Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz Black_Sheep #3152 üzenetére
A vizesblokkoknál konkrét típusok vannak amikre felszerelhető, sajnos eleinte csak a refekre lehet fc blokkot kapni. Sok-sok hónap után kezdik el gyártani a custom kártyákra a blokkokat ha egyáltalán gyártanak rájuk. Nekem az fáj hogy nv-nél más alkatrészeket alkalmaznak a refkártyákra mint a customokra.
-
slloyd
senior tag
válasz rambustibi #3131 üzenetére
Nem,
Innen rendeltem.
Megbihatok -
westlake
félisten
Itt egy kitolt TDP-s BIOS.
MSI GTX TX 350-385W TDP
command prompt, majd flash.batmonosz, neked is itt egy hasonló:
980_Ti_EVGA_SC+_84.00.32.00.94_350-385TDP[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Engomo
újonc
Sziasztok!
Lehet nagyon buta kérdés lesz, de van egy Gainward 980 ti kártyám, és nem tudom miért, de 65 fok alá nem megy a hőmérséklete, és a venti is csak 25 százalékon pörög. Azt olvastam hogy ennek asztalon úgymond nyugalmi állapotba 32-35 fok körül kellene mozognia. Nem értem miért nem hűt lejjebb, mivel a szobába is 21-22 fok van.
Szóval a kérdés az hogy normális-e ez, vagy esetleg valami nem frankó a dologgal?
( proci meg az alaplap is 40-45 fok mikor nem futnak csak az alap alkalmazások)A válaszokat előre is köszönöm!
-
Engomo
újonc
Szobába 21-22 fok körül van. A kártyán pedig én nem piszkáltam semmit. Annyi lehet a baj, hogy a gép háta közel van a zárt asztalhoz, viszont elől kap bőven levegőt. Az lehet hogy nem tud a ház rendesen szellőzni mivel az asztalnak a belső sarkába van betolva? Én abból gondolom hogy nem ez a probléma, mivel ha melegnek érezné a kártyát akkor csak nem 25 százalékon pörgetné a ventit.
-
TTomax
félisten
Hydro Series HG10 N980 GPU Liquid Cooling Bracket
Compatibility
Nvidia GeForce GTX 980 or GTX Titan X graphics cards (see our tech specs tab for full list)
Ugye akkor jó a ref980Ti-re is...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Pakolhattak volna valami bordázatot is a VRM rész fölé..ld. Inno Hybrid.
-
regener
veterán
Hát ez nem lett olyan jó hűtés...
[ Szerkesztve ]
-
Gilthanas
aktív tag
válasz regener #3169 üzenetére
Idle-ben ez nem kapcsolja le a ventiket ezek szerint? [link]
Szerk. Közben rájöttem, hogy hülyeségeket kérdeztem és el is kellett volna olvasni nem csak a táblázatot nézni a fan/noise levelnél.
[ Szerkesztve ]
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
-
regener
veterán
Ezekszerint nem csak az MSI küldött ki jobban OC-zott tesztpéldányokat mint amik kaphatóak lesznek:
Update: Shortly before finishing this article ASUS gave us a call. It appears that the retail units will be clocked 26 MHz slower at a 1190 MHz core and 1291 MHz Boost frequency. The batches media received are clocked at 1216 MHz on the core and 1317 MHz on the boost frequency (as displayed in this review). The faster mode can still be achieved by using the OC mode in their overclocking software. It is a little disappointing to not see the fastest advertised frequency straight out of the box.
(#3170) Gilthanas
Lekapcsolja, a 33DBa a többi összetevő alapzaja.(#3172) matteo_szg
Igen, viszont nekem akkoris soknak tűnik az a 48° idle és 82° load egy ASUS kártyához képest.
Ez az OC mode szerintem butaság, 50Mhz nem sok vizet zavar alapesetben.[ Szerkesztve ]
-
matteo_szg
őstag
Jó lett az, csak alacsony sebességre profilozták a ventiket. Illetve mint olvashattad, OC BIOS-szal kapta a sajtó a kártyát, így egy picit torzulnak a default értékek. Nézzük, a többiek miként tesztelik.
Jones már tesztelgeti a mi tesztpéldányunk, eddig egész jó.
Megj., milyen kis hisztis a Guru3D. GPU Tweakben azonnal látszik, hogy az OC mód aktív, nem pedig a Gaming mód, egy kattintás visszakapcsolni. És egy kattintás bekapcsolni az OC módot a retail kártyákon. 5 perc megismerni, mi a Gaming mód és mi az OC mód. Furák...
regener: amiről minden olyan sajtó kapott információt, aki már teszteli a kártyát. Ezt speciel tudom, hogy a Guru3D is megkapta az infót. Fura ez az "ASUS gave us a call..." update. Na mindegy, kétféle sebességi szint van, a sajtó eldöntheti, melyikkel tesztel.
[ Szerkesztve ]
jupiiii
-
regener
veterán
válasz matteo_szg #3173 üzenetére
12°-al melegebb az ugyancsak álló ventis Zotac AMP! Extreme-től és 15°-el az MSI Gamingtől (szintúgy állóventi). Konkrétan nagyon meleg ez az idle hőfok, egy 20°-os szobában mérték.
Talán a hőcsövek nem elég hatékonyan vezetik el a hőt?
TUP tesztet várjuk meg, hogy ők mit mérnek a hőfokkal kapcsolatban.
-
Landon
őstag
TX/980Ti tulajok, W3-ban a full hairworks tenyleg annyira necces? 1440p-n mennyire viszi le az FPS-t? Termeszetesen minden mas kimaxolva, 2-4xAA. Full HW nelkul eleg hokin neznek ki a dolgok.
Regener: nem varok semmit a Strix-tol de ahogy irtad is varjuk meg a TUP review-t mert Hilbert tesztei eleg megbizhatatlanok.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Gilthanas
aktív tag
Jól tudom, hogy még nem jött ki Classified teszt?
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
-
h1mpi
félisten
Iponos Fury X tesztben jó sok helyen verte a 980Ti a TX-et. Ez hogy lehet?
Nekem gyanús, hogy van benne egy kis "vegyétek a Ti-t" marketing is.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
slloyd
senior tag
válasz westlake #3160 üzenetére
Köszi le is mentettem a biost
Amìg nem jön meg a hybrid addig felrakhatom "kisèrletezni"?
Mivel evga hűtèst fog kapni a kàrtya nem lenne jobb ha egy evga Tx hybrid biosàt tennèm fel rà?
Màr csak azèrt is mert gondolom abban összehangolta az evga a kàrtyàn lèvő venti fordulatot a vìzhűtővel...[ Szerkesztve ]
-
slloyd
senior tag
Persze,hogy veri mert tx alapòrajelen a Ti meg costom.....
Egyenlő Mhz-re kell ràntani őket azt összeereszteni[ Szerkesztve ]
-
Zorel
senior tag
1,2240-nél nagyobb feszt csak biosmod-al tudsz neki adni.
(#3161) Joshi: Eddig még nem hallottam ilyet, hogy valakinél ne működne és nem is igazán értem, hogy lehetséges ez. A bios-ba ebben az esetben fix 1,281 kerül megadásra, így a kártya load alatt fixen 1,281v kap, nálad mennyit kapott?
(#3169) regener: Első körben csalódás ez a Strix.
(#3185) steinmacher: custom
-
Montesantos
senior tag
Sziasztok
Eddig jutottam úgy néz ki ezzel a beállítással stabil... csak w3-at néztem vele ma reggel 1 órát ment most heaven futott rajta 45 percig.... az nem értem hogy az msi AB miért nem mutatja ha emeltem egy kicsit a feszültségen (az unlock voltage controll engedélyezve van.
Ventiprofilt ha beállítom max 70 %-ra akkor a hőfok beáll 85 fokra.... ezekkel a beállításokkal....(24fok van bent)
A memóriában tuti van még csak nem sok értelmét látom a húzásnak.[ Szerkesztve ]
Gabi
-
slloyd
senior tag
Nyomattam egy gyors tesztet 1400Mhz-en
Ès igen megint lefènykèpeztem a tvèt
Azèrt a rakètaporszìvò kuty f@sza ehhez kèpest....
Most azon kezdtem el agyalni,hogy remèlem az evga hybrid ventije azèrt csendben lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Engomo
újonc
Éjjszakára kivettem a gépet az asztalból, ugyanúgy 63 fokos a kártya. Hardveres gyorsítást nem tudom hogy win7 home premium alatt hol tudom ki be kapcsolni, és azt se tudom, hogy be van-e kapcsolva sajna Délután lesz egy kis időm megnézem milyen hőmérsékletet produkál batman arkham knight full graf 1440p melett.
-
jones965
Modder
válasz matteo_szg #3172 üzenetére
Ráadásul nem is átlagosnak mondható körülmények között tesztelem, lévén a műhelyben is volt tegnap du 37°C. Ennek ellenére a gpu, -igaz 85%-os ventilátor sebesség mellett - 66-70°C között mozgott.
Ehhez mérten az elért órajel (1523Mhz) nem mondható rossznak terhelés alatt. Ehhez 1,23V gpu feszültség kellett. -
westlake
félisten
Ha van lehetőséged, próbáld ki másik gépben is. Nem valószínű, hogy hibás a hűtés, a GPU-ban lévő szenzor viszont lehet az.
#3194: Ez a bizonyos "xxxxmV feszültség kellett" egyébként elég érdekes megfogalmazás. Persze mások is így írják. Egyáltalán nem biztos, hogy valóban szükséges az adott feszültség az adott sebességhez. A BIOS-ban ugye minden MHz-hez rögzítve van egy feszültség. Ez sokkal inkább auto beállítás, mint valódi szükségesség.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Anubris
őstag
Nem tudom volt-e már, Strix review. A hőfokok nem valami szimpik, ettől a 3 ventis hűtéstől többet vártam.
-
Engomo
újonc
válasz westlake #3196 üzenetére
Nincs lehetőségem sajnos másik gépbe tenni. Batman Arkham Knight alatt 80-84 fok ventilátor 53 százalékon van. és 60-70 fps-en megy (minden maxon van és minden nvidia feature be van kapcsolva). Az szerintetek jónak számít? Kell ezen az alap hőfokon egyáltalán izgulni? Meddig melegedhet egyáltalán fel egy ilyen kártya ami még egészséges neki? Bocsánat, de eddig laptopot használtam és nem értek ezekhez.
Köszönöm szépen a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest