Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Morden24 #2150 üzenetére
Hali!
Eszközök/Beállítások/Egyéb fül/Speciális gombon katt/Indítás ebben a mappában melletti Tallózás gombon katt, a többi egyértelmű lesz...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Morden24
nagyúr
-
need
addikt
Üdv..
Az office 2007 ben lévő outloockot használom!
sajna újra kellett rakni a gépet és ez is !
egy gondom van amit nem tudok megoldani..mégpedig hogy kell be álltani hogy a a betekintő ablak ne jobb oldalt legyen hanem lent ahogy régen volt!
kérnék egy kis helpet ez ügyben!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
félisten
Hali!
Állj rá egy pl a Beérkezett üzenetek mappára (ez fontos, máskülönben inaktív lesz az a menü amire szükség van)
Nézet menü/Olvasóablak/LentFire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
need
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #2154 üzenetére
Ok megtaláltam és be is sikerült álltani!
Kezdő lapot hol tudom még beállítani vagy is induláskor a beérkezett üzenetek fogadjanak?
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
félisten
-
Poo
senior tag
hali
segítséget kérnék abban hogy hogyan tudom azt megvalósítani hogy egy pst fájlban tárolt feladatokat és naptárat egy másik pst fájl használja vagy hogy aktív legyen?
szal adott egy gép költöztetése többek közt levelezés is....addig eljutottam h felcsatoltam a régi pst-t is meg ugye van az aktuális is üzeneteket meg névjegyeket megoldottam de látszólag a naptárat is meg a feladatokat is de mégsem jelez meg ha egy levelet felveszek feladatba akkor az ott nem jelenik meg sem az aktuálisban sem pedig a régiben.Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
Sziasztok,
Van egy folderem amiből ki szeretném exportálni a leveleket HTML formátumba.
De ha kijelölök többet és nyomok egy save as-t akkor csak text only-t tudok kiválasztani.
Exportáláskor meg vagy PST vagy Excel, Access...
Vkinek ötlete?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
looser
addikt
Poo: a pst filet 'fogja' az Outlook, ergo nem tud belenyúlni más program; ez gondolom - mivel a pst egy adatbázis - inkonzisztenciát okozna a dolog. Még másolni sem tudod, próbáld ki. Viszont ha kilépsz a programból és a pst-t átmásolod egy másik mappába, akkor arra rámutathatsz a másik gép outlookjával, viszont a leveleket - már ha azon is be van állítva a levelezés - minenképpen szinkronizálni kell. Ez a lehető legamatőrebb megoldás, de nincs sajnos más ötletem.
sonar: sajnos ingyenes megoldást nem találok. Ez fizetős.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
-
félisten
-
válasz Fire/SOUL/CD #2161 üzenetére
Makróban tudsz segiteni?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
félisten
Hali!
Szoktam makrózni, de ilyet még nem írtam, de szerintem megoldom...
Akkor pontosítani: Az kellene, hogy minden leveledet HTML-ként külön fájlba mentse el.
Csatolmányt is ki kell menteni, vagy elég ha csak fel van tüntetve?Fire.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Fire/SOUL/CD #2163 üzenetére
Egy pst-ben egy adott mappát. Nincsenek csatolmányok.
A levelek alapban HTML-ként érkeztek.
És előre is big RespectA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Nagyon kínos helyzetbe kerültem... A windows live id-mhez tartozó mail címet átváltottam az újra és sajnos azt hittem hihetek a szövegnek miszerint minden rendben lesz. Azóta az összes partnerem offline és még üzenni sem tudok nekik h más az msn címem, mert nem kapnak üzenetet és felvételi meghívást sem. Néztem hol tudnám a windows livesekkel felvenni kapcsolatot, de nem találtam semmit... Szóval van egy raklap offline ismerősöm akiknek szólni sem tudok h baj van.
Innen jön az a témábavágó dolog, mert sikerült új jelszót generálni a 8 éves freeweb accountomhoz, de azóta nincs mail részlege és van 3600 trójai spam levelem amit csak levelező programmal nyithatok meg. De nekem nem kéne h a vírusokat leszedje, csak 1 levél kéne, az utolsó, amiben jóváhagyhatom a mailváltozást h újra visszaállítsam a régi címem és vele együtt remélhetőleg mindent. Erre van lehetőség vagy bárkinek valami 5lete? Plz segítsetek, mert senki nem tudja hol vagyok és tényleg nem tudok nekik szólni más módon
-
válasz prime_adam #2165 üzenetére
akkor csapjál fel egy live linuxot és ott állitsál be egy levelező klienset
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
prime_adam
aktív tag
Köszi, megpróbálok utánajárni mi ez a dolog Most először hallottam róla.
-
félisten
Hali!
1. Készíts másolatot az eredeti PST-ről!
2. Indítsd el az Outlook-ot, ALT+F11, bal oldalon a Project csoportban Project/Microsoft Office Outlook/ThisOutlookSession-ön duplaklikk. A megjelenő jobb oldali ablakba kell majd beilleszteni a makrókódot és a menüszalagon megjelenő zöld, play gombra emlékeztető mini gombbal futtatni
3. Három lehetséges dolog történhet
# Sikeresen megcsinálja a dolgát, itt nincs teendő# Hibával kilép. Ez esetben azzal a levéllel van gond, ami az aktuális után következik, törölni kell (érkezett szerint rendezd a leveleket, mert a makró is azt teszi és abban a sorrendben megy végig rajta)
A makró megjeleniti ebben az esetben, az utolsó sikeresen feldolgozott levelet(megnyitja, hogy könnyebben megkeresd)
(A korábban a makró által létrehozott fájlokat célszerű törölni, mert a felülírás miatt még lassabb lesz a művelet)# Nem lép ki hibával, csak úgy látszólag nem történik semmi, ha úgy tetszik "megfagy". Ebben az esetben azzal a levéllel van gond, ami az épp aktuális, annak ellenére, hogy látszólag ki is mentette HTML formátumban. Törölni kell.
(A korábban a makró által létrehozott fájlokat célszerű törölni, mert a felülírás miatt még lassabb lesz a művelet)Ezeket a hibákat nem tudtam lekezelni sajnos, sőt arra is fény derült a témába való belemélyedés során, hogy vannak olyan mail-ek, amiket maga az Outlook sem tud HTML-ként menteni, hiába van 1 darab kijelölve.
Vannak tipikus levelek, ami miatt hibára fut, vagy "lefagy". Ilyenek a visszaigazolások (kézbesítési értesítés, vagy az ismeretlen címzettről szóló visszaigazolás)
Aztán olyan levelek, amikben valamelyik mező hibás vagy üres, pl a Küldő mezője üres(ez szabálytalan). Szóval mielőtt a makrót futtatnád, kapásból szabadulj meg a visszaigazolásoktól(töröld őket)A makró nem tesz kárt, de mindenképp mielőtt használod a PST-ről legyen másolat(hisz lehet, hogy kell törölni is belőle) illetve csak saját felelősségre használni!
Ez a makró a Beérkezett üzenetek mappa elemin megy végig
Sub FSCD()
Dim MyInBox As Outlook.MAPIFolder
Dim MyEmail As MailItem
Dim MyItems As Outlook.Items
Dim i As Long, j As Long
Dim DestPATH As String
DestPATH = InputBox("Adja meg a mappát, ahova az EMAIL-k kerüljenek" & vbCrLf & _
"(A mappának léteznie kell és a végére nem kell a visszaperjel!)", "FSCD - HTML Exporter", "D:\MyOutlook")
WhatYouWant = MsgBox(Prompt:="Biztos benne, hogy futtatja a makrót?", _
Buttons:=vbYesNo, Title:="Makró futtatás megerősítése")
If WhatYouWant = vbNo Then Exit Sub
Set MyInBox = Me.ActiveExplorer().Session.GetDefaultFolder(Outlook.OlDefaultFolders.olFolderInbox)
Set MyItems = MyInBox.Items
MyItems.Sort "SentOn", 1
i = 1
MyEmailCount = MyItems.Count
For Each MyEmail In MyItems
On Error GoTo FSCD_Error
Dim mailObj As MailItem
Set mailObj = MyEmail
MySender = mailObj.SenderName
xstr = ""
For j = 1 To Len(MySender)
If (Mid(MySender, j, 1)) <> Chr(34) And (Mid(MySender, j, 1)) <> "." Then xstr = xstr & Mid(MySender, j, 1)
Next j
MyDate = mailObj.ReceivedTime
If (MyEmail.BodyFormat <> olFormatHTML) Then
mailObj.BodyFormat = olFormatHTML
End If
FName = "\" & Format(MyDate, "yyyymmdd_hhmmss_") & xstr & ".html"
mailObj.SaveAs DestPATH & FName, olHTML
i = i + 1
Next
MsgBox ("A művelet sikerült!" & vbCrLf & _
vbCrLf & i - 1 & "/" & MyEmailCount & " levél került feldolgozásra." & _
vbCrLf & "Mentési útvonal: " & DestPATH)
Free_Objects:
Set MyEmail = Nothing
Set MyInBox = Nothing
Set MyItems = Nothing
Exit Sub
FSCD_Error:
MsgBox (Err.Description & ": " & Err.Number & " => Nem sikerült a teljes művelet!" & vbCrLf & _
vbCrLf & i - 1 & "/" & MyEmailCount & " levél került feldolgozásra." & _
vbCrLf & "Az OK gombra kattintva, az utolsó feldolgozott levél meg fog nyílni.")
mailObj.Display
GoTo Free_Objects
End SubFire.
[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
válasz prime_adam #2165 üzenetére
72 óra, míg minden partnerednél lefrissül, és nálad is...
De ezt érthetően le is írják, hogy nem azonnali a váltás, hanem néhány nap. Első napon általában semmi nem történik, a második nap kezdenek szállingózni a partnerek, a harmadikon áll kb. teljesen helyre.
Ha elkezded piszkálni, partnereket töröltni, felvenni újra azokat, akiket már felvettél, azzal nem segítesz rajta, inkább rontod a helyzetet.
Ha visszaváltod a régi címedet, azzal újraindítod a folyamatot, további bonyodalmakat okozva. Szóval nem árt, ha értelmezed is azt, amit olvasol...Amúgy meg mi az, hogy senki nem tudja, hol vagy és nem tudsz nekik más módon szólni? E-mail? Telefon? Netán az ÉLET!? Ideje kimenni az utcára kockulás helyett!
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
prime_adam
aktív tag
Először is biztosra veszem h az egész életedben mindent végigolvastál, értelmeztél és mellette még maradt időd élni. Esetleg mindenki tökéletes és senki nem hibázhat? Úgy leszúrtál mintha ismernél és tudnád nem vagyok képes olvasni.
Másodjára meg msn-en olyan ismerősök barátok vannak akiket mmo-ról, játékokból és ilyen helyekről ismerek főleg és sokakkal már csak az msn az egyetlen összekötő szál.
Csak úgy megjegyezném h spertszerűen teniszezek és köszönöm magvagyok egy maréknyi, de hűséges baráttal! -
McLaca
őstag
válasz prime_adam #2170 üzenetére
Nos, amihez közöm volt valaha, azzal kapcsolatban minden infót átolvastam, amit csak elértem (elég eszelős vagyok az ilyesmiben). Többek közt MSN azonosító váltásnál is, mert az is volt már, nem egyszer. A reakcióm annak köszönheted, hogy olyan stílusban adtad elő a sztorit, mintha minimum világégés lenne, de legalábbis visszafordíthatatlan és örök életre szóló károsodást szenvednél miatta, mint egy 12 éves elsőáldozó leányzó, akit megkörnyékezett a lelkipásztora...
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
prime_adam
aktív tag
Persze, nem képtelenség mindenkit felkeresni, de elég rosszul esett mikor nyaralás után pont mikor szerettem volna pihenni és mesélni mindenki eltűnt a listáról. Plusz a neten is olyan fórumot találtam ahol mindenki mondta h account csere, nem javul a dolog, bugos, persze h bepánikoltam h vehetek mindenkit újra fel Nah nálam az ügy lezárt.
-
dzsozefo
aktív tag
Gyors kérdés - Belőttem a levelezésemet Outlook 2007-re.
Gmail - Megírom a levelet akár gmailen, vagy outlookban. Megkapom levélszemétként. Tehát kapok az elküldötből egy levelet miért?
Köszönöm
-
félisten
-
dzsozefo
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #2174 üzenetére
Nem! Egy teljesen más embernek küldtem. Gmail-ről ott nem is látom, de amint outlook szinkronizál utána látom a levélszemétbe de látom a bejövőbe is néha.
-
Sátán44
addikt
Szeretném az Outlook 2007-et beállítani,ami több kevesebb sikerrel megy.
Van egy "légből" kapott netem, amihez van router hozzáférésem is.
Beállításaim:
bejövő üz: freemail.hu
kimenő: mail.t-online.huA bejövő levelek kiszolgálójával azonos... itt pipa bent van
A speciálison belül már próbáltam mindent,de nem megy.
Leveleket kapok,de küldeni már nem küld.Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
félisten
válasz Sátán44 #2178 üzenetére
Hali!
De fogsz tudni küldeni, csak ahogy moonman kolléga is mondja, nem azonosak a kimenő/bejövő kiszolgálók beállításai. A Freemail-nek nincs szüksége hitelesítésre vagy titkosított kapcsolatra a t-online-nak meg igen.
töröld ezt a fiókod, mert már szana-szét állítgattál gondolom kínodban mindent.
Hozz létre egy újat
POP3: mail.freemail.hu
SMTP: mail.t-online.hu (ha a t-online az internet szolgáltatód, ha nem, akkor az aktuális/adott szolgáltatód SMTP címét írd ide)Ha t-online az internetszolgáltatód, akkor a speciális fülön, a kimenő csoportnál(SMTP) pipa a kiszolgáló titkosított kapcsolatot igényel elé, 465-ös portnak kell lennie, és ennyi lenne elméletben az egész.
Ha nem a t-online a szolgáltatód, akkor meg utána kell nézni, hogy náluk milyen beállítások szükségesek SMTP esetén...
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Sátán44 #2181 üzenetére
Hali!
Nem megy, gyorsan kipróbáltam...
(csak ha csinálsz gmail fiókot is)marad a free smtp szerver, de én olyat még nem használtam, abban segít más, hogy melyik jó meg biztonságos...
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #2182 üzenetére
Nagyon köszönöm Sikerült!
Régebben csináltam gmailos mailt és előkerestem a felh. és jelszavam.[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Ferink
tag
Üdv!
Már egy éve nagy segítségemre van az outlook a növekvő levelezés miatt. Azonban most valami probléma van vele. Hibát ír ki és el se indul. Hiába telepítem az office-t újra szerintem a beállítások illetve ha valami fájl megsérült az is megmarad. Ugyanis reinstall után sincs változás. Hotmailhez használtam az outlook connectort is próbáltam újratenni.
Amit kiír: A Microsoft Office Outlook nem indítható el. Az Outlook ablak nem nyitható meg... a MAPI nem tudja betölteni az msncon.dll-t.
Azért fontos, mert az outlookrra szükségem lenne, emiatt nem akarnék új rendszert tenni.
Aki tud vmi okosat írjon kérem.
Kössz.
-
félisten
Hali!
Uninstalláld a Connectort a Revo Uninstaller Free-vel, gép restart, connector újra feltelepít, lássuk lesz-e változás.
Fire.
-
Ferink
tag
válasz Fire/SOUL/CD #2185 üzenetére
Köszi, megnézem. Ez a komplett office-t is letakarítja teljesen ha kell?
-
félisten
Hali!
Igen, végül is azt is(de nem ezt írtam). Minden progi eltávolításához jó, mert kipucolja a registry-t, meg a HDD-t is utánuk. Az a lényeg, hogy először a progi uninstallját indítja, majd ha ez befejeződött, akkor takarít(amit talál azt meg töröltesd vele). Ha egy progi az uninstalja után újraindítást kér, akkor azt nem kell megengedni, amíg a Revo nem végzett, csak ezután restart...
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Ferink
tag
válasz Fire/SOUL/CD #2187 üzenetére
Oké. Az első terv nem hozott eredményt, megpróbálom a komplett office-t újratenni.
Még egy kérdés.
A végén a felkutatásnál kidobott nekem egy fastruktúrát, amiben az első 10elem kb piros volt, az uccsó kettő fekete. Mind kipipálható, de a pirosakat is kell, vagy csak a végén a feketék lennének a törlendő fájlok és csak azokat? A többiek meg az elérési út mappái? -
félisten
Hali!
Mindent töröltess vele, amit talál...
Mielőtt újratelepítenéd az Office-t, még dupla vagy semmi alapon add ki a outlook.exe /resetnavpane parancsot (outlook legyen bezárva előtte)Fire.
-
árpex
csendes tag
Sziasztok.
Outlook Express 6-ot használok.Segitséget szeretnék kérni,problémám a következő:
Üzenetküldésnél,egyszer küldöm az üzenetet,a cimzett viszont 10-15-ször kapja meg!
Mi lehet a hiba?
Segitséget előre is köszi! -
wolfman
veterán
Sziasztok!
Olyan problémával állok szemben, hogy egyszerre kettő fiókot szeretnék használni, egy mindenes és egyet munkákhoz, de nem tökéletes a dolog.
Az van, hogy ha küldés/fogadásra nyomok, akkor az alapértelmezett fiókba menti az összes levelet, nem pedig a két fiók saját "Beérkezett üzenetek" mappájukba ahogy logikus lenne. Be lehet ezt állítani?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
w.miki
veterán
Hali!
Sok embernek (50+) szeretnék levelet küldeni Outlook Express alól, de nem sikerül túl jól.
A szolgáltató smtp-je (Tarr) már 20-et sem enged át. Van GMAIL címem is, allítólag az többet is átenged, de ez azon is fennakad. 0x800CCC0B error
Van valami megoldás?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
félisten
Hali!
Azt javasolnám, hogy levelezési csoportokat hozz létre és amikor levelet küldesz, akkor címzettként az adott csoportot add meg.
Eszközök/Címjegyzék/Új/Új csoport
Fire.
UI: Legjobb tudomásom szerint maga a szolgáltató (is) korlátozza az egyszerre elküldhető címek számát a Spam-olás miatt...
-
w.miki
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #2194 üzenetére
csináltam ilyen csoportot, de mivel oda is sok ember került, nem küldte el
most levelezési listát szeretnék, de olyat nemtom hogy lehetOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
félisten
Hali!
Ha egy csoportot sem tudsz elküldeni, akkor a levelezési lista sem segít, mert abban több csoportot lehet hozzáadni pl. De rég volt már, amikor OE-t használtam, úgyhogy lehet tévedek.
Itt találsz néhány csoportos mail szolgáltatást, hátha valamelyik megfelel... [link]Fire.
[ Szerkesztve ]
-
-
n.k.i
csendes tag
Sziasztok!
Outlook Express-ből importáltam a leveleket Office Outlook 2007-be, s csak később vettem észre, hogy néhány levél karakterhibás lett. Mit rontottam el? Kilehet javítani? Mit csináljak másképp az újra importálásnál, hogy jó legyen?
Pl: HVG-nek a hírlevele, de magánszemély levele is karakter hibás lett!Köszi
-
Jarod1
addikt
Amikor elindul az outlook kiírja hogy egy üzenet küldése, de nincs üzenet se az postázandóban se máshol, esetleg a visszaigazolást küldené arról hogy olvastam a levelet azt hol tudnám kiiktatni?
-
ult1mate
tag
Helo!
Tudja valaki hogy outlook 2003ban hogyan lehet alapértelmezett mappának tenni az Imap elküldött üzeneteket mappát amikor azon a fiókon keresztül küldök?
Ideiglenes megoldás van, csak azt minden levélnél be kell állítani. És nem szabályra gondolok a megoldásként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest