Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz torma1981 #81837 üzenetére
Én is keresek bicajt, de én valami végtelenül egyszerű, olcsó, ócska akármit. Arra kéne, hogy kertbe kiguruljak vele, meg esetleg melóba. Semmi több. Bármilyen levedlett, akár kishibás bicaj is érdekel, amit még fel lehet újítani annyira, hogy guruljon. Jelige: minélolcsóbban.
-
freaghill
őstag
Van 6 mondatom amit felül szeretnék nézetni valakivel. Tudtok erre nekem kontaktot adni? Magyartanár, vagy franc tudja kit.
-
freaghill
őstag
válasz s7evcsenko #81853 üzenetére
Akkor 9
-
köpet
aktív tag
Hali!
A "minélolcsóbban" jeligére ingyen elvihető, erősen szervizigényes Csepel-jellegű női vázas országúti bringa nem érdekel?
Más, ha már a bringáknál tartunk:
20"-os Sprint gyerek kerékpár kék-fehér színben valakinek? Kinőttük, van nagyobb, csak álldogál a sarokban...Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
freaghill
őstag
Írtam nektek!
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
Tudtok olyan optikusról Pécsen, aki távcső javítással is foglalkozik?Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
nagyúr
válasz Engineer086 #81862 üzenetére
pécs alkotmány utca Horváth fototechnika.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
mormota
senior tag
tud valaki motorbontót itt pécs környékén? úgy tudom, hogy vasason van egy, de semmi elérhetőséget nem tudok...
kellene egy fényszóró búraIllusztrálok, tehát vagyok
-
Exian
addikt
Olcsón/ingyen elvihető építési-bontási hulladék érdekelne. Elsősorban: bármilyen állapotú tégla, térkő, akármilyen gerenda, léc, hullámpala (bármilyen anyagból), de bármi érdekelhet.
-
freaghill
őstag
Pécsen hova lehetne elmenni megnézni holnap a holdfogyatkozást? Legjobb valami kis füves terület lenne ahova le lehetne feküdni
-
freaghill
őstag
válasz s7evcsenko #81868 üzenetére
Őőőő konkrétan mire gondolsz? Esetleg google maps linket is tudsz adni?
Nem tiszta -
Ajándékok
aktív tag
-
Exian
addikt
válasz freaghill #81872 üzenetére
(#81871) Ajándékok: Tudsz konkrét helyet mondani?
Hiába mész sötét helyre, Pécstől - és minden más nagyobb várostól/településtől - nagyon messzire kellene menned ahhoz, hogy igazán élvezhető, fényszennyezés mentes helyet találj. Gyakorlatilag lehetetlen. Pécs nagyon bevilágítja az eget, hiába mész pár kilométerrel távolabb.
Szerintem ez a Zsolnay-s szervezett program jó lesz, csak a tömeg kérdéses, valóban. Még mi is meglátjuk, hogy megyünk e.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz freaghill #81872 üzenetére
Kicsit kövesebb a talaj mintsem füves, de a Tettye étterem felett van a Balázs kilátó [link] meg mellette füves / köves placc, az még így tippre jó irányba is néz.
Esetleg ezzel szemben ott van még a Havihegyi Jézus szobor, ahonnan szintén fasza lehet a kilátás.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz freaghill #81876 üzenetére
Még egy frankó hely van, a rózsadombon a domb végében a soha át nem adott út... Ha ott kicsit elsétálsz tovább, akkor frankó magas füves dombokra lehet kiülni ahonnan belátod az egész várost és az éjszakai égboltot is.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Exian
addikt
válasz CPT.Pirk #81878 üzenetére
Mondok én is tippet: a kökényi tó 2 kilátója. Én azokat is megpróbálnám. Nemrég voltunk ezen is, oda kell figyelni, hova lépsz, sajnos az állapota olyan, hogy a lezárás határán van.
A másik egy fokkal jobb.
Persze ezekről nem tudom, mennyire lehet jól látni a holdat, kérdés, milyen állásban van a hold ahhoz képest, ahogyan ki lehet látni ezekről. Na meg este nem kicsit para feljutni ezekhez
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
válasz freaghill #81869 üzenetére
Tavaly is innen néztünk egy csillaghullást és teljesen korrekt volt.
Mivel holdfogyatkozást fogsz nézni, ezért a fényszennyezés azért annyira nem fog bekavarni, hisz ez egy viszonylag közeli objektum, és a hold elég erősen fog világítani, ahhoz, hogy ez rendesen látszódjun (már ha nem lesz felhős az ég).
Én rózsadombon a 8.-kon szoktam kukkantani a holdat erkélyről egy SkyWatcher 130/900 Newton távcsővel, és onnan is írtó szép a látvány.(#81878) CPT.Pirk :
Igen, ezt mondom én is.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz freaghill #81879 üzenetére
Pascal utca: [link]
Ott nincs fénykép, de a műhold képen is látni, hogy mekkora árnyékot vet a domb. Mindössze 5 perc sétára van az utolsó buszmegállótól.
s7evcsenko: jól van, lemaradtam 7 másodperccel!
[ Szerkesztve ]
-
mormota
senior tag
-
UHHH
senior tag
válasz mormota #81884 üzenetére
pont délkeletre lesz a hold, ergo lehet bezavarhat. íme, hogy merre lesz... az időt tudjátok állítani...
[ Szerkesztve ]
-
Ajándékok
aktív tag
Használt tintasugaras nyomtatót keresek, amibe olcsó a patron. A nyomtató se legyen drága és lestrapált se.
A nyomtatás minősége nem számít, de a sebessége igen.Nintendo Wii is kellene, minimum 2 kontrollerrel.
Az ajánlatokat privátba kérem.
[ Szerkesztve ]
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
-
válasz Engineer086 #81892 üzenetére
Felhős eget jósol minden :S Én is el akartam kapni!
Mutogatni való hater díszpinty
-
freaghill
őstag
Remélem nem lesz azért olyan szörnyű, ha nem fog esni, én kinn leszek
-
-
Exian
addikt
válasz Engineer086 #81892 üzenetére
Akkor ha át nézel az Enyezdbe, integetek (ha tudnád mennyire átkozom azt az elvetemült embert, aki oda tervezte azt a tízes házsort... Pont takarja nekünk a belváros felé a kilátást nyugatra, így csak a Dzsámiig látok, onnan jobbra viszont mindent egészen a Zengőig, sőt, azon túl is. De a Székesegyház azért jó lenne).
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
Kisméretű 2 részes mini íróasztal/ számítógép asztal jelképes 3k HUF-ért eladó. Lurkó iskolába megy szeptembertől, vettünk másikat, ez pedig útban van.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
TRob1
veterán
Valakinek nincs esetleg némi megmaradt eladó kuna és/vagy euro?
¤ R'n'R ¤
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest