Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
válasz XboxGamePass #81497 üzenetére
Kiki motoros bolt, az Árkád keleti oldalán, az út másik felén.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Tervez mostanában valaki esetleg hardveres fejlesztést vagy multimédia vásárlást?
Az IPON-nál van most egy elég nagy összegű levásárolható kerete a játékos csapatunknak, mert 2 db VGA is garanciáztatásra került.
Nekünk most nem nagyon kell semmi, ha valakinek kell v.mi akkor szóljon és meg tudja kapni egy kicsit olcsóbban.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek Ford szervizben dolgozó ismerőse? Találtam egy autót, lekérném alvázszám alapján a szervit történetét.
-
newwave0507
aktív tag
Valaki esetleg nem tudna nekem szolgáltatni ilyen felpumpálható légpárnát? A saját automat szeretném kinyitni . Vagy az ablakot kell betörnöm, vagy tényleg lesz egy ilyen megoldás köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
nagyúr
válasz newwave0507 #81504 üzenetére
Olcsón Kínából vagy itthon autós boltból.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
a2d2
addikt
válasz newwave0507 #81504 üzenetére
Szerintem is rendeld meg kínából, max pár hétig buszoztok
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Amiert kerdezem, varok egy csomagot. A nyomkoveto alapjan ma érkezett Budapestre
21.06.2018 06:52 Budapest (HU) In transit.Szerintetek ez holnapra lejut Pécsre, illetve ha le is jut lehet jobban járok ha elmegyek érte személyesen, mert a futár hiába viszi ki lakcímre úgysincs otthon senki. Ezt meg lehet velük beszélni, hogy ne vigye sehova a futár?
Kösszi
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
blaca83
őstag
Nagyobb méretű Thomas mozdonyt láttatok esetleg valahol mostanában jó árban?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
Bandus99
őstag
válasz Bandus99 #81507 üzenetére
Él ez a telefonszam bar ez a depovezeto volt, aki nem feltetlenul volt boldog a hivastol.
Adott egy masik szamot, eppen ez a kollegaja van bent a cegnel. Vele rendben le tudtam targyalni es atiratni a cimet a munkahelyemre. Ez a szam 20-416-51-94 persze gondolom ez is idoszakos mikor ki van eppen munkaban.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Csepy
őstag
Sziasztok.
SD rendelés mikor lesz?
Most láttam, hogy tegnapelőtt írtátok, de csak azt, hogy a héten.Regards: Csepy
-
newwave0507
aktív tag
Eladó a magángép . Ha valakit esetleg érdekel megegyezünk.
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
nesa
veterán
válasz newwave0507 #81521 üzenetére
Az a baj szerintem hogy ez a szín a potenciális vevők 0,00001% sem mozgatja meg.
-
newwave0507
aktív tag
Azért ennyi az ára.. igazából..átfujatja aztán ennyi. 300az i.á.
Ezeket az autókat már Montanaval simán át lehet fújni, ha van egy garázs, és némi türelem.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz newwave0507 #81523 üzenetére
Én nem esem bele a körbe, viszont valószínű én is váltani fogok, hátha valakit ilyesmi is érdekel.
Montanával azért mégse kéne de alig drágább vagy egy árba van vele a neolux 1k (10k korul van 2,5L ) ami azért mégis erre lett kitalálva, a 2k mégjobb.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz newwave0507 #81525 üzenetére
A Matt fekete is montana?
-
őstag
A képeket elnézve Ti tényleg a két ellentétes oldalról közelítitek az autózás témakörét.
-
newwave0507
aktív tag
Én még 1 éve így cseréltem, nem én építettem. Minden szervízt megcsináltam, vezérlés, olaj, fékek felújítva, akksi, stb. Most hogy ilyen a színe, hát ilyen. Alufelni, 4 új nyárigumi. És ha tényleg kéne valakinek itt van 250ért vigye el. Meg lehet nézni a piacot mit adnak 250be igazából. Nem tökéletes.., de ennyit biztosan megér.
Elfutkározni ide-oda, 6 literes fogyasztása van, 1.4 sima szívó, igénytelen és nagyon megbízható.. 100 lovas, nem erölködik sehol sem. Tudom, hogy nem a legszebb autó, de én már nem szerettem volna lefujatni, mivel másikat szeretnék venni...
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Nincs valakinek elfekvőben eladó noti ram?
DDR2 800-as kellene 2GB-os kiszerelésben."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
őstag
válasz s7evcsenko #81531 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne, mállik szét a fejhallgatómon a párna rész és kéne rá másik. Nem tudjátok hol lehet venni, vagy csináltatni hozzá? Egyszerűen levehető, ebből gondoltam hogy cserélhető is.
Másikat nem akarok venni, mert egyrészt ez még kifogástalanul szól, másrészt baromi drága füles.
Típusa: audiotechnica ATH-ES700[ Szerkesztve ]
izé
-
dunc
nagyúr
-
-
Topikgazda
Pécsiek! Ha valakinek van könnyűgépkezelői végzettsége, és épp keres raktárosi munkát, az dobjon 1 privátot, mert épp keresünk 1 embert
-
littlejohnny
aktív tag
Uraim! Valaki tud a környéken olyan szakit, aki egy kutyarágta J Astra bicskakulcsra ránézne, hogy működőképes, illetve hogy menthető-e? Új kulcsházam már van, csak a belét kellene megnézni, hogy mi újság vele...
-
Attix70
aktív tag
válasz newwave0507 #81523 üzenetére
Pécsen hol lehet ilyen (Montana) festékeket venni?
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
newwave0507
aktív tag
válasz Attix70 #81540 üzenetére
Pécsen sajnos nem tudsz. Bázisstoreról tudsz rendelni, most akciós is! Tegnap hívott az egyik barátom mondta hogy 2 hétig akciós volt 690, most 990 még mindíg akcióban, és már nem csak matt színek vannak, minden egyéb szín is van már.
-
NGA
addikt
Keresek Kertvárosban régi iphone töltőt vagy csak kábelt kölcsönbe egy ipodot kipróbálni
-
blaca83
őstag
Asus 980 TI-k voltak!
Egyébként ASUS sz@rt be nálunk a legtöbb szériából, én ezért nem is veszek már belőle semmit. Eléggé túl van árazva a többihez képest és minőség már régóta nincs mögötte.
-
newwave0507
aktív tag
2 dobozból telibefújta a srác a 4 felnit..bőven.. csak mondom...
-
Attix70
aktív tag
Köszi az infót, ismerem őket. Egyenlőre a minél költséghatékonyabb megoldás lenne a nyerő mert jövőre teljes fényezést kap (az említett helyen fogom venni a festéket) és egy komponensből szeretném megoldani (metál, nagyjából stimmel a szín akkor már jó)
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
a2d2
addikt
Álláslehetőség nálunk:
[link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest