Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz lsebestyen #66518 üzenetére

    Nem persze, én sem mondom, hogy ettöl rossz az autó, ezek jellemzöen inkább csak esztétikai apróságok. Illetve azért az ilyen apróságokra is egy valag pénzt el lehet locsolni. :) Ha az árkülönbözet ezt fedezi, és egyébként jó az autó, akkor remek vétel lehet.

    Saját példa. A fényszórómosó spricnikböl a jobb oldaliban a két fejböl az egyik sérült - és emiatt elörefele spriccel, sebaj, lemosom az elöttem álló hátsó ablakát is :) -, na most ezt bontottan is aranyáron mérik, valami utángyárit láttam ( csak a spricni ) 15k + posta árért. Tüköralaplap rozsdásodik ( " típushiba " az OPC-nél ), bontottan 60-90 Ezer egy tükörpár ( épet láttam már 150k-ért is ), úgyhogy marad a leszedés, és valami szakinál fényeztetés. És ezek is olyan apróságok " csak ", ami esztétikai nyomorúságok, és mégis viszi a kavicsot..

    Másrészt sajnos ez a fajta gondolkodásmód, amit Te is írsz az egyre ritkább, mert mindenki AZ autót keresi, a Grált..
    Én eddig csak felniket, apróságokat adtam el idekint, de még így is megdöbbent az a pökhendiség, hozzáállás, felfogás, ami az általad leírtnak pont az ellentettje a legtöbbször. :) Vannak best of gyüjtéseim, néha elolvasgatom öket, csak hogy egy jót mosolyogjak.
    Már elöre rettegek az autót meghírdetni, mert ott mi lesz... :D

Új hozzászólás Aktív témák