Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
Sziasztok!
Tud -e valaki megoldást az alábbi rejtélyes hibaüzenetre:
"nevű file nem létezik"
Egy popubban jelenik, meg amikor a beállításokban meg akarom nyomni az OK gombot. Vagyik semmit nem tudok beállítani.
Office 2007-et frissítetetm 2010-re, majd mindent unistall és 2010-es reinstall. A hiba továbbra is fennáll. -
Mackósajt
senior tag
Szervusztok!
Meg tudná valaki mondai, hogyan lehet életre kelteni az automatikus nyelvfelismerés funkciót? Outlook 2007, magyar nyelvű. Új levél írásakor a Helyesírás fül alatt van a Nyelv megadása menüpont, arra kattintva feljön egy ablak, és ott ki lehet választani az automatikus nyelvfelismerést, de nem történik semmi, nem ismer fel semmit, mindig kézzel kell átállítanom angolra, ha angol levelet írok. Pedig a neve alapján milyen hasznos funkció lenne.
Hm. Most látom, hogy ebben a fórumban csak pusztába kiáltott kérdések vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Outlook 2010-et használok egy rövid ideje és nagy szükségem lenne egy makróra. A "quick steps"-szel nem tudom megoldani.
Beérkező HTML levélre szeretnék TXT választ írni, amibe az idézett szöveg minden sora > jellel kezdőik. Minden épeszű levelezőprogram képes erre, kivéve az Outlook-ot.
A lépések amiket el kell végeznem egy válasz írásakor:
- Beérkezett formázott levél dupla kattintással megnyit.
- Actions - Edit Message
- Mellette ilyenkor kattinthatóvá válik a Format rész, itt kiválasztom a Plain Text-et
- Utána Reply
- A háttérben a megnyitott beérkezett levelet mentés nélkül bezárom.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy 2010-ben ilyen kattintgatós játékot kell űzni egy egyszerű válaszhoz.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
Hali!
Hm ez érdekes. Tehát beállítod, hogy válaszkor vagy továbbításkor tegye elé a > jelet (alapban ezen van, de lehet bármilyen karakter), text-ként elküldöd és a címzettnél nincsenek meg a > jelek?
Nálam kifogástalanul működik 2010 alatt, de 2007-nél sem volt gond vele.
Itt most direkt dupla nagyobb jelet(>>) állítottam be előtagként és amint látod működikFire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz Fire/SOUL/CD #2205 üzenetére
Ha TXT levélre írok választ akkor nincs is semmi baj. Viszont ha a beérkezett levél formázott akkor a válasz is formázott lesz:
Ha ilyenkor nyomok egy "Plain Text"-et, akkor minden formázás eltűnik, de nem lesznek > jelek sem:
Olyan beállítást pedig nem találtam (mint minden levelezőprogramban), hogy bármilyen beérkező levélre plain text választ adjon > jelekkel.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
Hali!
Oké így tiszta. Igen ez alapban így van, azaz ha kapsz egy HTML formátumú levelet, akkor azt hiába formázod át, nem fognak megjelenni a > jelel és nem változik meg a formátuma.
Egy lehetőséget tudok(lehet lesz valaki más aki meg többet is), hogy ez kivitelezhető legyen, az az, hogy a fájl/beállítások/levelek-nél beállítod, hogy válaszkor és/vagy továbbításkor tegye a sorok elé a > jelet és az adatvédelmi központon belül az email-ek biztonsági beállításánál beállítod ezt: [link]
Ez utóbbi beállítással az OL2010 olvasóablakában plain text-ként jelenik meg az összes üzenet, ezért válaszra vagy továbbításra kattintva is text-ként értelmezi(nem kell formátumot váltani), és kapásból ott lesznek a > jelek is.Más módszerről nincs tudomásom, remélem ez is megfelel számodra...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz Fire/SOUL/CD #2207 üzenetére
Köszönöm, de ez nagyon favágó módszer (nekem semmi sem jó ) mert így ugye minden beérkezett levélről leszedi a formázást. Ezt viszont én nem szeretném.
Jobban tetszene, ha valahogy egy kattintásos módszerre lehetne hozni a #2204-ben felsorolt lépéseket.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
erdoke
titán
Ha minden válaszban oda akarod vele rakatni a > prefixet, azt be tudod állítani a Tools - Options menü első fülének tetején levő E-mail options gombra felbukkanó ablakban, mégpedig alul a legördülőkben. A legalsót válaszd (Prefix each line with...), alattuk pedig megadhatod, milyen karakterrel jelölje, az alap a >. Sőt, legalul azt is beállíthatod, hogy a te kommentjeidet jelölje-e, és ha igen, mivel.
Most 2007-esben néztem, de remélhetőleg így van 2010-ben is. Majd otthon csekkolom.A legjobb aláírás a héten
-
-
félisten
Hali!
Igen akkor csak makrót tudok elképzelni, de jelen pillanatban még ismerkedem az újdonságokkal én is. Oda kell figyelni, mert egyrészt közel sem biztos, ha a 2010-nek megfelelő szintaktikát alkalmaz az ember, akkor az korábbi outlook-al is gond nélkül lefut, az új függvényekről meg nem is beszélve..
Fire.
UI: Ilyenkor lenne jó, ha lehetne rögzíteni makrót(felvenni), csak hát Outlookban az nincs, ez a cumi...
-
rezme
tag
hy!
Szerintetek az miért van hogy 2010es outlookban nem akar végigmenni a küldés fogadás állapotjelző sáv?
megkapom az üzeneteket és küldeni is tudok de nem akar minden mappámat szinkronizálni
valami ötlet?
üdvÉrtékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Outlook 2003 - at most állítottam rá a gmail fiókomra.
SMTP kapcsolat, beállítottam a gmail leírása alapján. Tök jól működik.
A problémám:
Beérkezett üzenetek csak a legutóbbi 247 elem van letöltődve! Hogy tudnám letölteni mind a 4000 levelemet? Hol állítgassak és mit?Köszönöm!
-
válasz Gordiann #2213 üzenetére
Én amikor a nyár elején átálltam outlookra, akkor a közel 9000 levelemet csak 7 vagy 8 nekifutásra tudta letölteni (pop3) és két frissítés között várni kellett legalább 10 percet. Nyilván ez valami korlátozás lehet a gmail-ben.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Jarod1
addikt
Sziasztok
office 2010 et fel lehet tenni úgy hogy a 2003 as fent van?
-
Ziog
aktív tag
Outlook 2010-et használok egy Gmailes fiókkal IMAP-on keresztül, hogy lehetne megoldani, hogy a gmail-en látszódó piszkozatok az Outlookban is piszkozatként jelenjenek meg?
Létezik erre megoldás?
A jelen helyzet az, hogy ugyan szinkronizálja az üzeneteket, de azokat nem lehet szerkeszteni, tehát megnyitáskor nem a szerkesztő, hanem egy olvasóablak nyílik meg.
-
Foglalt név
addikt
Sziasztok!
Egy már létező IMAP-os fiók adatfájlját átmozgattam rendszer partícióról. Ezt követően a levelek a szokásos 5 perces fogadásnál nem érkeznek meg a mappákba, csak az inbox-ba esik be nagy ritkán levél, de az is inkább csak indításnál frissül. Ha azonban rákattintok egy mappára, akkor elkezdi leszedni a leveleket. Mi lehet a probléma?
-
félisten
válasz Foglalt név #2218 üzenetére
Hali!
Hát ha így csináltad, ahogy a videóban, és ennek ellenére ilyen gondok vannak, akkor sajnos passzolom...Nálam sem a default helyen vannak a mappák, eddig még nem tapasztaltam ezt a jelenséget, pontosabban még régebben a 2003-as Outlooknál, de ott 2-3-szor kellet eljátszani amit írtál és úgymond "magától" helyrejött...
Fire.
-
Foglalt név
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #2219 üzenetére
A video és a leírás fedi, amit csináltam(máshogy nem igen működik, mert létrehozza magának újra a pst-t ) 2007-es az outlook és 1,5 hete nem akar rendbe jönni, pedig így könnyen maradok le egy e-mail-ről, mert "manuálisan" nógatásra érkezik csak meg
-
félisten
válasz Foglalt név #2220 üzenetére
Hali!
És azt nem próbáltad még, hogy visszaállítod az eredeti helyére?
Akkor rendesen működik ismét a dolog, vagy esetleg már az eredeti helyén sem?Esetleg azt is kipróbálhatod(igaz ez nem elegáns megoldás tudom), hogy miután átmozgattad más helyre a PST-t, kitörlöd az IMPA fiókot és újra létrehozod...
Amúgy csak egy IMAP fiókkal csinálja ezt(pl csak a GMail-el) vagy más IMAP fiókkal is?
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Foglalt név
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #2221 üzenetére
Csak egy céges fiók van beállítva, ennél tapasztalom a dolgot. Ha törlöm a fiókot és újra létrehozom, akkor eltérő neve és azonosítója lesz az adatfájlnak, próbáltam, de nem akarta megenni az előzőt Az oda-visszamozgatást megpróbálom még, hátha.
mod.:
Ami még érdekes lehet, hogy outlook-os szabályokkal szórom szét a mappákba a beérkező leveleket. Eddig megjelent az inboxban, lefutott a szabály, átpakolta a levelet, aztán a mappában látszott. Most az inboxban nem jelenik meg olvasatlanként, csak már törölve a levél, ha az adott mappára kattintok.[ Szerkesztve ]
-
válasz Foglalt név #2222 üzenetére
Ha a cégnél van exchange szerver, miért nem Outlook Anywhere-t használsz? Tisztább, szárazabb, jobb érzés mint az imap
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz Foglalt név #2224 üzenetére
Akkor sajna IJ kártya, IMAP hajlamos megborulni egy bizonyos méret / levélszám után.
-
Foglalt név
addikt
válasz Foglalt név #2222 üzenetére
Játszottam vele egy picit és úgy néz ki a dolog, hogy leszedi a leveleket, a probléma az, hogy nem jelöli a mappán, hogy olvasatlan levél van benne, csak amikor rákattintok.
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
A következő gondom lenne: Outlook 2007 van egy irodában 4 gépen, minden gépen külön e-mail cím beállítva, és ötletszerűen előjön a Hálózati jelszó megadása ablak Küldés/fogadás-kor. A gépek kb 3 hete lettek telepítve, legális XP Home SP3-al, az Office csomag is meg lett mindhez vásárolva, már rég. A telepítés előtt is, és azóta is fenn áll a hiba. Van, hogy hetekig nem jön elő, aztán van, hogy két-három napig folyamatosan van, majd megint minden rendben megy.
Az e-mail címek a t-online szerverein vannak (az már kiderült, hogy nem mindegyik cím van ugyan azon a szerveren, a hiba sem mindig egyszerre jön elő), de a t-online azt mondja, hogy ha a webmail megy, akkor nem náluk van a gond, és hogy a szuperszervízt kiküldik, megnézni, de tuti, hogy amikor ők jönnének nem jelentkezne a hiba, így meg csak a horribilis kiszállási díjakat fizetgethetnénk.
Többször is volt, hogy hívtam őket, amikor előjött a hiba, de volt, hogy mondták, hogy szerverhiba van, várjak, amíg megoldják, volt, hogy közölték, hogy náluk tuti minden rendben, és hogy a beállításokat nézzem át. Már teljesen tanácstalan vagyok, de a beállítások maguktól nem hiszem, hogy elállítódnak, aztán meg hirtelen visszaállnak, és magától megy tovább minden.
Próbáltam már vírusirtót cserélni, esettel, avg-vel, avirával is fennáll a gond, mindegyikkel ugyanolyan összevissza.
Keresgéltem google-ben is, de nem találtam olyat, akinek ugyan ez lett volna a gondja, így megoldást sem találtam.
Bármilyen értelmesnek tűnő ötletet szívesen kipróbálok!
www.medcomp.hu
-
válasz Medcomp #2227 üzenetére
99%, hogy a szolgáltató szerverével van a gond. Esetleg egy próbát megérne az egyik gép vírusirtó nélkül pár napig, hátha úgy nem csinálja.
Még egy megoldás lehet pl átvinni a levelezést az MS-hez hosted Exchange-re, vagy gmail-ra.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
válasz Medcomp #2229 üzenetére
Opció még kirakni hozzájuk egy SBS-t, kb 2-3 év alatt visszahozza az árát nem számolva az áramot és az egyéb üzemeltetést, valamint bőven van tér a bővülésre.
De lehet egyszerűbb áthajtani gmail-on a leveleket első körben.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Outlook-ot hogy/hol kell beállítani, hogy ne törölje a szerverről a letöltött leveleket? Jobban érezném magam, ha ott is megmarad, mert ki tudja mi történik a gépemen...
Köszi: RR
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
gaborbol
őstag
válasz RootRulez #2232 üzenetére
Udv!
Annyibol kiegeszitenm kraft hsz-et, hogy az is kerdes hogy kinek a szerver, es mekkora a tarhelyed rajta.
Ha az outlookban megnezed az emailfiok beallitasait, a legutolso fulon ahol a portok vannak ,van egy opcio, hogy hagyjon egy masolatot a szerveren X napig, vagy addig amig az outlookban ki nem torlod.
Ez egy jo funkcio, de van egy hatranya:
Ha nem egy ceges szerver, csak valamelyik hazai internet szolgalltato email fiokja, Upc, t-com, stb, akkor nezz utanna ,hogy mekkora az altaluk kinalt email tarhely.
Mert ,ha sosem torlod a leveleid a szerverrol es teszem azt a upc a start csomagban vagy akkor csak 10 Mb--os tarhelyet van.
Mondjuk jonnek kepek- vicces videok napi rendszeresseggel, akkor 1 nap alatt siman bettellik a tarhelyed a szerveren, es nem fog bejonni uj level mert betelt a tarhelyed.Ha normalis a szoglalltaot akkor kapsz egy emailt, hogy betelt a tarhelyed, es torolnod kell.
Ha nem akkor, csak azt veszed eszre ,hogy nem kapsz levelet valamiert.[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Sosem volt még outlookom ezért szeretném a segítségeteket kérni.
A gmail-os fiókomat szeretném rácsatlakoztatni. Hogy kell beállítani?
Outlook 2003-as verzió. -
félisten
válasz spyduck #2235 üzenetére
Hali!
Fire.
UI: Az SMTP szerver helyére az internetszolgáltatód SMTP szervere is megadható, értelemszerűen ez esetben ez erre vonatkozó egyéb smtp beállításoknak is után a kell nézned.
-
spyduck
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #2236 üzenetére
Áldjon meg az ég, sikerült
-
Jarod1
addikt
hali, kb régi emailra mentem rá és visszaigazolást küldött de most más az smtp server
hogy tudom leállítani mert állandóan küldeni akarná, de a postázandóba nincs benne...
ötlet valakinek? -
Poo
senior tag
hali
egy olyan kérdésem lenne h outlook expreszben rá lett nyomva a tömörítésre és minden beérkezett levél egy .bak kiterjesztésű fájlba került, ezt mivel lehet megnyitni vagy visszaállítani dbx-re?
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
gaba2001
csendes tag
Hali
Lenne egy kérdésem hátha valaki foglalkozott már ilyennel.
Outlook 2003-ban kellene letiltanom a felhasználóknak, hogy a nyomkövetési beállításokon ne tudjanak változtatni, tehát bejelöljük nekik, hogy visszajelzést automatikusan küldjön és ők ebbe ne tudjanak belenyúlni. Gondolom registry-ben kell nyúlkálni csak gondoltam hátha valakinek volt már hasonló problémája.Köszönöm előre is.
-
gaborbol
őstag
outlook 2010 64 bit.
kimeno mappa azt mondja hogy 1 uzenet van benne, ha megnyitom akkor nincs benne semmi.Par percenkent felugrik, hogy van kimeno uzenet, pedig nincs.
Otlet?
-
Jarod1
addikt
hogy tudom azt kilőni amikor alul kiírja a "windows asztali keresője nem elérhető"
ezt hogy tudom eltüntetni? outlook 2010 -
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Biztos volt már tárgyalva, de most sajnos nincsen időm átolvasni a topicot...
Outlook 2007-ben, hogy lehet kimenteni a postafiókok beállításainak az adatait?sweetlou6.wordpress.com
-
félisten
válasz Sweet Lou 6 #2244 üzenetére
Hali!
Az account-ok beállítási adatai a registryben vannak tárolva, szóval csak onnan lehet "kibányászni". Vannak olyan progik, amelyek azt mondják, hogy "ők" mindent lementenek és vissza is tudnak állítani, de ezekkel óvatosan, mert a legtöbb pl a jelszavakat nem menti el, sőt visszaállításkor meg nem csinálnak semmit(már ami az fiókbeállításokat érinti).
Mindenképp azt javasolom, hogy először ezt a progit futtasd le és nyomtasd ki amit látni fogsz.
Én manuálisan szoktam elmenteni a registry bejegyzést egy reg fájlba és ha vissza kell állítani a fiókokat, akkor csak futtatom ezt a reg fájlt. Az előző művelet azért kell/célszerű mert ha ez mégsem jön össze, akkor legalább ne legyen gond kézzel létrehozni a fiókokat újra...2007/2010-es outlook itt tárolja az infót
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows Messaging Subsystem\Profiles\Outlook
Jobb egér rajta és Export, ezt a reg fájlt mentsd el valamilyen egyértelmű névvel és ha kell a későbbiekben, akkor használd.
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
hektor24
aktív tag
Jó reggelt!
Outlook 2007-ben van korrektúra opció, mint Wordben? Ha igen, pontosan hol találom, hogy tudom bekapcsolni?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Sweet Lou 6
addikt
-
jozefgucci1
addikt
Üdv .:
Koleganőmnek csináltam meg a a régi expreszzről 2007-re váltást .Minden simán ment kivéve ,hogy küldeni tudok levelet de fogadni nem ?Kérte a jelszót ami ezer éves lehetett én pedig átírtam .Aztán kitöröltem a fiókot az Outlookbol és csinálnék egy újat ,de azt írja nem találja a beállításokat ? Felmentem a levelező szerver kezelőfelületére és ott átírtam a jelszót az általam megadottra , de nem működik .A gáz hogy már az összes céges gépen nem megy a mail ... A cégnél nem érek el technikust mert nincs benn csak egy óra múlva ,de addig engem megölnek.
Valakinek vmi ötlet ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Jarod1
addikt
válasz jozefgucci1 #2249 üzenetére
Valami exchange-es servert kell beállítani....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest