Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz Real_Necro #12700 üzenetére
hat ezaz. ar/ertekbol kiindulva nem ertem miert a dslr a divatgep, sztem pont forditva van ez...
mindenesetre engem kivancsiva tettek a sok offtolassal a nikon topicban
de vhogy nem tudom elkepzelni hogy miert akarnek evf-et...viszont jol neznek ki ezek a kis gepek, az tuti. biztos jobban mutatnek ha ilyennel fotoznek, es nem egy ilyen batar 15-30 sigmaval.. ormotlan nagy. csodalkozok hogy birja a nanomax 260.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Freddy76
addikt
Az ár/érték relatív, csak az adott felhasználó viszonylatában értelmezhető. Neked semmilyen szinten nem érné meg milc-re váltani, ha megnyernéd a lottó ötöst, akkor is csak másodgépnek ajánlanám. A drágaságról többször elmondtam a véleményemet, mindenki nézzen vissza, hogy a dslr korszak elején - mondjuk 2005-ig - mennyibe kerültek a cuccok. A belépő vázak 300 felett voltak akkor.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #12703 üzenetére
Ezek szerint ha mondjuk 2005-ben valaki csóró volt ahhoz, hogy dslr-t vegyen (kb a többség), de most már ugye elérhető áron vannak a belépő szintű vagy kicsit komolyabb vázak is, akkor most 2014-et nézve várjunk kb 2022-23-ig, mikor már elérhető lesz halandó számára is a milc? Meg aztán dslr-nél még mindig ott az az előny, hogy 5-10-15 éves lencsék is szépen használhatóak. Milcre ha adapterrel rakod megint böszme lesz. Ott viszont csak az újat veheted jelenleg meg. Vagy tévedek?
Szerk.:
Jó, ha azt nézzük dslr-nél is csak a váz lett elérhetőbb és pár olcsóbb fix vagy zoom obi, mert az igazán ütősek azért nem olcsóak itt sem. De Mercutio írásából olvasva milcnél kb ugyanúgy pár obi (többnyire fixek) van csak elérhető árban, és még a váz is egyelőre drága.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #12704 üzenetére
Látom, nem akarod érteni, én meg nem akarom magyarázni. Meguntam.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #12688 üzenetére
Studi: Ááá itthon is attól kapok agyfszt, hogy a csi, ncis, mentalista, gyilkos számok, stb sorozatokat reklámmal "nézzük" (10 után az elsőnél garantált bealvas, aztán már csak hajsimi + 11-kor szólok, hogy irány a szoba, majd a frappáns kérdés érkezik :ki volt a gyilkos
Csontbol már begyujtottem pár évadot, talán hamarosan jön még800GB cucc , mert nemmmeglepő módon amikor egyben mennek le a filmek nincs bealvas vagy ha igen tv kikapcs.Real_Necro : mobilról vagyok, így nem tudok linkelni, de használtan fillérekért mennek az előző generáció vázak, kitobit is bagoert lehet venni, a dslr-t is 18-55-tel használok számára ezek és a kites kifutó új cuccok jó vételek lehetnek. Fixbol a problémás 35-öst és a sok rendszerben alapnak számító 50-est kivéve a nikon se az olcsó üvegekről híres. Ami a milcekben hiányosság az a fix f4-es zoom sor, arra rá kellene gyúrni, illetve az ekv. 100-300 f2.8 pro obik.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MODERÁTOR
Na visszaraktam az eredeti avatart.
Kutyi, 18+-os képeket, jógaoktató néniket ne linkelgess. (még OFF-ban is tilos). A szabályzat szerint amúgy takart nemi szervvel és mellekkel mehet. Keress olyan néniket ).
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #12700 üzenetére
Angol árakat nézek, azok sokkal inkább piacszerűek, mint a magyarok. Egy Canon 700D kit árán kb kapsz most egy Pana G6 kitet 14-140 ultrazoommal. 100 fonttal olcsóbban megkapod a Canon kitobi átfogásában levő 14-42-vel. Semmivel nem tud kevesebbet ez a milc, mint a 700D, sőt...
Tény, hogy egyelőre magasabbak az árak, de ez nem mutat túl azokon az árakon, mint amiért a CaNikon rendszerek elemeit kínálták a rendszer 5-6 éves korában. Egyelőre a használtpiac is szűkebb, de ez szintén érthető okokból.
Ha nem félsz amúgy a használt cuccoktól, akkor már nagyon jó áron meg lehet kapni az előző generációs gépeket. Ez talán az egyik legnagyobb hátránya a milcek gyors fejlődésének, hogy a vázak értékvesztése igen nagy. -
aleister
veterán
Tárgytalan.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Real_Necro
veterán
Köszönöm az infót (Mercutionak is, Freddynek nem, mert szereti a flódnit) )
Szerintem várok még a váltással. Most van egy kialakított szettem dslr-re, amit már valamelyest ismerek. Hosszadalmas lenne megint összeszedni a megfelelő obikat.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #12721 üzenetére
Meg nem is vagy még elég idős a
milfmilcekhezEzt másik topicban linkelték, de mivel azt úgy se olvassátok ide másolom, fullHD-ban teljes képernyőn elég ütős.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #12722 üzenetére
"Meg nem is vagy még elég idős a milf milcekhez"
Igen, nálam még nem köszöntött be a tata korszak.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #12724 üzenetére
Azt remélem tudod mit jelent a tata szó valójában
-
Mercutio_
félisten
Beatbox rajongók?
-
Real_Necro
veterán
Tud valaki olyan boltot ajánlani, ahol nemesacél vagy wolfram férfi karkötőt lehet kapni? Webshop nem jó, még a héten el kellene jutnunk oda.
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #12737 üzenetére
Ez az üzlet az oktogonon van, nem tudom van-e valami ami tetszik, de egy próbát talán megér.
-
Mercutio_
félisten
Volt már?
-
MC Pite
veterán
Volt már? Én most láttam csak sztem pöpec
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Real_Necro
veterán
válasz Mercutio_ #12738 üzenetére
Köszi, végigpörgetve a webshopot egész jónak tűnik. Holnap megnézzük.
Pite:
Ja, én is ma láttam csak. Érdekes, bár nekem a végén nem tetszik, amit a fényekkel csinálnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mercutio_
félisten
Uraim
IT-ban otthon lévők esetleg ránéznének legújabb problémámra?
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Balinov #12746 üzenetére
Ez nem lapos, hanem egy noti alkatrészekkel bővíthető thinITX alaplap, biost nézegettem, de nem láttam benne konkrétan BT-re vonatkozó részt, fizikai gomb pedig nincs
-
Mercutio_
félisten
válasz Larry303 #12747 üzenetére
A boltot szeretném megúszni, szerintem itt aprón lövök egyet, amúgy valami ilyesmi a kártya.
Menet , azt hogy tudom megnézni?Eszközkezelőben ezt látom:
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Mercutio_ #12748 üzenetére
bocs, beneztem. most akkor a giga itx laphoz acer bt+n-es kartyat vettel? Vagy hogy jon az Acer letoltesi oldala a kepbe? Ha speci aceres kutyu, akkor Broadcomm oldalarol generic drivert keresnek, ha nem aceres, akkor is.
mi a pontos tipusa a bt+N-es kutyunek?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs