Új hozzászólás Aktív témák

  • Quattro

    tag

    Sziasztok!

    Nekem egy olyan problémám/kérdésem lennne, hogy rendszeresen vásárlok ebay-en paypallal. Ha minden ok a termékkel, nincs is semmi gond, a kifizetés megy rendben paypal-on keresztül.
    Most viszont olyan gondom van, hogy az eladó mégsem küldi el a terméket Angliából, inkább visszautalja a pénzt azt mondta. Igazából nem értem miért de ha így döntött...
    Jött is az értesítés a paypal-tól, hogy az összeg vissza van térítve (visszatérített státusz, +200 font) de a paypal egyenlegem 0-át jelez. Ilyenkor mi van? Csak virtuálisan történt meg a visszautalás de a pénzem sehol nincs? Ilyenkor a paypal egyenlegemnek nem +200 font pluszt kellene mutatnia amit fel tudok használni? Ma hajnalban jött az értesítés, lehet várni kell pár napot, hogy a paypal számlán is megjelenjen? Bár azt nem hiszem, mert ott ott van a +200, hogy visszafizették a termék árát de akkor az egyenlegem miért mutat 0 forintot? Megnéztem a bankszámlámat, oda nem utalták vissza a pénzt.

    A másik kérdésem az lenne, ha vhogy előkerül a pénz, hogy tudom visszautalni a bankkártyámra, hogy ne csak virtuális pénz legyen hanem valódi, használható pénz a bankszámlámon?

    Köszönöm segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák