Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    Sziasztok!
    Én is szeretnék itthon mesh hálózatot kiépíteni. Kicsit utána olvastam itt, sok hasonlóság van az én hálózatomhoz: telekom sagemcom fast5655v2 router (ip tv is van), wifi ebben kikapcsolva jelenleg, mivel a rack szekrényben van a kazánházban. Innen mennek szét a kábelek (switch is van természetesen), többek között az emeletre is, ahol egy tp-link archer c5 van AP módban. Kevés a wifi egy-két helyen, 2.4 és 5ghz is, ezen szeretnék javítani.
    Ha jól olvastam, akkor létezik "kábeles" és "vezetékes mesh is, előbbi az asus Ai, utóbbi pl. a tp-link OneMesh, jól tudom? Ha jól gondolom, akkor én ragaszkodnék a kábeleshez, mégpedig úgy, hogy telekom router marad a szekrényben, no wifi, egy eszköz az emeleti előszobába egy fali aljzatra, illetve egy eszköz a nappaliba egy másik aljzatra (később ugyanígy a teraszra is, de az csak időszakosan).
    Első körben ez így életképes elképzelés? Ha igen, akkor ehhez milyen eszköz ajánlott? Szeretném ár/érték arányban megtalálni a legjobb megoldást, de kicsit árérzékeny vagyok. :) gondolom ez nem újdonság.
    Köszönöm a válaszokat!

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák