Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mnorbert17
tag
Nem tudom. A hűtőn magán (még a pcb-n sem igazán) nem látom a különbséget.
ACX2.0[link]
ACX2.0+[link]
ACX2.0[link]
ACX2.0+[link]És a hivatalos oldalukon nem egymáshoz hasonlítják őket hanem az ACX1.0 ill Ref hűtéshez.
De végül is mindegy. A lényegen nem változtat. Neked egy 980Ti-vel kellene megnézned hogy milyen lehet. Ez így igaz. Mert az tényleg melegebb. Bár ahogy elnézem a többi gyártó sem sokat változtatott a 980-as hűtésükhöz képest. Ahogy elnézem MSI, Giga, Asus, mind ugyan azt a hűtőt dobta a Ti-re ami a 980-on volt. Pedig az Asus hűtése már a 980 stirx-en sem volt toppon...[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz mnorbert17 #4052 üzenetére
Az Asus ugyanazt a hűtést pakolta a Ti-ra, mint a 980-ra? Definiáld az ugyanazt.
(#4050) players111: Másik különbség pedig hogy aranyszínűre cserélték a matricákat, és kapott pár helyen "Ti" betűket.
[ Szerkesztve ]
-
Gilthanas
aktív tag
-
ffodi
veterán
válasz mnorbert17 #4055 üzenetére
Teljesen jó volt az a DC2, egyedül annyi baja volt, hogy a gyári ventiprofil kicsit lightos volt, de semmi több. Volt ilyen 980-am.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
válasz mnorbert17 #4057 üzenetére
Mi a különösen rossz ebben?
Szerk.: Az hogy közvetlen a hőcsövekkel találkozik a GPU az nem rossz dolog, sőt...
A Ti-nél az az apró offset az már kevésbé tetszetős.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Crytek
nagyúr
Valaki NV 3D zik itt?
Van egy game pl a Kholat. A játékon belül semmi 3D-re utaló opció nincs benne.
Lehet attól még ezt 3D-be játszani valahogy?Vagy 3D -be csak azt lehet aminél a menüjében is van?
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
Drizzt
nagyúr
Vegre 3 slotos huto! Lehet le is kene ra cserelni az Evgat. Nem ertem mier koptak amugy ki a 3 slot hutok. En gtx570en imadtam a dc2t ami meg 3 slotos volt. Aztan a Gtx6xxtol megint eroltettek ezt a 2 slotos baromsagot.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
-
Yllgrim
őstag
Nagyon jo kartya, en csak ajanlani tudom, nagyon orulok hogy ezt vettem a Classi helyett. Azt hiszem a Palit-al hosszu baratsagot kotottem
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Crytek
nagyúr
válasz MiklosSaS #4064 üzenetére
Csak amiatt kérdem mert egy oldalon a srác szarozta a Kholatot hogy ennyire szar 3D-s játékot még nem látott mert rettentő szar a 3D stb. Írtam neki mivel nincs is semmi jele a játékon belül ,hogy 3d-s támogatású lenne nem csodálom hogy "szar a 3D-je"
Erre pirvátba elküldött melegebb éghajlatra hogy neki ne magyarázzak ha nem értek hozzá 800 ezres 3d szettje van és hogy nv driverbe be lehet állítani stb.
Amiket én néztem valóban 3D-s játékokat pl Trine 2 annak ott van a menüjében milyen 3d-be akarom nézni.
De jelen esetben nem tudom a srác hogyan akarja 3d-síteni a Kholatot.[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
brumi1024
veterán
dB-t eleve nehéz összevetni (még úgy is, ha helyesen valamilyen közös alaphoz van viszonyítva, pl dB SPL, dB SIL, dB SWL), mert az emberi hallásgörbe nem vízszintes és nem is lineáris, a hangosságérzetet (lásd phon) nagyban befolyásolja a hang (összetevőinek) frekvenciája, pontosabban a spektruma. Ezért lehet egy magasabb hangnyomású zaj kevésbé zavaró, ha az megfelelő összetevőkből tevődik össze. Sokkal többet mond az ilyen tesztekben a tesztelő leírása a kártyák egymáshoz való viszonyáról.
-
spanglee001
addikt
Segítsetek 980 ti hydro karit keresek de sehol sem találok, vagy ref 980 ti és fc blokk kellene, akár új akár használt, de garanciás, akár külföldi rendelős. Van ezekkel a karikkal probléma melyiket érdemes venni? Sima 980 at talláltam hydro szeriából, de 300 k kicsit sok érte úgy érzem
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Gilthanas
aktív tag
Igen azt én is tudom, hogy hangtesztet a teszter környezete válogatja, de azért 7 db különbség az elég sok. Ekkora különbségek hangteszteknél nem szoktak lenni szerintem.
Joshi a vizezésnél engem a pumpa lehetséges hangja bizonytalanít mindig el. Nekem nagyon nagyon halk rendszerem van léggel és egy pumpának simán lehet határozottabb hangja. Meg rendes víz építésbe csak úgy érdemes belevágni, ha valami jó haverod már guru belőle
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Gilthanas #4074 üzenetére
De azt nezd meg, hogy az alap kornyezet is kikapcsolt ventikkel mar 33 dB Guru3D-eknel, TPU-eknal meg 25. Es a load ertekek kozott is nagyjabol ennyi a kulonbseg. Ami persze megint fura kicsit, mert a db skala logaritmikus. Mindegy, mindenki azt irja, hogy ez az elso igazan kussolo 980Ti. Mivel 3 teszt egybehangzo velemenye, ezert mar lehet ra adni. Habar annyira nem erdemes felajzani magam, mert a proci hutom ugyis jobban felporog, mint a GPU a jelenlegi viszonyok mellett. De hatarozottan tetszik, hogy vegre valaki felrakott egy 3 slotos hutest, s nem szenved a 2 slotosokkal.
-
Yllgrim
őstag
Volt nalam G1, Zotaz AMP Extreme meg most a Palit. A Palit-nak ugy nincs hangja hogy nincs hangja, semmi. Annyira hallom mint alapon, van 8 ventim a hazban, azok mennek 50%-on, azok "elnyomjak" a VGA ventijeit
Ha a hazban levo ventiket ki tudnam olyanokra cserelni amik fekvo helyzetben alacsony fordulaton is csendesek, nem zorognek be, meg rezonalnak akkor nema gepem lenne, meg keresem azokat a ventiket...
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
14 napon belul elallhatsz indoklas nelkul. G1-et visszakuldtem mert hangos is volt meg ciripelt is, teljesz penzvisszafizetes, abbol jott a Zotac, azt visszakuldtem mert hibasnak tartottam (DP kabel hiba... ) Mind 14 napon belul.aztan amikor megjott a le egy masik cegel vettem a Palit-ot.EU torveny a 14 nap, mindehol ervenyes. Ha a boltos szivozik siman felnyomom es megnyerem a pert, bar addigra olyan arcvesztest er el a piacon hogy sokkal tobbet bukik... Mo.-on nem tudom mennyire erdekli ez a boltokat, itt maximalisan korrektek a boltosok es mindent csinalnak egybol normalisan.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Yllgrim #4081 üzenetére
Ahh, igy ertem. En mar kinn vagyok a 14 napbol egy hete. De itt se nagyon szokas szivozni, volt hogy egymas utan 3 kartyatol is elalltam ugyanott. Hibas volt mind, s nem volt kedvem szenvedni gariztatassal.
(#4080) daveoff: semmi, csak nem ez a legcsendesebb, nekem meg ez a fo szempont. Amikor vettem, meg a Palit 980ti nem nagyon volt. Persze Mo.-n meg mindig nem kaphato, de ez idovel megvaltozhat. Akkor meg ez volt a legcsendesebb, leszamitva az Innot, amit szinten nem kapni sehol. Bar ahogy nezem a Zotacbol is mintha lenne mar egy magasabb valtozat, ami szinten csendesebb.
-
Anubris
őstag
Ipon-ban kapható a Giga G1, nem is drágább, mint a refek.
-
Yllgrim
őstag
válasz daveoff #4085 üzenetére
Nekem terheles alatt hangosnak tunt, allitolag MSI annal csendesebb, azt nem probaltam, amit tudok az a mostani, annak nincs hangja. Amugy jol megy a G1-is, bar ahogy nezem az osszehasonlit teszteket Palit az mindenhol jol megy oob.
Miklos: Scan rendben van, nekem OCUK-al sem volt semmi gondom, gariztatast is rendben csinaltak, van az a szint ami felett mar mindegy. Amazon is remek a tapasztalataim alapjan.
-
Drizzt
nagyúr
válasz daveoff #4085 üzenetére
Giga G1: hangos.
Itt erdemes szerintem a custom teszteket nezegetni.En egeszen biztosan nem ezt vennem.
-
DigitXT
nagyúr
válasz spanglee001 #4073 üzenetére
Északi szomszédunknál sok helyen rendelhető, 859-875-922 EUR áron.
Kérdés, hogy az adott webshop mennyiért szállít, megáll-e 300K alatt... -
Drizzt
nagyúr
válasz Anubris #4089 üzenetére
Igen, a Palit 3 slotos hutot kapott. A tobbi gyarto nagy resze nem nagyon fektetett energiat a hutobe, ugy tunik. Kb. jo volt a 980-ra? Jo lesz ez a Ti-re is alapon gondolkodtak. Es igazabol nem is veszes ez az elgondolas, de azert a silent mukodesnek ezaltal nagyjabol lottek.
-
Yllgrim
őstag
válasz Anubris #4089 üzenetére
Nem ismerem sajnos a korabbi verziokat, elso Palit-om, a masik kettohoz ami nalam jart merfoldekkel jobb. Minden parametereben, konnyebb, csendesebb, jobban tuningolhato (magas ASIC).
-
regener
veterán
-
h1mpi
félisten
Erről a Zotac 980 Ti Amp Omega-ról mi a véleményetek? Semmi tesztet nem találok róla... Feladom ezt az itech vonalat iPonba jött 980 Ti G1 is.
Fully electric lifestyle!
-
Drizzt
nagyúr
Keress AMP Extreme teszteket, azon is elvileg Icestorm huto van. Elsore jonak tunik.
De TPU teszteknek szoktam hinni noise szmpontbol. Szoval egyelore meg varnek par tesztre vele, de biztato nagyon. A sima AMP viszont bena hutesu.
-
spanglee001
addikt
Ez ugye referencia kártya, és jó rá a titanra való fullcoverblokk?
https://ipon.hu/webshop/product/evga_06g_p4_4992_kr_gtx980ti_gddr5_sc_pcie____metal_gear_solid_v_kupon_ajandek/1153314Bocs de nem megy a linkelés tabról
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest