Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmazsi
aktív tag
Sziasztok!
Asztali után letöltöttem laptopra is a payday2 steamről (ugyab az az account)
Viszont míg az asztalin tudok vele játszani, a laptopon nem indul el (persze nem egyszerre akarok 2 helyen játszani, hanem hol az egyik hol a másik gépen)
Tudtok segíteni ebben??
Kiírja h Payday 2 indításának előkészítése, de utána nem történik semmi sem....
Error message vár engem a steamapps mappában a payday folderen belül. Megtudná fejteni nekem valaki?
Köszönöm
Wed Jan 27 21:35:37 2016
Application has crashed: access violation
-------------------------------
Callstack:
payday2_win32_release (???) ???
KERNELBASE (???) GetModuleHandleW
KERNELBASE (???) ResetEventDon't hate the player, hate the game ...
-
drmazsi
aktív tag
válasz freeknight #1102 üzenetére
Megvolt minden.
Legujabb driverek, directx telepités is, a többi is.Laptop : i7 4500u
vga: 750m gddr5 2gb
memória : 16gbDon't hate the player, hate the game ...
-
Katsu
aktív tag
válasz drmazsi #1103 üzenetére
Szia,
Próbáld meg a steam-et rendszergazdai módban futtatni és utána indítani a payday 2-t.
Tudod, steam-en jobb klikk és futtatás rendszergazdaként. ;-)Első körben szerintem ez megoldhatja, mivel hozzáférési problémára utal az üzenet. Gondolom nem tud beleírni a konfig fájlba.
Üdv: Katsu
-
drmazsi
aktív tag
Ezt is próbáltam, beállítottam a steam-nél, a játék könyvtárban a payday 2 exe-nél is a kompatibilitási módban h futtatás rendszergazdaként.
Leszedtem 3x és eltávolítottam ennyiszer is steam keresztül, töröltem mindent a steamappsban is.
Semmi sem segített
Don't hate the player, hate the game ...
-
drmazsi
aktív tag
válasz macilaci78 #1105 üzenetére
Windows 8.1 van mindkettőn.
Pc-n megy minden hiba nélkül, Laptopon meg sem nyikkan...
Laptopon ssd-n van a rendszerrel együtt, pc-n külön hdd-n rendszer meg ssd.
Don't hate the player, hate the game ...
-
macilaci78
nagyúr
Tegnap tényleg nem fagyott ki. Cook off, 2 órán keresztül 30 zsák.
Összeverődött egy jó kis csapat, az első 30 percben csak az embereket rugdostam ki, csak én főztem. 2 óra alatt fogytak ki a lőszeres pakkok, medic pakk még volt egy kevés, first aid kit meg bőven. Inkább már meguntuk.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
TheProb
veterán
válasz macilaci78 #1111 üzenetére
Mért nem mentek DW-re? az a kihívás
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
macilaci78
nagyúr
válasz TheProb #1112 üzenetére
A csapat fele az 1-es infamy-t sem érte el 70-80. szint körül volt, a harmadik tag II-50 szint körül volt..
DW-en már megvolt a Rats is. Kihívás, de nagyon stresszes. Ez a fajta izgalom ritkán vonz, amikor kikapcsolódni akarok.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Dave32
csendes tag
Helló.
A mai nap megcsináltam a first world bank-et DW-ben.
Megtaláltam a széfet amiben volt egy au ticket.
De nem adott cserébe semmit (neten láttam ,hogy akik megcsinálták kaptak egy drillt és egy széfet )
Mi lehetett a gond?Előre is köszi a választ!
-
budo82
tag
Az előbbinél csak az Au ticket-hez tartozó széfről és drillről beszéltüknk, egyébként a sima - Dallas, stb. - széfekhez tartó drillek nagyon-nagyon minimális eséllyel eshetnek is a heistek végén.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nem, kártya is dobja, de Infamous szintje van, amiknek 5% az esélyük. Szóval 5% esélyed van rá, hogy dob valami Infamousy maszkot, alapanyagot, mintát, színt, vagy fúrót... Ez az Infamous nem keverendő az Infamy-ért nyitható cuccokkal, amik szintén Infamous szintűek (rarity level / ritkasági szint)
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TheProb
veterán
Később volt a határidő ('16 január első napjaiban vmikor), de a lényeg ugyan az, már nem lehet sajnos megszerezni.
Viszont nemrég megint jött egy achi ami ad fúrót, bár az lehet csak a goat-os DLC-vel lehet megszerezni.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Dave32
csendes tag
Ha megcsináljátok a 3 napos Firestarter-t akkor a második napon az alsó szinten lévő szobában a rács mögött van egy széf és egy kecske amit ha kivisztek kaptok egy drillt és egy fúrót.Én tegnap csináltam meg (DW)...a legrosszabbat nyitottam (nem tudom meddig lehet megcsinálni..)
-
K1nG HuNp
őstag
Megéri ezt a pár eurot a game?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
TheProb
veterán
válasz K1nG HuNp #1126 üzenetére
Mivel ez coop game így nem összemérhető a BF-el... Egy ezresért ingyen van és még sokat is mondtam. Ha nagyon nem tudod eldönteni akkor nézz gameplay-t vagy inkább szedd le a demo-t
-
ooszi
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #1131 üzenetére
Szia köszönöm, légy szíves azt is mond meg hogy hol kell csatlakozni mert nem találom.
BY ooszi
-
TheProb
veterán
válasz K1nG HuNp #1134 üzenetére
Az volt a kérdés, hogy hol találja, nem az, hogy ingyenes-e v sem. Na mindegy, reméljük megtalálta mindenki a csoportot, több community item is van amúgy, némelyik használható is.
-
HREH
senior tag
Na végre Wolf Pack DLC
Akiknek megvan a PD1-es Wolfpack DLC, azoknak ingyenes, többieknek 7 euró (még jó, hogy anno -95%-os leárazáson megvettem )"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz macilaci78 #1141 üzenetére
De a február 12.-ig tartó leárazás már nem érinti a Wolf Pack DLC-t, ezért is jó, hogy megkapjuk ingyen.
(Vagy ezzel mire akartál kilyukadni?)"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz macilaci78 #1143 üzenetére
Dede, elnéztem, valóban 11.-én, azaz holnap jön a Wolf Pack, DE ismerve a szeretett céget, és hogy mennyire szeretnek pénzt lehúzni az emberektől, 100%, hogy nem lesz akciós. Az új DLC-k sosem szoktak akciósak lenni a megjelenés utáni időkben.
Goat Heist DLC meg nem éri meg ennyiért, majd (talán) lecsapok rá -75%-os leárazáson."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Valakinek nincs kedve jönni hülyülni?
Steam profilom, ha gondoljátok lehet jelölni
Megvan a XXV-100, megvan minden achievement, egyedül meg nem poén.
A publicot meg hagyjuk, a botok néha jobbak, mint akik ott játszanak...[ Szerkesztve ]
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
ooszi
senior tag
Sziasztok PayDay 2-n minden Pro Job pályát meg csináltam Hard-on, de még se kaptam meg a maszkot a DW maszkot, valaki segítsen PLS.
ACHI:
Tough Act to Follow
Complete all contracts including pro jobs on the Hard difficulty.A Goat Simulator nincs meg DLC-be és annak is van egy Pro Job pályája, talán e miatt.
[ Szerkesztve ]
BY ooszi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest