Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bandibandi #17623 üzenetére
Nekem is csinálja néha az explorer win7 64bit alatt, de ilyenkor töröld az internet előzményeket, cookikat stb...Ha nem lesz jobb akkor nem tudom!Nálam ez után rendbejön!
-
Thusor
őstag
válasz bandibandi #17625 üzenetére
Ha router nélkül is ilyen, és a lakás összes gépén ilyen a net elérése, akkor biztos, hogy a szolgáltatónál van a gond. Hívd fel őket, hogy nem jó a neted és nézzék meg mi lehet a gond.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz bandibandi #17627 üzenetére
Bebizonyítani tényleg nem tudod. De logikusan le tudod nekik is vezetni, hogy ha a lakás összes gépén ilyen a net, ha router nélkül is ilyen a net, akkor a lakás hardveres és szoftveres hibái ki vannak zárva. Innentől kezdve csakis náluk lehet a hiba, vagy esetleg még a házban ha többen laktok benne, de ha a szomszédoknak is jó a nete akkor csakis a te szolgáltatódnál lehet a hiba, sehol máshol ezt nekik is el kellene fogadniuk. Ilyenkor kell tőlük megkérdezni, hogy akkor mondja el szerinte mi lehet a hiba forrása?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz bandibandi #17629 üzenetére
Nagyon szívesen, habár nem tudtam sokat segíteni.
-
InfiniteReality
őstag
válasz bandibandi #17633 üzenetére
Szerintem ha a közbülső állomások közül vannak amik nem válaszolnak a pingre, az nem a Te és nem a szolgáltató hibája. Úgy vannak beállítva azok az eszközök.
Ha a végcél elérhető és működik, és válaszol is a pingre, akkor nincs hiba... legalábbis a jelenlegi állapot szerint.http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest