Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz m.lala #26119 üzenetére

    Ha belejössz a trade-be érdemes lehet kipróbálni egy-két tradinget segítő makrót:

    trade makró - nagyon népszerű, a unique-okhoz könnyebb használni. Rare-nél elvileg lehet vele árat tippeltetni, de ez nagyon messze van a valóságtól.

    Poe overlay - egyelőre az árazást segíti ez is, némileg könnyebb használni talán, mint az előzőt, viszont néha tud érdekes árat mutatni, de ezt azóta talán már javították. Illetve, alapból csak az elmúlt 3 napba kikerült cuccok árait mutatja, de sok minden konfigurálható rajta. Valamit folyamatosan fejlesztik, ha lehet hinni a híreknek akkor lesz benne még a tradinget könnyítő funkció is a jövőben.

    Mercury trade - magát a tradinget könnyíti meg azzal, hogy ha rádírnak, akkor feldob egy kis ablakot, hogy ki mit és mennyiért akar megvenni, Te pedig gombnyomásra tudsz rá reagálni. (invite, trade, várjon egy kicsit, stb. és persze ezeket személyre is lehet szabni) Ha pedig te írsz rá valakire vételi célzattal gombnyomásra a hideout-jába tudsz lépni. Ez nagyon hasznos, ha mondjuk úgy invite-ol, hogy már vannak a csapatába, nem kell keresnek kinek a hideout-jába menj. Plusz egy nagyon hasznos funkció, hogy van benne Syndicate cheat sheet, ahol meg tudod nézni melyik tag, melyik helyen, mit ad. Ellenben már nem fejlesztik.

    Poe Trade companion - kompaktabb, mint a mercury, és nem csak a Syndicate-hez van hozzá cheat sheet, hanem Alva-hoz, Niko-hoz is (meg talán még valamihez). Mercury után picit érdekes a kezelése, és nem mindent tudtam testre szabni benne, de alapvetően nem rossz.

    SlimTrade - ha jól emlékszem ez a mercury utódja, sajnos csak .jar verziót találtam belőle, aminek az a hátránya, hogy nálam nem hajlandó működni :(

    részemről a Poe Overlayt és a Mercuryt használom, ha ezeket választod, tudok is benne segíteni, ha bármi kérdés felmerülne.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák