Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Hangtompítós pisztolynak melyik?
Másodlagosnak melyik auto ajánlott?
Primary ben melyik shoti és melyik auto ajánlott?
Melyikre mit érdemes tenni?TTomax: nemrég nekem is ezt írta, de a szerver ment tovább.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
TESCO-Zsömle
félisten
Üdv mindenkinek.
Egy ideje tolom haverral, ha van igény lehet csatlakozni, vagy mi megyünk.
Én egy lvl85-ös Ghost/Mastermind vagyok, cimbi vegyes, de legfőképp technikus. Persze ez gyakran változik, ahogy próbálgatjuk a különböző cuccokat. Egy ideje már annyi a pénz, hogy a skillek átrendezésén kívül nemigen van mire költeni*.
*- Várom a patch-et, ami elintézi, hogy ne csak 8 maszkot lehessen összerakni abból az irdatlan mennyiségű alapanyagból, amit eddig összenyertem...
Nekem nagyon tetszik a játék, mert lehet(ett)** benne gondolkodni, és kicsit a régi Hitman-t érzem visszaköszönni benne. A zenék is jók lettek, főleg a 2-es intró nagyon jó.
**- Sajnos a legtöbb akcióhoz elég egyszer megcsinálni a tervet, utána már nincsenek akkora változások, hogy bármin is komolyabban változtatni kelljen.
Tűkön ülve várjuk a DLC-ket, és a 3 napnál hosszabb, kőkemény melókat. Lopakodás, RUSH, bármi jöhet. De persze a csendes melók jelentik az igazi kihívást.
Egyik hobbink, hogy döntögetjük az utolsó napon kapott pénzösszeg rekordját. Merem állítani, hogy elég jól állunk, de persze lesz ez még jobb is.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #152 üzenetére
Üdv itt!
Jelöljetek be!
Az eddigi csapatom már nem nagyon játszik.../ha paydayezek akkor régen TF2-t írt aztán valami spacewart, most megint más, virágbolt már csak ilyen. Rögtön meg is veszem, amint lesz 4k-ért vagy lesz felesleges 5k-m./
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #154 üzenetére
Tényleg...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Engem is felvehettek.... Steam : Addictive1975
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
intercooler
őstag
válasz TESCO-Zsömle #152 üzenetére
Üdv mindenkinek!
A másik én volnék! overlock007 steam-em
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #156 üzenetére
Mint pl?
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
emiki6
veterán
Hangtompítós pisztolynak melyik?
Másodlagosnak melyik auto ajánlott?
Primary ben melyik shoti és melyik auto ajánlott?
Melyikre mit érdemes tenni?"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hangtompítóban nem tudok segíteni, mert én olyat nemigen használok.
Nálam általában egy Mosconi (nagypapa) shoti van elsődlegesen, és egy Lokomotív (vasutas) másodlagosnak.
Építgetek egy hangtompítós M308-ast mesterlövésznek, illetve van egy óriási sivatagi sasom hangtompítóval. Az akkora, hogy nem fér ki a képernyőre villámnézetben. De csak nagyon ritkán használom őket.
Illetve ma összeraktam egy ulrtakompakt CAR-4-est és egy szintén ultrakompakt hangtompítós Barnetti-t, emrt lopakodásnál a shotik láthatósága nagyon előnytelen. Ezekkel, és az öltönnyel le tudom nyomni az össz láthatóságomat kicsivel fél egység alá, ami már nagyon jó.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #162 üzenetére
Akkor leütöd az őröket?
A framet nem mondanám könnyűnek, legfeljebb téged prónak. 3 ajtó vezet fel. Minden hullát felvittél oda, ahol nem járnak? Konkrétan bárhol vagy legalább 3 felől jöhetnek vagy láthatnak. Ha nagyon óvatosak voltunk, 3-an akkor sem sikerült sokadszorra sem...
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #164 üzenetére
Ennyi? Ne szivass! Komoly?
Hol a budi?
Melyik a leütős skill?
Tomax: a 3. napról van szó amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Jobról a csigalépcsö alatt van az ajtaja, locpickelni kell....én meg szoktam várni mind a 4 őrt, aztán dominalom a securytin az utolsót de elötte felrakok egy ecmet, majd kiverem a kamerákat, figyelek a laserre a két hall között majd a tetöablakon kihajigalom a képeket....
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
emiki6
veterán
Hogy mész ki?
Ha máshogy nem fűrésszel és rush sal is megoldható az első. A másodikat nem lehet stealth ben a harmadikat csak stealthben lehet...
-
TTomax
félisten
Ahol bementem, amugy az az elsö nap... a harmadikon én mindig lemegyek közéjük. ..volt hogy két ör jott egymas után. ..mire észre vettem késő volt, de belefért mind a két pager!!!
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Azt hittem pénzbe kerül resetelni, de még fizet is...
Ukranian jo pro job overkill stealth egyedül! Kezdek belejönni
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #162 üzenetére
Összeraktam egy hosszú csövű hangtompítós sast és beleszerettem. Mellé az első sotit szoktam használni. Ha meg öltöny, akkor alapfegyver meg egy hangtompos "g17c".
Most tudtam meg, ha reszetelek, akkor kapok vissza pénzt... szóval már masterghostmind vagyok.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Megérkezett a 11-es javitócsomag...801.9MB
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz intercooler #173 üzenetére
Többek között átdolgozott pénzjutalom-rendszer.
Dobhatjuk ki az eddigi rekordunkat.
Rittyentek ide egy nagyolt fordítást mindjárt.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #175 üzenetére
Érdemes előtte bevásárolni vagy csinálni valami munkát?
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #178 üzenetére
Tudod, nekem máshogy van...
-
TESCO-Zsömle
félisten
Lehetne már neked is így, mert az az új Overkill kicsit beletérgyepelt az eddigi "überpró" játékosokba.
Hullanak, mint a férgese, aztán csak a hiszti megy, hogy milyen noob-ok a csapattagok, mikor ő fekszik meg legelőször... Másfél órán át toltam RATS-eket meg Firestarter-eket, de egyiknek sem értem a végére, mert vagy a hoszt gőzölt be és lépett le, vagy egyszerűen kiraktak "csak úgy".
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #180 üzenetére
Én nem tartom magam rossznak viszont le vagyok maradva sokakhoz képest. Hajlamos vagyok elsőként lepihenni és tény hogy prókkal könnyebb játszani.
Overkill ezután már csak stealtben lehetséges?
-
TESCO-Zsömle
félisten
Egyértelműen nem, de csapatfüggő. Fontos, hogy jó legyen a csapat. És persze, ha erőből akarod lenyomni a zsarukat, akkor Enforcer fa. Én Ghost/Mastermind vagyok, szóval nekem nem annyira fekszik a rush. Bár most, hogy bedobtak egy marék fehér széfet, amit csak fúrni lehet, az ez irányú skillezést szépen le is bontom, mert ez a széftörés "Mindent vagy semmit" dolog. Vagy tudsz mindent kézzel, vagy úgy is kell melléd egy technikus fúrni/robbantani...
Ki akartam fejleszteni Mastermind fán a távolról élesztést, de akkor amit lehet áttolok Enforcerre, hogy tápoljam a söréteseket...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
WaterWawe
őstag
Mi TTomaxxal találtunk új helyeket a pályákon, pl: Nightclub-on a pincébe le lehet menni és van lent kokó amit lehet lopni. De természetesen lóvé még mindig semmi.
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #182 üzenetére
Pedig most rápakoltam mindent azokra amiket mondtál, plusz a széf picklockot, meg kell még 8 az ajtónyitós ecm hez. Na majd megnézem mi van.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Én most nagyon agresszíven átskilleztem magam, de még nem volt alkalmam kipróbálni. Mastermind fa leépítve a 2*4 medkitig, Ghost leépítve Shinobi/Dominator-ig, Technikus fa kiépítve Silent Drill-ig, Enforcer fán meg ami belefér.
Meglátjuk mire lesz elég... Szerettem Ghost/Mastermind lenni, de mint mondtam, rush-nál nagyon előnytelen volt, főleg úgy, hogy egyik fán sem a támogatott fegyverekre mentem, hanem inkább a képességekre.
Széftöréssel -amellett, hogy most már vannak széfek, amikre nem jó- az a baj, hogy 45mp-ig tart. Egy kis széfnél ez a fele egy profi csendes-fúrás idejének, viszont a fúrógép magától dolgozik, te viszont még rendesen körülnézni se tudsz széftörés közben, nemhogy visszalőni, ha megtámadnak. Nagyon kiszolgáltatottá tesz.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #186 üzenetére
Az a 45 mp túl sokat számít ebben a játékban, ha nem stealtben csinálod. Még át kell gondoljam átpakolom e.
-
7
addikt
Egy ideig én is használtam az ajtónyitós ECM-et, de aztán rájöttem, hogy csak ritkán kell, és többnyire nem nehéz helyettesíteni. Ráadásul az ECM leginkább stealthben jó, úgyhogy ha valaki eltol valamit, onnantól kezdve nincs medkited vagy ammo packod.
Ahol elő szokott jönni az ajtónyitás szükségessége:
- Bank Heist; itt a managernél vagy az irodájában van a keycard, és nem olyan nehéz belopakodni oda. Ez különben is csak akkor jó, ha nagyon lopakodni akartok, de akkor meg egy gyors út a manager irodájába nem kéne, hogy különösebb problémát jelentsen.
- FBI központ; simán helyettesíthető silent drillel vagy c4-gyel, és azok általában vannak valakinek. Ezt a pályát a legnehezebb lopakodva megcsinálni, így arra készülni, hogy az ECM jammernek kifejezetten hasznát látod, szerintem botorság.
- Vlad's Night Club; keycardot nem bonyolult megtalálni, de ha van 2 C4-es emberke, az is megoldható.
- Framing Frame; első és utolsó pálya: ezek a pályák kifejezetten stealthre vannak kihegyezve, és az őrök száma, illetve a kamerák elszórtsága miatt egyáltalán nem indokolt, hogy az ember bemenjen a biztonsági szobába; ha már be kell menni, az rég rossz, mert az azt jelenti, hogy valakinek sikerült riasztania a rendőrséget, akkor pedig megintcsak hasznosabb a jó csapatmunka és az élet/lőszer, mint az ECM.Röviden: az ECM Jammer ajtónyitós bónuszának kifejlesztésével lényegében egyetlen, nagyon ritkán szükséges funkcióra elhasználsz 8 pontot, miközben lehetne nálad helyette medpack vagy lőszer.
Egyetlen esetben látnám indokoltnak az ECM Jammert: ha az FBI-t mindenáron stealthben akarjátok megcsinálni az achievement miatt. Akkor viszont nem kerül sokba respecelni.
-
emiki6
veterán
Kell e széntri gán?
-
basaharc502
aktív tag
Az csak nekem jelent gondot, hogy egy pár száz megás patch miatt kell a játéknak több mint 20 giga szabd hely?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz basaharc502 #191 üzenetére
Az a gyanúm, hogy a játéknak a 19gigás játék miatt kell 20 giga szabad hely...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
emiki6
veterán
válasz TESCO-Zsömle #190 üzenetére
Ha rush, akkor c4, nem?
-
emiki6
veterán
Szabad-e itt közzétennem, ha valahonnan tudok játékot 3500-ért?
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Amúgy csak nekem szúrja a szemem, hogy az új fehér széfeket csakis és kizárólag fúrni lehet? Ráadásul Ukrán melóra is beraktak ilyet, amivel gyakorlatilag ellehetetlenítik ezt a Steam-es achi-t:
Let's do Th...
In the Ukranian job, complete the heist within 35 seconds.
Na, kez...
Teljesítsd az Ukrán meló rablást 35mp alatt.Ez régen C4-el simán meg volt, de a fúró még felturbózva se nyitja ki a mackót 1 perc alatt. Emellett az új küldetés ATM-jeit csak fűrészelni lehet, holott a régiekhez már hozzáadták a jammer-es nyitás lehetőségét.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
emiki6
veterán
No, ha 4-es packot veszek, akkor kapom 3500/db áron. De mivel nekem csak egy kell, ezért kellene nekem 3 megbízható ember, akinek kellene a játék. Remélem van köztetek/ ismertek olyat, akinek kellene 3,5 k ért. Írjatok pü-t.
Zsömle: Lehet rájöttek hogy túlságosan háttérbe szorult az Enforcer és Technician skill, ezért visszavettek a ghost lehetőségeiből...
-
TESCO-Zsömle
félisten
Mit szólnál egy megbízható apróhirdetéshez?
Az oké, hogy balanszolni akarnak, de jelen állás szerint van egy Steam Achievement, amit már lehetetlen teljesíteni.
Az Enforcert elintézi a nehézségi fokozat, a technikus meg eddig is kellett rush-hoz (C4/gyors fúrás). De ezzel a fehér széffel gyak kiherélték a Ghost egyik Tier5-ös skilljét...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
emiki6
veterán
Új Steam fiók: emiki6
Amint megveszem a játékot tudok játszani veletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest