ját én vezettem hazáig. Azt annyira sajnálni sem kellett, meg össze volt kötve a kellemes a hasznossal. A Dieter szokta még felajánlani a Merdzsót, de azért egy akkora és olyan drága autón nem szívesen gyakorolnék. Pedig az automata. :D

    zolka78
    Én még nem vezettem automatás autót, de nincs is meg az a beidegződésem, mint azoknak, akik váltóson szocializálódtak. Ennyi előnyöm van. :) A Dieter is már régóta automata Merdzsókat hoz ki, és abban a kategóriában már nem szarok vannak. Viszont nekem nem mostanában lesz pénzem olyan kategóriás autóra. :D De tényleg úgy vagyok vele, hogy nincs is szükségem rá. Jó, néha jó lenne egy saját autó - vagy akár egy kölcsön - de 99%-ban megoldom nélküle.

    [ Szerkesztve ]

    A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Új hozzászólás Aktív témák