Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #14597 üzenetére
látod, ez se rossz hozzáállás. de mióta nem iszok sört, jobban megy a sorom nem azt mondom, hogy direkt összefüggés van, csak 2 tény.
Kasza08: asszem itt van a lengyel főgonosz, vagy államfő, vagy valaki.
[ Szerkesztve ]
-
Bash
addikt
Miskolc Plaza - Vodafone
Vodafone - Signum Miskolc PlazaBár életemben nem jártam még a Miskolc Plaza 8000 km sugarú körzetében sem, de kb. 1 perc 14 másodperc belefektetésével találtam kettő telefonszámot és egy faxszámot is, biztosan meg tudják mondani, hogy van-e raktáron nekik az óhajtott telefonkészülék.
http://bashtravel.com/
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14603 üzenetére
Miért, Lumpy az?
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #14603 üzenetére
mivel túl kacifántosan írja a nevét, ezért nem hiszem ráadásul szakálla sincs.
yeti: poharak, korsók több formában és márkával. azt nem mondom, hogy több méretben, mert a pohár 0.3, a korsó 0.5 literes.
hogy honnan van és miért... bartel-kereskedelem
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #14608 üzenetére
nem, az jelenleg csak nekem van. mikor másnak elmondtam, hogy mennyi lenne (nem az enyém, hanem egy teljesen új), azt mondták, hogy köszi, nem kell, meg különben se tudna felmenni egyben pestre. úgyhogy a szakinak mondtam, hogy nem kell kapkodni, nem nagyon viszik a cuccost. evvan.
amúgy apróságokért kaptam ezt a temérdek poharat: dvd-író, pár cd (műsoros), kártyaolvasó, adapter, hirtelen kisegítés 25 dvd-vel...
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Szép estét.
Remélem mindenki vacsorázott már.
MEgleptem magam egy pólóval"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14613 üzenetére
"Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé" - szokta volt mondogatni egy kedves ismerősöm - és tényleg... Valami lehet benne...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
Te jó ég!
Alkoholmentes sör nevét szádra ne vedd!Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tildy
nagyúr
Nem.
Nem szeretem a sört.
------------------------------
Szia Moon![ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Hold
őstag
Na én megyek és lecsapom magam, mint tegnap a villanyórát sikerült 3 számitógéppel kivégeznem..
Sziasztok jobb éjtAz élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Bubu79
addikt
válasz Kazimír #14617 üzenetére
Antiópiai Szent Kézigránát - mi?
Jó éjt Hold.
Waiter - next please...
[ Szerkesztve ]
-
Hujikolp
őstag
Cloverfield. Hogy ez mekkora ratyi film lett... Semmi nem történik benne, csak rángatják a kamerát és futás van... Nekem nemtetszett...
-
1010
őstag
mi történik ha vodafone mobil neten torrentezik valaki
próbálta valaki?
-
Bubu79
addikt
Tégy egy szívességet és keress egy építkezést - ott köss bele a friss betonba, ne belém - köszi
#14628: Hadd rontsak a nimbuszomon - megosszam veled hol a nyelved tokja?
Tényleg hagyjuk - nincs kedvem...
[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Jó estét, szeretem a késő esti zh-kat.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Sipi16
őstag
Ha átléped az 5 gigát akkor fizetned kell rendesen elvileg. Ezért mindent a hawerok töltenek le nekem.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó estét !
-
bnss
veterán
-
Racecam
nagyúr
Vagyok!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Racecam
nagyúr
válasz philoxenia #14635 üzenetére
Szia!
Vénbarátom: Köszönöm szépen!!
-
bnss
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
bnss
veterán
válasz philoxenia #14639 üzenetére
Kint vannak egy kennelben.
(#14640) venember83: remélem nem. Két kutya van, csak a nagydarab német juhászt szoktam sétáltatni.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #14645 üzenetére
Fehér az a lila - nem? Késöbb pediglen színes...
Üdv Télapó és kedves Mindenki, aki mostanság jött
Racecam u.i.: Az egy másik nóta - Mondjátok meg Máriának szeretem...
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz philoxenia #14645 üzenetére
Emlékszem, de egyrészt, hogy jön ez ide, másrészt nem ezen a vonalon nyomultam annak idején.
u.i.: Vagy van benne egy olyan rész, hogy azt üzenem.... ?
mod: Szia Bub!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- E-book olvasók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LEGO klub
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest