Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
válasz IO.sys #82847 üzenetére
A csapolt sört a legjobb kerülni a legtöbb helyen - épp most olvastam róla, hogy a penész és egyéb kórokozók melegágya a csapoló. Ugyanígy kerülni kell a kávé- és melegital automatákat (elég, ha csak lehajolsz és megnézed alulról azt a részt ahonnét az ital kifolyik..), ill a vízadagolókat.
A Dzsovanniba mi is szoktunk járni, de még nem hánytam - de tényleg lehetne nagyobb tisztaság (gondolok itt az asztalok melletti radiátorok réseiben ülő évtizedes ganéra, vagy amikor a fali lámpaburákban nyár elején ott fetrengtek a az őszi büdösbogár tetemek). Ja, és az időseb pincérnőt kivágnám a fenébe! Azt az unott, de egyben sértődött mégis negédes modort... Brrrrr. Nagyon irritál.
A Gömböcben egy-másfél éve étlapot (talán szakácsot is) váltottak, azóta szerintem, rosszabb. Előtte izgalmasabb kaják voltak. Ja és néha irtózatosan lassú a kiszolgálás. Komplett családi ebédre (5 fő) majd egy órát vártunk, mert hogy egyikünk pizzát kért és arra kellett várni (mi van? mivel sütik ezek? minigrillel?). De legutóbb is közelítettünk a 40 percet, pedig nem kértünk pizzátAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
UHHH
senior tag
Sziasztok! Sportsdirect rendelésen gondolkodom, nem organizál senki esetleg egyet? Társulnék! A 4 rugós postaköltség nagyon nem szimpatikus.
-
winfos
tag
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinél jó áron eladó XBOX ONE S vagy XBOX ONE X?
köszi
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz M_AND_Ms #82853 üzenetére
Ez mind igaz, de a dobozos sörön meg patkány ürüléket lehet találni, meg sok rászállt koszt, mert jó ideig tárolják őket mindenféle raktárakban.
Az üveges söröket meg diákok mossák (vagy legalább is mosták, volt barátom aki csinálta és mesélte mi mindent kellett kivakarniuk a visszaváltott üvegekből) a sörgyárban, szóval azokban se lehet teljesen megbízni.
Ergó semmiben nem szabad bízni.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
M_AND_Ms
veterán
válasz CPT.Pirk #82859 üzenetére
Sajnos ez van - a dobozos sört, de tk. minden csomagolt élelmiszer csomagolását is meg kell(ene) tisztítani, hisz ki tudja hol járt, mi meg megfogdossuk, szánkhoz vesszük , vagy maga az élelmiszer érintkezik a csomagolással a felnyitás után
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Engineer086
Modder
Sziasztok!
A hét végén sikerült letörni Citroen Xara Picassonk tanksapka fedelét, így most keresek Pécsett és környékén olyan bontót, ahol foglalkoznak francia autókkal. Van valakinek tippje erre vonatkozóan?Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
nesa
veterán
válasz Engineer086 #82866 üzenetére
Tököst hívtad már Újhegyen?
Ha neki nincs a másikat említeni se érdemes, keress rá a francia bontóra postáznak is, de lehet érdemes rákérdezni a Citroën boltra , itt apró bizbaszokat is lehet rendelni amit máshol nem igen.
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
Meglepően olvasom az Apollós negatív tapasztalatokat. Számomra az a hely ahol mindig kapok egy korrekt kaját olcsón, ráadásul az adagokat sem spórolják el. Évek óta megvan a havi 1-2 alkalom. Kissebb, nagyobb társasággal és mindig jó szájízzel jöttünk el.
Sportdirect rendelésbe én is beszállnék.
ps.: Köszönöm a tippeket ellenálláshuzalra. : )
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
SD rendelést ha kell tudok szervezni. Hányan lennénk eddig?
-
mormota
senior tag
válasz mormota #82861 üzenetére
hát ezt abszolút nem bántuk meg...
amikor f6ra odaértünk, senki nem volt a helyen. kedvesek voltak, előzékenyek, stb.
a féléves kislányomat az egyik pincércsaj elvitte szórakoztatni, amíg mi kajáltunk, így volt 15 perc nyugi.de hogy ő jön oda, hogy jaj de cuki, meg hogy szabad-e addig szórakoztatni, amíg eszünk.... azért ezen nem kaptam szikrát egy pillanatig.
a másik pozitív, hogy az a legjobb reklám egy helynek, hogy az olasz tulaj is ott kajált a magyar feleségével (aki pultos, felszolgáló is)
arról pedig végképp nem szólva, hogy a kaja lenyűgözően finom volt
Illusztrálok, tehát vagyok
-
torma1981
veterán
válasz Bigemperor #82874 üzenetére
Szia. Estig. 9 kb. Addig csak mindenki lesz gép közelben.
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Egyik cimborám árúlja, ha valakit esetleg érdekel. 50 000 Ft.- , ki van bontva, szállítható. Nagyvátyon található.
PMben tudok küldeni telefonszámot. Az ár komoly vásárló esetében alkuképes. Köszi.
Gondolataink saját elménk börtönébe zárnak. Félelmeink emelik egyre magasabbra a falat, melyet csak a tudatosság képes lebontani.
-
senior tag
Eladó Xbox 360 és sok sok játék külön külön plusz kinect is van. Jó áron. Képet küldök privátban.
-
rizso
addikt
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
SD rendelés.
Határidő: Hétfő este 9 óra. Ha valaki rendelne írjon privátot.
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Segitsegre lenne szuksegem, a linux nem az erossegem, ahogy az openwrt sem, igy egy csomo dolgot nem tudok beallitani, pedig tok jo lene a routeren.
Valaki megszanna es segitene ?elso lepesben tok jo lenne, hafelismerne a radugott pendrivet. Aztan az se lenne rossz ha ra tudnam venni a torrent letoltesre, de nekem ez annyira kinai.
Oke tudom van egy rahedli megfelelo topik ahol sokminden le van irva, de igazabol en meg mokolni se negyon merem mert mi van ha csak rontok a helyzeten ?
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Exian
addikt
válasz Bandus99 #82884 üzenetére
Én dd-wrt-vel csináltam merevlemezes rendszert egy ASUS routerre, és azzal ment a letöltés meg a NAS funkció. Openwrt is hasonló gondolom, az van nekem is a routeremen most, viszont ezzel nem csináltam még ilyesmit.
Én is kérdeznék: Win10re milyen egyszerű rendszertesztelő program van, amivel össze tudnék hasonlítani két gépet? Tehát egyszerű teljesítmény teszt kellene, mint androidra pl az Antutu.
Ki mit ajánl? 3d annyira nem fontos.
-
Bandus99
őstag
Addig eljutottam, hogy elvileg :9091 porton kellene csatlakozni a routerre ahoz hogy torrent letoltest indithassak? Ha jol sejtem. Csakhogy ez nem mukodik, valoszinuleg valami web csomagot meg telepiteni kellene hozza ? Nade en ennek igy nem merek nekiugrani
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
őstag
Sziasztok!
Lakatost keresek sos! A felső szomszédom nincs otthon és csőtörése van. A szomszéd hozzájárult hogy felnyissuk, csak szakember kéne most!
izé
-
rizso
addikt
válasz Attix70 #82883 üzenetére
Ha tudnád hányan vesznek ennél sokkal drágább gépeket...
Egyik kedvencem mikor apuka karácsonyra egy millás Alienwaret akart a fiának...a 11 éves fiának.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Exian
addikt
válasz Balu77 #82888 üzenetére
Ettől parázok én is mindig. Le kellene cserélni a flexicsöveket a csapok alatt gebo vagy többrétegű műanyag csőre. Nálunk is durrant már el flexicső, nem is egyszer. A fő bejövő melegvizes bekötő csövet már cseréltük gebora, a többit is le fogom cserélni. Gondolom a szomszédodnál is flexicső durrant el?! Ha igen, esetleg javasold neki, semmivel sem drágáb, mint a szar eldurranó flexicső, viszont százszor biztonságosabb.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ez nem egyszerű. Mint kiderült nem felettem, hanem két emelettel feljebb indult az egész. Ott meg olyan lakó van, aki nettó elmekórtani eset. Nem nyit ajtót senkinek és persze a telefonba még a közös képviselővel sem hajlandó érdemben szóba állni. Valahogy persze mintha eljutott volna az infó, mert úgy tűnik alábbhagyott a vízfolyás. Viszont annak bármit elmagyarázni mission impossible.
izé
-
senior tag
Pécsett hol lehet venni héliumos lufit? Születésnapra szeretnék 2 db számjegyet csak, jóóó nagyot.
-
Exian
addikt
válasz XboxGamePass #82897 üzenetére
-
senior tag
-
Exian
addikt
Ismeri valaki a Katedra iskolát? Igazából az érdekelne, hogy lehet e ingyen parkolni náluk, vagy a környéken hol lehet? Rákóczi út 1. Egy képzés miatt rendszeresen kell oda járnom mostantól és nem tudom, hogy tudok e kocsival menni?!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest