Új hozzászólás Aktív témák

  • Virág et.

    senior tag

    válasz Feketelaszlo #1941 üzenetére

    Köszi a választ.

    Rohangászós: úgy alakult az életem, hogy ki kell váltanom a céges kocsit valamivel, tehát jellemzően bejárásra használnám. Általában ketten, de néha hárman megyünk, így nem lenne baj, ha hátul is emberi méretű lenne.
    Először én is valami kis gyöszön gondolkodtam (Mini, Swift), de aztán rájöttem, hogy azok hátul eléggé szűkek. Plusz a csomagtartó is jelképes, tehát egy hazafelé megejtett bevásárlás is problémákat okozhat.

    A dízel üzemanyagköltsége nálam kb. 120e megtakarítást eredményezne évente, de ha ezt elvinné a javítás/karbantartás, akkor nyilván nem érdemes ebbe az irányba menni (pld. FAP-nak nem elég a napi 2x 5 perc pályázás).

    Valószínűleg ezek után sem fognak elkerülni a parkolásból eredő harci sérülések, már csak ezért sem akarok különösebben drága járgányt. Vonzóak ezek az olcsó franciák (nézegettem a Megane-t is), de kissé tartok attól, hogy rápattanok a szopórollerre és nehéz lesz leszállni róla... :)

    (#1942) Studi : igen, ez a bajom, hogy a benzinesekkel is bőven lehet mellényúlni. Az alapfelállás az volt, hogy veszek egy fapad egyszerűségű alap benzines kocsit, de tartok tőle ilyen már lassan nem is lesz...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák