Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
válasz Karesz0995 #100 üzenetére
Így sokkal nagyobb kihívás, hát lövöldözni kell meg pajzsosok jönnek. Ott meg csak egy bemegy és hárman a kamerában kempeltek
-
Karesz0995
tag
Big Oil-t egyszer ismeretlen srácokkal megcsináltam, ha jól emlékszem abba van az hogy ki kell hozni egy engine-t a valagsorból NADE! 12 van, rohadt nehezek, közben shield-esek tömkelege, helikopáter viszi el az engine-t, amibe az a szívás hogy kb 4perc amíg leszáll, visszamegy, megvizsgálják és ha rossz visszajön egy másikért. Nekünk 11.-re sikerült a jót adni nekik, ami több mint 1 óra játék volt! Azóta soha többet Big Oil
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
válasz WaterWawe #102 üzenetére
Ezt tegnap is fejtegetted, de játék közben mégis úgy tűnt, hogy valamennyire tetszik a lopakodás.
Csinálni egyébként izgalmasabb, mint nézni. Akkor a legjobb, ha többen is vannak, akik tudnak őröket likvidálni csendben. Olyankor kifejezetten gyorsan mennek a dolgok. Ma is végigszaladtunk egy Framing Frame-en Pro Overkillen, az utolsó pályát kevesebb mint 20 perc alatt letudtuk.[ Szerkesztve ]
-
m4rk_
aktív tag
Akárki, akármit mond, nincs jobb annál, amikor egy full stealth jobot sikeresen megcsináltok.
-
m4rk_
aktív tag
Na itt a sima Framing Frame Overkill: [link]
7, pont lemaradtál...
-
emiki6
veterán
Egész jó egy-két videója.
Az egyikben földre parancsolja az őrt, ahhoz a mastermindnak a convert non-special enemis skillje kell?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Kipróbáltam és valamit nem jól csinálok...
Megvan a dominator sőt a joker is. Észrevesz, rámfogja a fegyvert, mondom neki hogy tegye le vagy feküdjön a földre és rám se bagózik...
Szerk: most sikerült, lehet függ a nehézségtől?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
emiki6
veterán
Igen, gondolkoztam kicsit és én is erre jutottam.
Ha két őr van, az egyik behódol, de a másik elkezd támadni, akkor miért kezd az egyik is? :S (Mert beriasztottak és akkor már tök mindegy?)
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
m4rk_
aktív tag
Tegnap bepróbálkoztunk egy Big Oil-al, de kibaszott nehéz, szerintem ez a legnehezebb pálya.
-
m4rk_
aktív tag
válasz Karesz0995 #130 üzenetére
Ugye megvan a módja, hogy ne kelljen végigpróbálni minden enginet, de még így is ha van kettő esélyes a leírások alapján és pont a rosszat küldjük először, akkor lehetettlen bevédeni, annyian jönnek.
-
emiki6
veterán
Ukranian jobot próbálta már valaki stealth-ben?
Hátramentünk megöltük a két őrt hangtompítós pityuval, válaszoltunk a pagernek, becsomagoltuk őket, elkeztem nézni a camerákat hogy mi van, erre beriasz és kiírja: Police detected gunfire és itt lett elegünk.
-
m4rk_
aktív tag
Nem tudom, hogy vagytok vele, az update kibaszott jó lett, végre lehet tagelni kamerákat, lehet venni bármilyen jobot (habár írtó drága), de legalább igyekeznek!
-
pincer01
csendes tag
Sziasztok!Ha van aki még keres csapatba játékost szívesen csatlakoznék vagy aki egyedül játszik az vegyen fel.Steam:esermon.Ts természetesen megoldható..Ja és 44-es szintű vagyok.
Betondzsungel
-
Karesz0995
tag
Ma framing framet csináltuk, nyolcadszorra majdnem sikerült
-
emiki6
veterán
Na megpróbáltuk a framing fram-et.
A 3-at miután 10-szer sem sikerült stealt-ben megpróbáltuk surviver-ben. Nem jött össze. Kezd már nagyon elegünk lenn a paydayből...
Pedig csak hard volt...Karesz: te számoltad?
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Most csináltuk meg silentban pro job volt és overkill.... ....
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
WaterWawe
őstag
Payday 2 Bank Heist Overkill + Projob. Bementünk mint 3 bátor ember "Everybody on the floor!!" Bennt volt 4 táska lóvé, becsomagoltuk, aztán körfűrésszel nekiestünk a chesteknek és 18 zsákkal távoztunk és egy laza 600k-t kaptunk költőpénzben
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz WaterWawe #144 üzenetére
Hát azt fel kellett volna venni videóra...
Én tartottam a bank ajtót vagy tiz percig egymagam...volt hogy három sildes állt egymás mögött ugy jöttek be... a hátam mögött meg csak süvitett a körfürész...egy élmény volt!!!
És csak hárman voltunk![ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Grat!
Én 44-es vagyok azt hiszem, de már nincs nagyon kivel játsszak. Ma összefutottam egy COLA nevű játékossal. Az a tipikus one man army. Egyedül bement és kihozta a 3. szerver gépet pedig már egy ideje ott voltak a badcopsok (firestarter). Nem kispályás a csávó.
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
-
basaharc502
aktív tag
Lehet tudni valami a dlc-k ről? Mert most már egyre inkább kellene egy kis vérfrissítés a játékba...új mapok leginkább..ugye ott van a küldiknél, hogy elvileg day 7-ig lehet majd csinálni őket...szóval lesz olyan map, ami 7 napos lesz..ezt jól gondolom?
Nem ártana pár új fegyver, mod, meg plusz extrák, mert így nem biztos, hogy meg fogja tudni tartani a játékosokat. Nameg persze a dlc-k ára sem lesz mindegy...remélem nem megy majd 10 euró fölé -
TTomax
félisten
Egyre többet fordul elö,hogy a host elhagyja a játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest