Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz Larry303 #10388 üzenetére

    valahogy minden hobbi olyan, hogy igazából csak azok értik meg, akik csinálják.

    Engem se értett szinte senki, hogy miért járok el horgászni (amire az elmúlt pár évben nem volt időm, de jövőre újra beszállok az "iparba"), vagy hogy miért szúrom el 8 éve majdnem minden szombat délutánomat és estémet az amerikai focira. De én se értem meg pl. haverom apját, aki vonatokat fotóz, és mennyire tud örülni annak, ha egy olyan szerelvényt lát Veszprémnél, aminek Szeged a honállomása, és 10 évente egyszer jár errefelé.

    De ha már fotózás. Régóta érdekelt engem egy komolyabb géppel megörökíteni a dolgokat. Amikor lehetőségem nyílt rá, hogy megvegyem a kis gagyi D3100-am, azt hittem, hogy idővel tudok valami komolyabb elfoglaltságot összehozni belőle, új emberekkel megismerkedni, de nem így lett. Ismerősi körömben senkit nem érdekel annyira a dolog, akit érdekel, az meg 2 nappal a megvásárolt Canon kitje után már "photography" lett, az ilyen mentalitás meg nem tetszik. Az ilyen-olyan fotós klubbok-körök eléggé zártak, csak egymagam meg lusta és motiválatlan vagyok, hogy nekiálljak tényleg utána járni, témákat keresni. Néha megesik, de elég ritka. Szóval maradt nekem is a saját kis életem, és történéseim dokumentálása egy kicsit jobb minőségben, tudatosabban, és talán egy fokkal több esztétikai értékkel, mint a többieké.

    (#10390) Real_Necro
    Horgászat tényleg nem a felszerelésen múlik. Helyismeret, és a halak ismerete sokkal többet számít. Pl hiába akarsz te harcsát fogni, ha ahol próbálkozol sose járnak harcsák. Persze kell technika is, de az ilyen szempontból másodlagos.

    [ Szerkesztve ]

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák