Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Alakulok már - lassan kifogy a szusz tüdőmből... Halljátok ezt a szuszogást? Ez az Újvárosi Darth Vader
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
frame>24
addikt
kíváncsi vagyok, ebből mi átlag terran-ok megértenénk-e mit kell tenni vele?
(Voyager 2 űrszonda-disc)[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Bubu79
addikt
Hajnalkám, Te ezt nem tudhatod. Némi lépcsőzés után simán tudok én is úgy hörögni, harákolni, mint a bazitai klón...
Hold: Köszi, ez sokat segített - valaki orvul kicserélte a kazettát az életfenntartó rendszeremben és az Általad idézett bölcsesség helyett valami tuc-tucot kellett hallgatnom - de kiestem a ritmusból...
frame>24: Mi ez? Valami űrhajó tachográf betétlapja? Ha jól láttam ott jobbra fent, gyorshajtott a kis csíra...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14361 üzenetére
frame>24: én biztosan nem boldogulnék vele - bár láttam már pár lemezjátszót...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Bubu79 #14358 üzenetére
a megoldás ezen az oldalon van, legalsó bekezdés...
"Mindkét Voyager űrszonda központi műszeregységének külső oldalára tehát felkerült egy ezüstözött alumínium tokba zárt, nagyméretű arany hanglemez. A lemez lejátszására vonatkozó használati utasítást rajzos formában a borítóba vésték bele.", stb...[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Kazimír
őstag
Hogyaszongya..Mogyoródi árok...3483 köbméter szorozva 550.. plusz a 3055-ször a ... most összezavartál! Kezdhetem előről...
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Bubu79
addikt
válasz Kazimír #14368 üzenetére
3055? Mi van előtte? 2N3055? Az egy jó kis 10A-es teljesítménytranzisztor... TO2-es tokban...
frame>24: Ha eleve abból indulunk ki, hogy fényévekkel fejlettebbek nálunk, akkor mi a túrónak használati utasítás rá?
Re:
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Bubu79 #14363 üzenetére
ezen röhögtem, h még nekünk sem egyértelmű, holott ezek a piktogramok az UFO-knak készültek, akik esetleg rálelnek a szondákra... (egyébként ún. Sounds of Earth c. talán egykor majd a leghíresebb sláger-aranylemez )
mod.#14370: lehet, h nekik pont az ilyesfajta audio-eszközök lesznek "szuperfejlettek"
[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
Nos, voltunk kint sétálni. Hát, nincs igazán tavaszias idő. Még kesztyű is vettünk a sál és sapka mellé. Lehet, hogy sál, sapkában fogunk cseresznyézni?
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Bubu79
addikt
válasz frame>24 #14371 üzenetére
Vazze - ahhoz, hogy ezt a társalgást kellően komolyan tudjam venni, szükségem van négy sörre - akkor vagyok legjobban ráhangolódva a világegyetem dolgaira [link]
Kazimír: Ne görcsölj annyit - a válasz úgyis 42
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Bubu79 #14377 üzenetére
teljesen normális jelenség: a kocsmában az n-edik sör után nők/világegyetem a téma ("mi a rossebbér' vagyunk is mi itt?" esete). szinte mindig (esetleg obszcén viccek mesélése, de akkor már haza kell menni )
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz frame>24 #14383 üzenetére
Akkor mégiscsak hihetek a hangoknak a fejemben?! Teljesen normális vagyok
-
addikt
válasz venember83 #14392 üzenetére
ezt csak kérdeztem, és a gavallér mindenképp hízelgően hangzik nem?
Temeg szépnemvagy hüjenelegyél -
Bubu79
addikt
válasz venember83 #14392 üzenetére
Elég egyedi ez így is - sokszor szegény Kazimír öszetévesztés tárgyát képezi ugyan nálam, de jobbára még időben észreveszem a kopirájtos szmájlik hiányát
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Janoska26 #14390 üzenetére
Buga Józsi Na, ez kellemes emlék.
U.i.: majd iszom az egéssígedre egy sört!ha ott lennék, már szóltam volna
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Az örömszerzés egyik elengedhetetlen kelléke a női mell...
... egyszerűen nem lehet elengedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- Autós topik
- BestBuy topik
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- További aktív témák...
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs