Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
-
Racecam
nagyúr
Gabor, Vladi, Sipi!
Sajnálom, hogy nem voltam Veletek!!
Röhögni mindhalálig, ez az egyik jelszavam.u.i.: Ha kihagytam valakit, az csak a véletlen műve. Tudod Kroki?
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
Gutten morgen...
Ébresztőmentes eszmélés, kávé bekötve vénásan, csipamentes tekintet - hadd szóljon a mai nap
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
Jó reggelt "off népe"!
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Racecam #15661 üzenetére
Egyébként nem volt kényelmes, gondoltam is rá, hogy szerencse, hogy nem ezen a széken kellett ülnöm addig, aztán Grafi elkezdte keresni a notiját
És tegyük hozzá, hogy be is volt kapcsolva
Jó, de hát mi a fityfenéért építenék magnézium ötvözetből, ha nem ezértFeel Good Inc.
-
venember83
nagyúr
Ütvefúrós, álmos szemű reggelt nem kívánok senkinek. Max a szomszédnak egy jó nagy büdös bálnafalloszt az outputjába. Tövig. Több mint egy hónapja ez megy.
Bubu: Szerintem nem külföldi. Echte oláh *. Az egész család. Hogy maradtak volna a juhoknál.
Race: Köszönöm a szolidaritást. De hozzátok Grafi X31-ét, legyen mivel arcon üdvözölni őket.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #15664 üzenetére
Esküszöm nem exportáltam a miénket Hozzátok...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Racecam
nagyúr
-
7
addikt
-
Bubu79
addikt
Yes.
Véncsont: Mit szólsz ehhez? A nagyobbik motorral simán átülnék bele Dögös jószág...
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
bambi hazaert, megy aludni
Panther: affenebe, pedig a multkor olyan ugyesen eltalaltam, mire celoztal
lehet most is, csak nem mered bevallani? -
Bubu79
addikt
válasz venember83 #15669 üzenetére
Mondasz valamit
-
VladimirR
nagyúr
válasz venember83 #15674 üzenetére
nem, kosz
egyebkent a kerdes ugy hangzik, hogy: rooooooooolan, akarsz korszakaltl? -
tildy
nagyúr
válasz ladybug #15654 üzenetére
Lehet hogy az idő jó Dehogy más nem, az tuti.Szal annyira mégse jó nekem.
Marsu, ezt én is mondhatnám no man, no cry.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Thrawn
félisten
Earth Hour 2008
Ma este 8-tól 9-ig.szerk: Hivatalos honlap: Link
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
...Build my fear of what's out there
cannot breathe the open air
Whisper things into my brain
assuring me that I'm insane
They think our heads are in their hands
but violent use brings violent plans
Keep him tied, it makes him well
he's getting better, can't you tell?No more can they keep us in
Listen, damn it, we will win
They see it right, they see it well
but they think this saves us from our Hell...Metallica - Welcome home (Sanitarium)
Without any comments...
[ Szerkesztve ]
-
Hold
őstag
Mindenkinek szebb napot
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
ladybug
őstag
Kedves Hold.
Enni miért ne tudnál? Szexelni is lehet akár, ha a partner éppen nincs jelen.Egyébként itt esik rendesen. Szürke minden, lassan fel kell kapcsolni a lámpát. De nyugodj meg, a felhők elvonulnak, és a napsütés beragyogja a lelkedet.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
Attól, hogy óvónő vagyok nem jelenti azt, hogy prűd vagyok. És miért megrontás, ha kérdezek vagy elmagyarázok vmit?
Hold: Nincs étvágyad? Oh, gyermekem. Azonnal ülj vonatra, és gyere Zalába. Még mindig van a tegnapi nokedliből. Beteg a Kedvesem, és az étvágya rossz. Oh, lehet, hogy neked is ez a baj?
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Bubu79
addikt
Csodás látvány lehetett Lehet, hogy írtad már valahol, de milyen géppel repdesel? Kisebb Cessna?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest