Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz #35434496 #3047 üzenetére
Köszi.
(#3048) hpeter10: Elvileg azokon is lehet cserélni.
(#3049) Zorel: Írom majd őket.
(#3050) miklosss2012: köszi. Tetszik az ilyen hozzáállás egy gyártótól, nem pedig a g....és
Amúgy 29-30 fokos szobában nem fázik a kártya. Gyors hasra ütés szerint tuning 1430-on, Witcher 3 alatt 85 fok 70%-os ventivel.
-
oneak7
tag
Valaki vásárolt már OC-s verziót az iponból??
-
Drizzt
nagyúr
Holnaptól jövök. Érdekes, hogy csak két év gart vállal az Ipon, bár 3 év jár az EVGA-nál regisztráció után(használtként eladás után is érvényben marad az a 3 év is, azt írják). Meglátjuk mennyire lesz overkill 1680*1050-re. De a GTX970 nekem egyértelműen kevés volt erre a felbontásra, szeretnék W3-at, meg GTA5-t csutkamaxon tolni, 60-as minfps-sel. W3-nál nem is vagyok benne biztos, hogy ez elérhető lesz. Meg DA:I-t is be kéne már fejezni. Ott kevésnek éreztem a GTX970-et.
I am having fun staying poor.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Montesantos
senior tag
Grat nekem szombaton jött meg a giga ref úgy látom kb egyformán mennek nagyrészt a ref kártyák.... 1400- ra állítottam be csak w3-at játszok nálam most 24 fok van bent és 60%-os ventivel 85 fok a kártya.... a hangját szokni kellett az msi 980 gaming után
Próbáltam kicsit agresszívabb ventivel használni hőfok lemegy 75 környékére de nekem már sok volt.... lehet megérné rá egy másik hűtőt pakolni....Gabi
-
Zorel
senior tag
Szállingóznak az első Classi tesztek is. Azért itt már 1500+MHz sem gond léggel sem.
-
Gilthanas
aktív tag
Varázslónál 310 a Classified (Meg 3 hét) Szinte ingyen van.
[ Szerkesztve ]
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
-
keIdor
titán
Meg lett rendelve az MSI Gaming 980Ti, de csak hetfore lesz itt, azaz 7 nap.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Yllgrim
őstag
Szep nagyon, en a Classit varom hogy hozzak, meglassuk mikorra er ide...
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
KAMELOT
titán
Nálunk is csak 2 év garanciát adnak az EVGA-ra. Ebből is látszik csökkent a minőség!
Gainward, GIGA, MSI, ASUS erre mind 3 év bolti garancia van! Ez elég jól néz ki GAINWARD GTX980Ti PHOENIX 6GB DDR5 És nálunk a webshopon +80euroért kapsz +1 évet azaz 4 év bolti garanciás a kártyád![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Black_Sheep
tag
válasz KAMELOT #3074 üzenetére
Ebben a kategóriában szerintem totál felesleges a 4 év garancia. A csúcskártyákat évente cseréli az a réteg, amelyik a vásárlóbázisát adja. Generációváltáskor pedig olcsón ad túl a kártyán, akkor pedig nem az lesz a szempont a használt VGA vásárlóknál, hogy 2 vagy 3 év garancia van még rajt, hanem az ár.
Az EVGA garanciája a gyártóhoz szól, Te hiába szeretnél 2 évet adni kereskedőként, ha az EVGA 3 évet ad.
-
törölt tag
válasz Black_Sheep #3079 üzenetére
Igaz USA oldalon minden Ti-re 3 év a gari.
-
KAMELOT
titán
válasz Black_Sheep #3076 üzenetére
Azért szerintem jól jön a 3 év bolti gari. Pont a 3-dik évben elromlik, de már nincs olyan kártya raktáron akkor adnak neked 230K értékben egy ugyan olyan márkájú, de jóval erősebb kártyát! És azért ez a nem mindegy!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
monosz
őstag
Köszönöm.
1329Mhz-re boostol,úgy hogy minden alapon van.(gpuZ)Néha leejt egy lépcsőt (1316)-ra,de többnyire tartja az 1329-et.
Sajnos hamar belefut a TDP limitbe OC-nál.
Estefelé próbálom,hogy hol a vége gyári bios-al.Egyenlőre örömködök.(#3071) Yllgrim: Köszi.
(#3082) Demo77:
(#3081) KAMELOT: Szerintem 1-1,5 év és mindenki vált,feltéve ha jön az új széria.Nem lesz gond a garival.
[ Szerkesztve ]
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
BeLucZ
addikt
na megnéztem 580 SLI-vel a valleyt és hát jócskán elmarad a 980Ti-től, viszont a 780Ti meg a 980 alapórajeles szint meg van az alap 580 SLI-vel persze totál vga limit és tökéletes skálázódás esetén
GM200 teljesen más liga a többi kártyához képest
-
Firestormhun
senior tag
MSI a tesztoldalaknak "cherry picked" Gaming kártyákat küldött szét 120%-os maximum power limittel, míg a boltokban kapható kátyák maximum 109%-os limittel rendelkeznek. Amíg nincsen bios mod, ez igen nagy blama power throttling miatt... Nem beszélve a vásárlók szándékos megtévesztéséről.
...
-
Zorel
senior tag
válasz Firestormhun #3088 üzenetére
Én ehhez még annyit tennék hozzá, hogy érdemes elolvasni OC fórumon az MSI Gaming tapasztalatokat. Többen írták már, hogy játékok alatt gyári venti profillal 84-85 fokra melegszik komoly szellőzésű házakba és hangja is van rendesen. Nyilván egyedi venti profillal ezen lehet segíteni, de akkor meg a hangja lesz még nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
Ezeknek az EVGA-knak milyen a hutese? menyire zajos/csendes, hatekony? Nem volt meg sosem EVGA-m, a Classified-ra vetitve erdekel elsosorban.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Yllgrim #3091 üzenetére
Ez nem a classified, csak az SC+. TPU-nál eddig ez volt a legcsendesebb, de load hangjára ennek is panaszkodtak.
I am having fun staying poor.
-
ScomComputer
veterán
Na mit vettem!!!!
-
titán
válasz ScomComputer #3099 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs