Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz crey #10295 üzenetére

    :K :K :K Hús, zöldség, kevés liszt(származék vagy lisztalapú cucc) és ollé. Én nem a "brutál" paleo vagyok, hanem csak amolyan félpaleo, mert néha elcsábulok, pl. tegnap este pácolt heringeket nyomtam arcba és megettem hozzá két szelet rozskenyeret, na bumm. És le-le csúszik néha havonta 1x-2x egy Western Whopper Menü a Burgerből. :D (Istenem.. finom!!!) :DDD

    Ami sokat segít még, a kaja mennyisége: reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár és vacsorázz úgy, mint egy koldus. Illetve én nagyon lemérsékeltem a tejet (mint sejtmérget) :) , szinte csak kávéban iszom a másfél százalékosat, amitől nem kell félni, az már nem tej.. :DDD

    Esténként sokszor salátázom, összeszedek-hányok valamit, most tekintsünk el attól, hogy genetikailag módosított-e a zöldség benne, vagy sem (próbálok piacról öregnéniktől beszerezni) de a lényeg, hogy egy kis balzsamecetes - vegyes virágmézes - őrőlt tarkaborsos - olívaolajas öntetet kikutyulok hozzá házilag, nyakonöntöm vele a salit és mmmmm !!! Néha kisütök hozzá vagy 2 szelet bacon-t, ropogósra, amit rátördelek, néha pedig rámegy egy háromszögnyi olasz keménysajt is durvára reszelve (olyan parmezán féle).

    Utána pedig csodálkozok a budin, hogy jééé, milyen tisztán távozik minden (bocs, hogy ecsetelem, de itt nagyon jól mérhető például az élettani hatása ezeknek)..

    Hugom cukis, ő amikor elkezdte szintén ezt a paleo dolgot, azt vette észre, hogy sürgősen csökkenteni kell az inzulin adagokat, mert éjjel arra ébredt, hogy "zizi" van, a gép pedig nem tudta megmérni, olyan alacsony volt a vércukorszintje. Mióta csökkentette + folytatja fentebbi szintén csak fél-paleo (de azért ahhoz nagyon közeli) étrendet, csodásan érzi magát ő is, én is.

    Nem sportolunk, én most kezdeném. Jött fel hasra vagy másfél centi és aggaszt, meg kellene fogni. Nem tetszik nekem ez a ph izom. :)

Új hozzászólás Aktív témák