Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Oké régebben több volt, bocs
Fully electric lifestyle!
-
KAMELOT
titán
válasz Black_Sheep #3683 üzenetére
Úgy legyen, sok sikert! Nálunk 234K a G1-es.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Yllgrim
őstag
Ezert veszem azt is Paypal-on, kuldenek szep kis emailt Azt iktatom a kis mappajaba es ha kell csak kikeresem Nagyon rendszerezo lettem
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz Yllgrim #3700 üzenetére
A fizetes az utanvetes, paypal, vagy bankkartyas? Gyanitom elore kell fizetni nem? Amugy a kulfoldi vasarlassal szerintem csak annyi a nehezites, hogy talan nehezebb eladni itthon kulfoldi garival.
Szerk: a kerdesemre kozben valaszoltal csak lassu voltam ha lehet fizetni paypalon az jo. Overclocersen nem reg neztem es ott nek ajanlotta fel a paypal-t hagytam is.
[ Szerkesztve ]
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
-
Yllgrim
őstag
válasz Gilthanas #3707 üzenetére
Nekem mindegy, mikor mihez van kedvem, a postazast veszem paypalon, ebay-es csomagkuldes, kapsz ra kedvezmenyt, arrol a szamlat tovabbkuldom OCUK-nak es rairom az RMA numbert, ok meg majd kuldik a zsetont. Nekem itt angliaban ez tunik a legegyszerubbnek.
Amit kapok papirt rateszem a dobozra, elmegyek vele egy feladopontra, ott le scannelik es ennyi.
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Landon
őstag
Srácok valaki segítsen mert mindjárt kidobom az ablakon a gépet idegemben... Eddig teljesen normálisan ment PCIe 3.0 16x-en a G1 de most véletlen észrevettem GPUZ-ben, hogy csak 3.0 4x-en megy render alatt is. Minden program 4x-et mutat és fogalmam sincs miért.
Tegnap kivettem és újrapasztáztam a CPU-t ill. kipróbáltam a VGA-t egy másik PCIe slotban, hogy ne legyen annyira közel a CPU-hoz de mivel ott csak 8x-ben ment ezért vissza tettem az eredeti PCIe slotba. Na azóta valamiért csak 4x-en megy és elképzelésem sincs miért. Minden más normálisan működik vagy legalább is úgy tűnik.
Ami próbáltam: VGA driver update, BIOS update, CMOS clear.
Köszönöm.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
UPDATE: Ki vettem a VGA-t átdobtam másik lane-be ott ment 3.0 8x-en, most visszadobtam primary lane-be most megy rendesen 16x-be... Fogalmam sincs mi volt ez! De az is érdekes volt, hogy 3.0 4x-en ugyan azt a pontszámot hozta 3DMark mint 16x-en...
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
-
Landon
őstag
Koszi sracok kozben megoldodott. ki/be rakas utan most jo. Savszelt nem tudom tudok e fixalni mert csak annyi beallitast latok bios-ban, hogy auto/gen1/gen2/gen3. Gen3-ra hiaba fixaltam volna mert a gond ott volt hogy gen3 x4-en ment csak.
-
ffodi
veterán
-
rambustibi
őstag
Ma hajnali 2-kor kaptam az e-mailt:
"Dear EVGA Customer,EVGA is happy to announce the product that you requested to be notified is now available.
Please click on the link below to make your purchase.
http://www.evga.com/products/Product.aspx?pn=400-HY-0990-B1
If you have any questions you can email us at sales@evga.com
Thank you,EVGA Sales Team. "
Most néztem meg, megint nem elérhető... Írok nekik a megadott e-mailre..
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
törölt tag
válasz rambustibi #3721 üzenetére
Eu Evga-t nèzted?
-
Landon
őstag
Annyira nincs kozel hogy megfojon szerintem. Plusz elotol pont telibe kapja a levegot az elso 2 haz ventitol. Ha lejebb rakom akkor mar nem lap annyi levegot.
28C szobaban jatek alatt talan 75C volt a max de lehet sokat irok es inkabb csak 70 az a 75. 24 fokra hutve a szobat meg szinte biztos nem megy nagyon 70 fole de majd meglesem.
Van itt valakinek meg G1-e, lenne egy kerdesem?
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
GTA V 4K SLI minden max (grass high)/advanced on +fxaa,vsync on Titan X SLI
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
brumi1024
veterán
Na az EVGA ACX Superclocked változat nálam is megrendelve, 650$ volt a vége. Elvileg csütörtökön érkezik
-
ScomComputer
veterán
Innen,tudunk mi vásárolni?
Nézzetek már rá légyszi... -
ffodi
veterán
válasz ScomComputer #3729 üzenetére
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
brumi1024
veterán
-
balint107
aktív tag
Mi a véleményetek a EVGA GTX 980Ti Kingpin-ről? Tervez valaki ilyesmit? Azt olvastam róla, hogy a legjobb tuningolható 980Ti lesz. Márpedig ez azért érdekes, mert a sima OC-k is lehagyják már a TitanX-et.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz rambustibi #3737 üzenetére
Ln2 alatt igen. A tx-re EPower boardot kellene forrasztani, hogy utól tudja érni.
-
balint107
aktív tag
válasz rambustibi #3737 üzenetére
Szerintem a Titan X-et nem túl szerencsés még húzogatni is, a ref hűtőnek elég lehet alapon is megküzdeni vele. Nem hinném, hogy különösebben hűvös és csendes lenne már alapon is.
-
Erdei88
veterán
-
BeLucZ
addikt
válasz Erdei88 #3742 üzenetére
valaki vegyen már ilyet majd kíváncsi vagyok, hogy léggel mit megy( a rendes gyári hűtőjével )
gyanítom semmi extra eredményt nem fog mutatni...
az ASIC-os árazás rendkívül humoros akkor mégiscsak van összefüggés az asic érték és a tuningpotenciál közt? vagy csak a 980ti-ken? mert ez kb olyan mintha garanciát vállalnának a jobb tuningolhatóságra( nem tudom kinek ér meg 200 dollár felárat pár asic %... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest