Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz Ernest. #5026 üzenetére

    Elég sok VGA átment a kezem között (illetve saját és környezetem gépeiben), mégsem mernék olyan bizonyossággal állítani bármit is mint a t. fórumtársak a meghibásodás tekintetében.

    De... ha valaki azt állítaná, hogy a legtöbb GIGA tulaj (2 ventis gyenge felfüggesztésű verzió) átlagos használat mellett a kártya 2-3 éves korában számíthat behangosodásra azzal nem tudnék vitába szállni. Nem tragikus zajosodás ez, csak a korábbi abszolút csendes üzemmód megszűnik. A gar szintet biztos nem üti meg, csak a venti a 2. életciklusába lép.....
    Akiknek meg zörög csattog, az bizony gariztassa már az első hónapban, mert vagy gyártási hibásat kapott vagy megfogta a ventit. (billeg mint a fene)

    Elsőre én is ezek miatt nem a Gigát vettem hanem MSI-t az 1 ventis verziót. Az ára miatt, meg mert láttam másoknál, hogy SLI-ben se nagyon melegszik. De azok a példányok nem voltak tuningolhatóak, ezért aztán végigolvastam a OC fórumokat amiből nekem az jött le, hogy a Giga és az EVGA a legtunigbarátabb GTX660, akár gagyi akár nem.
    Bárki végignézheti az eredményeket..... ASUS hátul kullog, bármilyen minőségi cucc is.

    Szerintem egyik VGA-val sem lehet rosszul járni, az itt szajkózott "minőségi" különbségek átlagos használat mellet (tuning nélkül, normális szellőzésű házban) szinte semmit sem számítanak.
    A GTX660 egy olcsó tömegcikk, egy középkategóriás VGA, ahol bizony 10%-nyi árkülönbözet is lehet szempont.
    Az olcsóért sem gagyit adnak és a drágáért sem klasszisokkal jobbat.
    Hiába megy itt a nagy (ön)bizonygatás nincs ez másképp.

    Azt el kell fogadni, ha valakinek a vásárlói elégedettségét befolyásolja ha úgy hiszi firstclass termékkel gazdagodott, de azt már kicsit nehéz tolerálni, mikor mindenféle ál-indokkal ezt mások torkán próbálja lenyomni és elhitetni hogy az olcsóbb verziók gagyik és gyakran meghibásodnak.

    Továbbra is fenntartom amit régebben írtam, hogy ez a mentalitás ATI vonalról szivárgott ebbe a fórumba. Az övé a legjobb az övé volt a legjobb döntés, stb, stb. Ez ment mindig is ott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák