Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Ebben a hozzászólásban mindent megtalálsz! Köszönjük Hunork!
-
Mardel
őstag
Egyébként most valami akció van originen?
Pl. a Burnout Paradise The Ultimate Box 5.99€, steamen 14.99€, amazonon 19.99$.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
-
Riccsiz_h
aktív tag
sajnos ez a problémám még mindig fent áll, esetleg valakinek van bármilyen ötlete ? még egyszer sem sikerült bejelentkeznem sajnos , előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Hunork
veterán
válasz Riccsiz_h #2155 üzenetére
Üdv! És Brekinek is!
Hívjátok fel a magyar EA supportot, nagyon rendes arcok vannak ott, segítenek mindenben, saját tapasztalat.
Hétköznap 9-18 óra között elérhetőek: 505-9550 (budapesti szám)[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
v!ct0y
veterán
-
Bjørgersson
félisten
Hogy ne legyenek ott.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mr.White
senior tag
üdv!
a kérdésem az lenne, hogy lehetséges e email címet változtatni az originemhez?
köszi a helpet! -
Hunork
veterán
válasz Mr.White #2164 üzenetére
Úgy tudom, hogy csak az EA supporton keresztül, jó sok kérdés után...de segítőkészek. Hazánkban ezen a számon lehet hívni őket hétfőtől péntekig 9-18 között: 505-9550
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz Mr.White #2166 üzenetére
A szokásos: név, születési idő, mostani email cím, meg egy játék kódja...
-
Hunork
veterán
válasz Mr.White #2168 üzenetére
Nincs mit, ha egy Zsolt nevű srác veszi fel, ő nagyon gyors lesz és hatékony!
-
JamesHun
addikt
találtam egy ilyet, de nekem semmilyen akció nem jön fel :S
lehet külföldinek kéne látszódnom, így megosztom, hátha valaki azért összehozza , hogy amcsinak látszódjon az originbe
[link]SeriesX: JamesSHun
-
Hunork
veterán
válasz JamesHun #2172 üzenetére
szerintem ez egy nagy átb@szás... NFS, Dead Space, Crysis, Mas Effect...méghogy ingyé... bruhahaha... vagy valóban csak az USA-ban, de ott sem hinném, hogy bárkinek, hanem esetleg azoknak, akik valamilyen státusszal rendelkeznek, mert már annyit vásároltak...de még ez is hihetetlen lenne...
-
Mardel
őstag
Szerintem egy kis félreértes van itt.
Eszerint van egy promo kód ami 20$-t levesz a játék árából és így lehet venni gondolom összesen 1 db játékot, és mivel amerikában pár játék 19.99$ így nekik ingyen volt.
A kód meg csak USA és Canada IP alól érvényes. Talán VPN-el működik, de én nem kockáztatnám meg a fiókom ezért.
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Hunork
veterán
Vagy igen, ez is igaz! Az már trend, hogy idehaza szinte minden játék többe van, főleg, ha nincs valami kupon. (nekem nemrég volt a szülinapi, azt azért kihasználtam...) És sajna, néha jobb venni pl. a CDGalaxistól...ami azért hajmeresztő! (MOH Warfighter is így lesz meg...)
-
Hunork
veterán
Üdv mindenkinek!
Egy apró kérdés: a mentéseket a Felhőben vagy a gépen tároljam???
Kis gondom támadt: BF3-ban egy küldetésnél előjött egy bug, ami azt jelenti, hogy nem tudok semmit csinálni, a feladat nem megy, csak mászkálok, folyamatosan kiírja, hogy guggoljak, de már nem kell...és tudom, mit kéne csinálni, de nem megy!!! Most restart mission-ban vagyok, aztán meglátom...és a Felhőt kikapcsoltam...de már nem tudom, hogy ez jó ötlet volt-e...[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
A felhő csak annyi, hogy ha letörlöd és később folytatni szeretnéd, akkor felhőből betölti a régi mentésed és tudod folytatni. Ilyen bugba nem igazán szól bele, mert ha megsérül a fájl, akkor max nemtudod betölteni.
-
Hunork
veterán
Köszönöm a választ!
Már amúgy nem számít, bepipultam és a küldetést elölről kezdtem, már szépen túl is haladtam rajta... biztos valami megkergült...nem egyedi a BF3-ban, az utolsó pálya a metró alagútban egy rémálom, ezer fórumon lehet erről (is) olvasni..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
oriic
HÁZIGAZDA
30%-os kedvezmény. Most kaptam mert rég nem léptem be accountomra.
56MINPVDMK
A KEDVEZMÉNY ÉRTÉKÉT A TERMÉKNEK A VÁSÁRLÁS IDŐPONTJÁBAN ÉRVÉNYES LISTAÁRÁBÓL VONJUK LE. AZ AJÁNLAT NEM VONATKOZIK A STAR WARS™ THE OLD REPUBLIC™ ÉS A MASS EFFECT 3 JÁTÉKOKRA, ELŐRENDELÉSEKRE, A VÁSÁRLÁS IDŐPONTJÁTÓL SZÁMÍTOTT 30 NAPON BELÜL MEGJELENŐ JÁTÉKOKRA, VALVE JÁTÉKOKRA, EA PARTNER JÁTÉKOKRA, VIRTUÁLIS VALUTÁRA ÉS JÁTÉK IDŐKÓDOKRA.
Aki felhasználta egy köszönömöt írjon be pls...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Hintalow
senior tag
Hi!
Mennyire régi játékokat lehet regelni Originen? RA3+Uprising fent van, C&C 3 + kieg csak supportal lesz megoldható, ahogy olvastam.
RA2-t lehet? vagy hasonló korú EA játékokat?Tudom, hogy nagyon elvetemült kérdés, csak kíváncsi lennék, mert az összes megvan eredetiben.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hunork
veterán
Üdv srácok!
A saját topikban nagy csend van, ezért itt is megkérdezem:
Játék: Medal of Honor (2010)
Először is: Nem először nyomom végig a játékot.
Van a Fenevad gyomrában küldetés. Egy magaslaton egy géppuskafészket kell likvidálni, megjelölni.
De nem megy!
Bármit teszek, lövöm, fedezőtüzet adok, a társak nem moccannak meg! Rendre kifogyok lőszerből, visszamegyek, és mindig ott maradnak. Előre megyek, vissza megyek, mindenhonnan lövöm a géppuska állást. Semmi nem történik...
Mitől van ez, mit kell tennem?
Ez egy bug, és újra kell kezdenem az egész pályát, vagy mi a rák? (utolsó ellenőrzőpont betöltés sem segített)
Segítsetek, mert különben az egeret szétverem egy kalapáccsal!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
csaba951
veterán
Nem játszottam vele, de találtam neked segítséget:
1) fórum segítség, másoknak is voltak pontosan ugyanilyen gondja
2) videó végigjátszás, nézd meg, hogy mit csinál máshogy -
Hunork
veterán
válasz csaba951 #2186 üzenetére
Köszönöm a választ!
Videó nem számít, mert vagy háromszor végigtoltam, igaz, akkor még nem volt bekötve az Origin/EA kliensbe...és szerintem itt a dolog nyitja...hasonlóképpen jártam nemrég a BF3-al, azt is végigtoltam párszor, és még az elején egy küldetésnél a karakterem nem csinálta, amit kellett volna, csak járkáltam körbe, és az egész küldetést újra kellett kezdenem...ahogy elnézem, itt is ez lesz a megoldás...és tuti, hogy a kliens hibája...rengeteget olvastam hasonlókról én is, miután írtam ide...
Majd kedden nekiesek, addig nincs sok esélyem az otthoni géphez..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
_Gomba_
tag
Hali!
Én a fifa 13-hoz tartozó kódot szeretném regisztrálni.
Rákattintok, hogy kód beváltása. Kijön az ablak. Beírom. Kiírja, hogy Fifa Online Pass free code.
Miután jóvá hagyom visszaugrik a kódhoz és kiírja:"Message not found"
Erre a hibára valaki tud megoldást ?
Köszi
-
Zoli133
addikt
Legjobb tudomásom szerint a játékra nincs hatással az origin kliens, kb a játék ha igényli indításnál ellenőri ,hogy fut-e illetve indításnál/kilépésnél szinkronizálja a mentésid ha be van állítva, mást nem nagyon tesz, tehát ez nem origin hiba, szimpla játék bug.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Hunork
veterán
válasz Zoli133 #2189 üzenetére
hááát, lehet...ez is egy lehetőség, viszont a fejemben ott egy gondolat: miért van az, hogy mi, akik eredetiben veszünk játékokat, azok folyton akadályokba ütköznek, míg a haverok meg vígan kitolják a gammát, és csak röhögnek???????
-
JamesHun
addikt
válasz csaba951 #2191 üzenetére
jó játékokhoz jön a patchelt crack, de tény, hogy néha az origi vásárlókat jobban szívatja a kiadó.
Mi szívunk 1 hétig mire helyreteszi a patch a hibáka, nekik meg már a javított kiadás jön ki törveOriginből és a netes vásárlós "kliensekből" én azt hiányolom, hogy adjanak már fix kedvezményt ha sok játékot vettél meg a kiadótól, vagy ha abból a szériából (NFS, Battlefiled stb már több szériád is megvan originalba). Mennyivel jobb kedvem lenne megvenni PC re is jó kedvezménnyel (pl 50%) majd az NFS-t, de most xbox lesz belőle 90% (bár lehet addig meggondolom magam és jön a másik 2 NFS mellé az új is)
warez visszaszorítására meg nem kell más, mint jó multit csinálni és több lesz a vásárló ha tényleg jó
SeriesX: JamesSHun
-
Hunork
veterán
válasz csaba951 #2191 üzenetére
nem tolják... a fiam játszik vele multit, én szinte csak single arc vagyok...de az is szívatott, új játékot kellett kezdenem, erről is írtam a saját topikjában...de nézd meg a blogomat, találsz egy hosszú írást, ezt...
-
viktor82
őstag
Az orosz medal of honor aktiválhátó originen?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Pervitle
csendes tag
Sziasztok!
Miért nem lehet belépni az Origin fiókomba.
Azt írja , hogy a szolgáltatás nem elérhető.
Másnak is van most ilyen problémája?
Köszi! -
Rabbitf_24
addikt
már megy, de nekem azt írja ki, hogy egy másik gépen vagyok bejelentkezve stb...
újraindítottam a gépet, ugyanez a szöveg, nem szinkronizálja a játékokat és el se tudom indítani őket.
Ilyenkor mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ASUS ROG STRIX B760-F / i5-14600K CPU / FURY Renegade RGB 32GB 6400MHz / SSD
- Nikon Z50mm f1.8
- Silicon Power Zenith RGB 2x16GB DDR4 3200MHz
- VGA Nélkül / ASUS ROG STRIX B760-F / i5-14600K CPU / FURY Renegade RGB 32GB 6400MHz / SSD
- ÚJSZERŰ! Xiaomi Wanbo T2 Max / LED okos Projektor / full HD (1080p) / 200 ANSI Lumen
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest