Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stangli
senior tag
szerintetek Kispipe még hány totyikot fog nyitni?
kérem mindenki adja le szavazatát az urnáknál
A 1? vagy
B 5? vagy talán
C X?A helyes megfejtök között kisorsolunk egy 24órából álló Tempbant Mu ha ha ha
-
Integra
titán
válasz (Kolombusz) #10702 üzenetére
ja, hát ott én se nyomnám egy évig..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Racecam
nagyúr
Kedves Veronka! (Lehet, hogy nem vagyunk ennyire nagy haverok, de még lehetünk. Én legalábbis ezen munkálkodom.)
Újabb leveledet megkaptam és nem csak a szívem olvadt meg. Az általad kért verőembereket elküldtem, remélem a hatás sem marad el. A verésről jut eszembe, biztosan köztünk is felgyorsunának az események, amennyiben a levelezést hanyagolnánk és inkább személyesen adnád elő a további kéréseidet.
Üdvözöl és egyebek, a mindenre nyitott:
TélapóCom'è diverso il mondo visto da qui
-
tildy
nagyúr
Mert szeretek dolgozni. Ha nem dolgozom, akkor mentálisan bekészülök tőle, értéktelennek, haszontalannak érzem magam.
Philoxenia: no te.
Mire gondoltál már betevővel kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Gambit
őstag
Sírva könyörgöm, vágjátok már ki ezt a bringás bukszát!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
nike_
addikt
válasz (Kolombusz) #10702 üzenetére
Ja, az más...
-
brownus
veterán
ez is jó aláírás ilyen biszbaszokat, hogy lehet az aláírásba betenni?
"Meditation is not just a practice. Meditation is a natural state. It's an actual channel in our consciousness, a bandwidth of tranquility, energy and joy that reveals itself when we learn to pay attention. Once you discover how to tune yourself to the meditation bandwidth, it will empower your life from within."Sally Kempton
hát, ez még sajnos nem megy....
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz philoxenia #10711 üzenetére
๑۩۞۩๑ háháááá, szóval ez így áll össze vágom, nem tudtam, hogy így ki lehet másolni.
tudtok egy oldalt mutatni ahol találok ilyeneket?
-
Verus
senior tag
válasz Racecam #10705 üzenetére
Kedves Mikuka!
Olyan édi vagy, hogy ilyen gyorsan intézkedsz, nem is tudom, hogyan tudnám mindezt meghálálni. Végülis azzal fogom, hogy megígérem Neked mindig jó kislány leszek és segítek akin tudok. Majd mondd meg nekem az Északi sarki címedet és egyszer meglátogatlak!
Ölel és minden:
VeruskaAz angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
tildy
nagyúr
Az lehetséges, de én akkor is szeretek dolgozni , valahol , munkatársakkal, nem pedig csak otthon lebzselni.
Bár ha távmunka, az kicsit más, node ehhez meg olyan partner kell"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Ariadne
őstag
válasz Gambit #10719 üzenetére
Ha jól vettem ki a kerós topikban linkelt honlapjáról, 22 éves. Vagy nem járt még életében fórumon, vagy tényleg nem tud olvasni. No mindegy, nem akarok ezen piszkálódni, csak most láttam először "élőben", hogy valaki ennyire rosszul kezd itt.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
B-L-A-C-K
titán
PH! addikt-hoz hány hozzászólás kell?
-
brownus
veterán
válasz philoxenia #10715 üzenetére
oké, de nekem olyan kell amit még nem használ senkisenem egyedit!
jó sok kínai van ezen az oldalon...
-
-
addikt
Szevasztok Huszárok!!!
-
Bubu79
addikt
válasz Makaveli #10734 üzenetére
Van határa a jópofizásnak is - megkérhetnélek, hogy ne nagyon anyázz senkit?
#10737: Idézőjel?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
Nem érdekel a pénz, addig , amíg van mit enni, van hol lakni, és általában meg tudom venni amire szükségem van . Vágyaimat is tudom ennek megfelően alakítani, próbálom nem anyagi dolgokhoz közni boldogságom, boldogulásom. Vannak necces időszakok, de meg lehet oldani. Semmi szükségem pl. EEE-re, IPodra, 100 ezres mobiltelefonra, plazmatévére, vadiúj pcre, új autóra, blablabla.
Olyan dolgokat veszek, amiket tényleg használok is.Egyébként most már 1.5-szer annyit kapok, mint korábban.
A légkör pedig nagyon fontos.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
RoyalFlush
őstag
5 percel ezelőtt Miskolc azon részén ahol lakok hózápor volt Most ragyogóan süt a nap
mod: most már csak azt a dongót kellene megkeresnem, ami a higed elől berepült a nyitott ablakon, és megbújt valahol a szobában
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Ariadne
őstag
A légkör tényleg nagyon fontos. Épp most dolgozom olyan helyen, ahol jó fej emberek vannak, még össze is járunk, viszont ahogy egyes feljebbvalók kezelnek minket, az kritikán aluli. Ezért hiába jó a társaság, a hangulat csapnivaló. De legalább közösen gondolkodunk azon, hová menjünk innen...
Szerintem kétféle "jó állás" van. Az egyik, ami klasszikus nyolctólnégyig, elfogadható fizetéssel, persze semmi extrával, meg a kilenctőlvégkimerülésig, sok pénzért. Tkp mindkettő jó a maga nemében. Feltéve mindkét esetben, hogy jó a hangulat és érdekes a munka.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Bash
addikt
Engem sem érdekel a pénz, sosem érdekelt. De ha ugyanazt meg tudom keresni itthon, vagy akár a tóparton, medencénél henyerészve, mintha elmennék valahová dolgozni, akkor minek erőltessem? Időt rabolok el magamtól.
Légkörnek nekem megfelel a madarak csicsergése, vízi élet bámulása...http://bashtravel.com/
-
tildy
nagyúr
Nem is hiányzik a társaság?
No de egye fene, ha találsz nekem kinn melót, PHP fejlesztőit, már csomagolok is. Akár elleszek veled a tóparton is
nagyon időmániás vagy. Már az alvás is időrablás neked.
No és mire mégy a sok idővel?tbs : nem biza.Ne akard rámsózni azt a bugyirózsaszínt
[ Szerkesztve ]
-
RexpecT
addikt
Elmentem melóba.További jó offolást a népH!nek.
-
VoDaFoNe
aktív tag
én is voltam ám hatodikba Londonba jóhely.. 1 hétre mentek?
Ladybug, Tildy: tudom hogy vannak ilyenek de ezt majd még később..
Tildy ne légy irigy.. én nem bulizni akarok kimenni, utána le szeretném tenni a nyelvvizsgátNémelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest