Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
addikt
Az NVIDIA hivatalosan is megmutatta a GeForce GTX Titan X jelzésű VGA-t, amelyről a vállalat semmit nem mondott azon kívül, hogy "jön"
[ Módosította: Qru ]
ÁdiBá
-
rambustibi
őstag
Szuper..
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Vistaboy
veterán
Éljen.
Bár biztos nem lesz ilyen kártyám, meg már engem az sem érint, ha miatta olcsóbb lesz a GTX 980, de azért jónak néz ki a specifikációk alapján. Biztos akad pár anyagilag jól eleresztett játékőrült itt a PH!-n, akik már alig várják, hogy megjelenjen.
Kíváncsi vagyok, mi lesz rá az AMD válasza. Az elmúlt években szimpatikusabbak voltak a pirosak, de az nVidia a Maxwellel magasra tette a lécet, a GM 204 pedig ezt is überelte mind fogyasztás, mind melegedés, mind pedig teljesítmény tekintetében. Ezért vettem 7 év után újra nVidia kártyát.
Sok sikert mindkettőnek, drukkolok, hogy kialakuljon egy egészséges árverseny a két cég között, amiből esetleg majd a következő VGA-cserénél mi is profitálhatunk. Mondjuk úgy 3-4 év múlva.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
ÁdiBá
addikt
Fontos megjegyezni, hogy az L2 cache mérete is 50 százalékkal több a GM204-hez képest. Lényegében majd nem minden. Cuda, Rop, L2, memóriáról nem is bészélve. Rendkìvül erős kártyát köszönthetünk köreink között.
ÁdiBá
-
blu79
addikt
-eggyetlen gondom evvel a VGA -val hogy borsos áron adják majd, el kell gondolkodni, megéri e játékra ilyen VGA-t venni, szerintem amilyen áron adják majd, fél autót vagy egy egészet is fel lehet tuningolni
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
ÁdiBá
addikt
Azt azért ne felejtsük el hogy nincs custom hűtésű Titan.
Maximum csak blokkal. De tudomásom szerint nincs egyedi és most sem lesz.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
blu79
addikt
- ez a másik dolog, hogy nincs custom hűtés, ezt nem tudom megérteni soha, a csúcs VGA-ra miért nem lehet custom hűtést tenni???
, félnek hogy könnyen jól tuningolható lesz? vagy akinek telik egy ilyen kártyára, az vegyen má' rá egy vizet ha tuningolni akarja? - szerintem custom hűtéssel jobban fogyna
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
jones965
Modder
Update! 2015.03.17.
A fórum ismét a közösségé. Viszont ezúttal itt is felhívjuk a figyelmet a szabályok betartására. Tehát hajrá, de okosan!
A topikot a kártya hivatalos megjelenéséig (kereskedelmi forgalomba kerüléséig) bezárom.
Addig használjátok az Nvidia találgatós topikot.[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
techpowerup Így kezdésnek
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Ahogy nézem a teszteket nem sokkal veri el a 980-at.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
nagyúr
Mikor lehet megrendelni?
-
a lovas
tag
válasz
yodamester10 #14 üzenetére
Csak +25-35%
-
Asbee
veterán
válasz
yodamester10 #14 üzenetére
Nagyon elveri a 980-at, főleg nagy felbontásban. Viszont a hűtés már nem az igazi. Így a tuning is gázosabb.
-
BlackSoft
addikt
---------> Számítógép szerviz III.Kerület <---------
-
akoska07
nagyúr
Nahh
Talán ez már elég lesz 5760*1200 felbontáshoz is.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
rambustibi
őstag
Már vártam a kártyát, eddig látott és olvasottak alapján szerintem brutális lett. Meggyőzött
Engem most megvettek kilóra[ Szerkesztve ]
-
a lovas
tag
válasz
rambustibi #26 üzenetére
Miertis?
-
rambustibi
őstag
-
akoska07
nagyúr
Az hogy lehet ,hogy forgalomban van és az OcUK még nem árulja ?
Szinte mindig az elsők.Rendelném is elő hamar...
ha nem válna be a multimonitorra akkor legfeljebb eladom.Ha megmarad akkor nem adom el a durva vízhűtést ami hónapok óta pihen a dobozban.
Veszek rá egy gyönyörűséges blokkot és el leszek vele remélem egy évig.#29 rambustibi :
"Jóképű" csávó igazán beszélhetne a mikrofonba.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
akoska07
nagyúr
válasz
rambustibi #29 üzenetére
Kérjük várj...
Technikai probléma miatt kérjük jöjjön vissza jövőre.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
regener
veterán
válasz
rambustibi #32 üzenetére
999 felhasználó nézi jelenleg...
1$ = 1 néző
Ja és most mondták hogy 250W-os az alap TDP limit, de 10%-ot lehet rajta növelni, így 275W-ra is felmehet a fogyi.
Mondjuk most meg azt mondta hogy 2X erősebb a Kepler Titan-nál, de a tesztek nem ezt mutatják.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
EK TitanX vizes blokk. és jön az EVGA vizes TitanX.
Nem szeretem a horror játékokat, filmeket!!! A bohócokat meg egyenesen utálom!!!
-
Ilyen kartyat kiadni ezzel a hutessel, kb vicc kategoria.
-
regener
veterán
Én végignéztem, most lett vége.
A giveawayhez ami kellenek:
Weboldal, még kb 1,5órátok van elküldeni a választ.Secret word:
dressHa valaki nyer akkor a régi kártyáját kérem a Secret word megosztásáért cserébe
UI: Igen, az oldal elég lassú a terheléstől, de keep trying.
(#40) rambustibi
Mert vége a streamnek, már elköszöntek.Lényegében amit láttam:
-- első 10perc nemtudom mivolt, volt is vagy 5-6perc technikai szünet, utána 16perctől kb:
- beszéltek a kártyáról, adatairól
- szokásos Nvidia cuccok MFAA, DSR
- hogy miért lett 12GB-os a kártya (multimonitor miatt)
- megmutatták az Epic új Kite demo-ját ahogy Real time fut 30fps-el 1db Titan X-en 4K-ban
- utána meg átmentek egy másik géphez ahol 3db Titan X volt 3Way SLI-ba kötve és mutattak egy lufit amin átmegy egy lövedék és hogy végre élethű folyadékloccsanás effektet értek el (slow-motion videó módot bekapcsolta és mondták hány részecske volt egyben de az nem ragadt meg a fejemben)
- ezután mutattak egy sétáló piros női dressz-t ami 3 rétegű szövetből állt és a rétegek a fizikával és egymással is kölcsönhatásban voltak mint a valóságban (ebből lett a titkos szó a fent már említett)
- visszamentek a pultok és laptopok mögé kiaakrták választani a giveaway győztest de jött az infó hogy az oldal lehalt sokezer megtekintés végett és kitolták a giveaway-t 2 órával.
- még kis rizsa és stream vége[ Szerkesztve ]
-
rambustibi
őstag
Elkezdték mutatni a Tri SLI-t erre kidob, hogy ez a videó privát...besz@rok..
-
akoska07
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #42 üzenetére
Ezt most miért mondod ?
Ha vminek van értelme akkor azt mindig megveszem.
Amint látok egy 5760*xxxx tesztet róla,ami nagyjából hihető és kedvező infók jönnek,akkor megveszem.300k körüli érték pihen a dobozban a vízhűtéshez hónapok óta.
Tudom ,hogy van -lesz értelme.Nagy felbontásban jól teljesít,pont ezért lehet az én kártyám.
-
akoska07
nagyúr
Mindenki nagyon nagy tévedésben van amikor azt gondolja bármelyik kártyáról,hogy az a kevés.
4K-t meg kb pont le....m.
Volt tervben 3x4K,de semmi értelme nincs,de még az 1x4K-nak sem.#44 hpeter10 :
Ha lesz értelme akkor meg fogom venni,és nem fog érdekelni az sem,hogy mások azt fogják mondani nem vagy normális,mert fél év múlva feleannyiért tudod megvenni. Nekem nem fél év múlva kell kártya. Remélem végre kiadott az Nv egy kártyát ami jó lehet nagy felbontásra is. Kis kompromisszumra hajlamos vagyok a grafikai minőséget illetően. Versenyzéshez sztem hibátlan lesz a kártya 3 monitorra. BF meg mindenféle menő gagyi játék nem lesz szempont.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
#Morcosmedve
veterán
-
akoska07
nagyúr
Ha bármely más kártyához nézed akkor előre lépés az X 4K-ban.
Mindenki százalékos javulásokról beszél,és az itt rendben van.
Az ilyen minimum 60fps-t meg nagyon nem kell várni még jó sokáig 4K-nál!#48 hpeter10 :
Csak le a kalappal, hogy te ezt felveszed es megveszed, illetve lesz elso kezbol info.
Reemélem így lesz és hajlandó leszek megvenni.
Infókat mindig szívesen adok.Engem se sok valasztott el egy titan black tol, de a hutes miatt hagytam, illetve jott a 9xx.
A hűtés miatt nem aggódom,erre mindenképp víz kell.
Nekem csak a blokkot kell rá megvennem.A gagyi játékokat meg majd tolom több száz fps-el cicergés mentesen FHD+-n.
980-al is az FHD volt a menő.[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Guru3D tesztje szerint meg 50fps van BF4 4K-ban méghozzá élsimítással
Érdekes... De ez mindig így van kártya megjelenéskor. Egyik oldal szerint a Ferrari 240-nél szét akar esni, a másik meg 380-at mér, és még van ott erő
Ilyenkor csak azon gondolkodom, melyik hazudott nagyobbat.
40fps-t a 980-am is ad, az SLI-vel meg van 60-80fps-em... Így szerintem a Guru-nak hitelesebb a tesztje.
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület <---------
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS GeForce RTX 3070 8GB GDDR6 256bit (TUF-RTX3070-O8G-GAMING)
- Beszámítás! SAPPHIRE TRI-X OC R9 290 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4070 Ti O12G garanciális
- Beszámítás! XFX Swift 319 RX 6800 16GB GDDR6 videokártya garanciával hangos működéssel
- ZOTAC GeForce AMP Holo RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit (ZT-A30810F-10P)
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest