Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Szada85 #68863 üzenetére

    :C egy jo V6 az klassz :K Audi, BMW eseten nyilvan ki kell fizetni a marka felarat + ezeknel az autoknal azert jobban szamolni kell az idiota tulajokkal....talan egy vectranal nem annyira. Mondjuk ugye azert egy hatso kerek hajtas, az sokat adhat a feelingnek....csak kerdes ez mibe kerül es megeri e Neked.

    Majd azert osszd meg a fejlemenyeket :)

    (#68864) Ferike81 azert az eleg komoly story :Y en regebben is csak mol/shell/omv nel tankoltam otthon....aztan egy ideje atalltam omv re ha egy mod van ra. Rengeteget szamit az üzemanyag minösege a modernebb motoroknal. Nekem tavaly lett kipufogo rendszer cserelve, 2 eve meg raneztek a turbora es minden olyan volt, hogy a szerelök pislogtak, hogy ez tenyleg dizel? :D es 2008 as a kocsi már tul a 240k km. Kettöstömegü volt mar cserelve, de az is csak biztonsag kedveert, amikor szethullott a gyarihibas valto az elözö tulajnak. Minden mas gyari.

    Ilyen storyt amugy meselt a szerelöm is, mint a Tied, de kizarolag azoknal, akik hosszu eveken keresztül tankoljak a csencselt, meg roman gazolajat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák