Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz *Ropi* #24264 üzenetére

    nem az ötlettel van gond, bár én azt sem annyira értem, hanem a kivitelezéssel. ha csináltak volna rá ilyen elhúzható nyílásokat, vagy raktak volna hozzá számtalan felpattintható gyűrűt, amivel különböző effektek hozhatók létre (pl. itt-ott különböző módon lukasztgatott), még akár ötletes is lehetett volna.

    de a sample videó is mi? egy vacak felvétel egy esti utcán, ahol kulcstartóleddel világít be oldalról a tüköraknába, és idegesítő, elmosott, értelmetlen fevételeket hoz létre, olyanokat, amiket egy gyerek összehány egy utófeldolgozás során - és akkor még legalább az eredeti felvétele meg is lenne.

    a hello kittys bokeh tényleg ötletes. sok értelme annak sincs, de bizonyos szituban jól néz ki egy csillag vagy félhold alakú bokeh.

    nekem ez olyan, mint amikor valaki művészetnek nevez egy semmitérő baromságot. olyan, mintha egy féltucat egyetemista betépett volna, és megálmodott volna valamit, amiről ők elhiszik, hogy világmegváltó, és mivel kellően merész, mások is azt hiszik, hogy ez jó valamire.

    egyébként meg nyugodtan használja mindenki, amire szeretné. én, ha ilyet akarok, inkább megcsinálom utómunkában, bár miért akarnék ilyet?:D

    szerk: most láttam a képeidet. te szereted a flare-t. így viszont kérlek, hogy ne vedd támadásnak amit feljebb írtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák