Új hozzászólás Aktív témák

  • daninet

    veterán

    Üdv!
    Hadakozok a UPC-vel, és egyszerűen nem tudom most már, hogy én vagyok a hülye vagy mi a helyzet.
    Problémázik az internet. Egy ideig van, utána teljesen beáll, mindenre timeout, nem tud csatlakozni stb.
    Újraindítom a modemet pár percig ismételten van, majd megint semmi. Végül meg mintha telítődne az egész, a gépemet is újra kell indítani. Nem az enyém az egyetlen gép ami ezt csinálja, ezért zárom ki a PC problémát (3an lakunk albérletben 3 sz.géppel).
    UPC-t felhívom, náluk persze tökéletesen pingelhető a modem, hibátlanul működik, az én gépem rossz és az én kábelem törött. :N
    Tehát fura a hiba. Egyszer működik a routerrel is, máskor, csak modemmel, utána már sehogy nem működik, modem reset, gép restart és egy ideig újra megy.
    UPC kisasszony azt mondta a router biztosan hibás és összezavarja a modemet így egy ideig az is rosszul működik. aha... :U
    Ha kihívom persze a szakembereket legombolnak 3ezret rólam kiszállásnak, mert újraindítják és jó, és én biztos még nem próbáltam újraindítani. De itt maradna 1-2 órát netezgetni már nem ez lenne a véleménye, persze ez nem fog bekövetkezni.

    Tehát: Milyen baja lehet egy modemnek, hogy használhatatlanra lassítja a hálózatot majd teljesen megáll az egész? Létezik ilyen gond? Találkozott már valaki hasonlóval?
    :R

    Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

Új hozzászólás Aktív témák