Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz Sk8erPeter #6802 üzenetére

    Igazából épp ez a baj, hogy még lehetnek bugok. Ne legyenek.

    Nekem a végleges 9.5 ölte meg szinkronizációnál az összes könyvjelzőmet. Az árnyékmásolatokból tudtam csak visszaállítani. Szóval bugok bárhol lehetnek. Régebben én is POP3-al leveleztem, aztán valahogy megrendült benne a bizalmam. Megbízhatóbb szerveren tárolni, ezért jó az IMAP. A 10-essel (és a Gmail Labs-os IMAP cuccal) már használható is, már csak a spam-es részét kéne megoldani (vagyis a spamnek jelölt leveleknél ne töltse le a távoli elemeket).

    abban a gépben már tápot is kellett cserélni, kifolyt kondi miatt, úgyhogy nem lennék meglepve, ha az is a gép hülyesége lett volna, nem az OE-é...)

    Ha tömörítés közben ingadozott a vinyó áramellátása, akkor megeshet.

    A CCleaner újabb verziói eddigi tapasztalataim alapján elég normálisan végzik a dolgukat az Opera cuccokkal is, csak régen csinálta azt, amiről írtam.

    Hát nem tudom, én már egy ideje manuálisan takarítom a registryt, amikor ilyen progikat használtam általában nem húzta tovább fél évnél egy Windows. :U

    Ezek szerint az autopera.win is költöztethető, nem?

    Az opera6.ini/operaprefs.ini kivételével minden költöztethető. Sőt, az is, csak azt Opera indítás előtt nyisd meg wordpad-ben és cseréld le az útvonalakat, ha azok megváltoztak, például XP-ről Vistára/Win7-re váltáskor.

    Na, majd szóljatok, ha már befejezték a web újra feltalálását, csak hogy tudjak róla.

    Reggel 9-kor kiderül minden.

    Most akkor mi van??

    Felfedeztél egy bugot. Olyat, ami a 9.64-ben is benne van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák