Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz szasanyi #4751 üzenetére
Nem arra hanem ott a lépcsőn hogy mozgattam a fehér színek igy mozogtak ami nem hiszem hogy természetes, de itt jobban látszik pl a kapufánál is a pixelek nem olyanok amilyennek kellene lennie, ez előtti 5770 -en jobban nézett ki klasszisokkal szerintem
fsb1000: Igen arra gondolok
Xbox One: bandymnc
-
szasanyi
félisten
válasz bandi0000 #4756 üzenetére
Ez pedig élsimítási gond, most újra megnéztem. Egyébként játéktól is függ mennyire hatásos az használt AA, és pölö HD7950-nel sem erőltettem mert mire eltűnt C3-ban a jelenség a játék játszhatatlan lett. Melyik drivert használod, az nem okozhat különbséget? Ezt tényleg nem tudom, csak eszembe jutott mint alternatíva.
-
Bjørgersson
félisten
MSI 660 Hawkot lehet Magyarországon vagy egyáltalán Európában kapni valahol?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
szasanyi
félisten
válasz Bjørgersson #4763 üzenetére
Én eddig sehol nem láttam (Mo-n) még rendelhetőségi szinten sem, nemhogy készleten. EU-t nem tudom, keress rá a nagy, ismert webshopokban és kiderül (persze az ára más kérdés, amilyen jó a forintunk).
-
nandi17
tag
válasz Bjørgersson #4763 üzenetére
nézegettem én is de csak TI-benn van 1 hónappal ezelőtt egyik üzletben láttam de márt ott sem kapható
ritka mint a fehér holló -
TXT
őstag
Tudnatok segiteni a tapasztalataitokkal, hogy a 660 Ti a mostani jatekokkal (BF3, Tomb Raider 2013, Crysis3...) milyen fps-t kepes produkalni es milyen reszletbeallitasokkal, ha 120MHz-es monitorral hasznalnam 120MHz-re allitva a kepfrissitest?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Ugyanolyanokat, mint 60 Hz-es monitorokkal.
(#4764) szasanyi és (#4765) nandi17: eBayen néztem meg csak, de még ott sem találtam, 660Ti-re meg nincs pénz, úgyhogy marad a sima TwinFrozr III.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
fsb1000
nagyúr
Remélem nem kezdjük megint, hogy semmi értelme a 120 Hz-es monitornak.....
Aki nem tudja hogy van hold, annak értelmetlen a holdraszállás gondolata is. -
TTomax
félisten
Az fps ugyanannyi marad,csak esetleg látod is 60 felett... Én régóta használok 120Hzes monitort... ha FHD a monitor akkor igencsak kapaszkodni kell a 100fpsért,és oda a 660TI egymaga nem elég...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TXT
őstag
Most erosebb vga van benne, csak gondolkodom downgrade-ben, ezert kerdezem.
Tehat jol ertelek, amit mondjuk 60Hz-es kepfrissitessel, jatszhato fps-sel tud a 660Ti FHD-ban MAX beallitassal, azt 120Hz-en nem fogja tudni hozni? Ha igy van, akkor mennyivel lesz kevesebb %-ban nagyjabol?
-
-
TTomax
félisten
Játékra váltogatja,pl a BF3 medium-high között elmegy 100fps-el... de Cry3at jobban le kell butítani.Azért írtam 100fpst,mert kb 90-120 között kell tartani ahhoz hogy értelme legyen az egésszel foglalkozni..
Azt nem árt tudni,hogy nem csak erős vga kell,hanem erős processzor is... ez föként akkor igaz,ha több gpud van,no meg persze van X faktor amikor egyszerűen a játék motorja olyan amilyen és akármit raksz alá akkor se...
A visionos minimum vga követelményeket nézegesd...általában 580/670 és attól felfelé élvezhetö 3Dre...Hm most így visszaolvasva elég Delphoi hangulatú volt amit írtam...én nem vennék 660Tihez 120Hzes monitort... átmenetileg esetleg,de azt előre írom ha megveszed,nem sokáig marad meg a Ti... gyorsan 780 lesz abból..
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
modern5
tag
sziasztok, most vennék én is GTX660Ti-t. A Gigabyte-ot néztem ki de furcsa, hogy ennyire olcsó a többihez képest.
ez a linkje: http://tinyurl.com/kgt7qvv
Ahogy nézem a többi - ugyanúgy 2GB videomemóriával - olyan 80 ezer körül van, míg amit én néztem 53 ezer . Mi lehet ennek az oka.
Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27"
-
*Tata*
senior tag
Megjött a 660Ti-m, és csináltam vele egy Valley tesztet, a végére felment 69-70 C°-ra, ez normális?
Gyári beállítások mellett mindez, nem lett húzva.(#4783) kovsol Egyszer minden véget ér...
(#4785) JoolsNOS Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
-
Ernest.
tag
válasz JoolsNOS #4785 üzenetére
Vicces amúgy ez a hőmérséklet dolog, mert elég jó szellőző házam van, ventikkel, pórszűrőkkel, és tesztek közben hétről hétre csúszott feljebb a hőmérséklet, míg nem elérte a 72 fokot. Ekkor belenéztem és meglepő módon, igaz közepesen, de azért poros volt.. Teljesen kifújtam, sűrített levegővel, összeraktam, és ugyan az a teszt már csak 68 fokra tudta feltornázni.. Ezek húzott értékek, de kb 1, max 2 fok különbséget ha láttam anélkül.
-
Algotis
addikt
Sziasztok!
Az nálatok is előfordul hogy a heaven ablakos módban akadozik, de az fps megvan?Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz csabika0001 #4789 üzenetére
Akkor jó
Azt hittem, hogy csak a vöröseknél van már megint ilyenAndroidos Outlookból küldve
-
PandaMonium
őstag
Sziasztok.
Úgy döntöttem ismét a zöldekhez pártolok, mostmár csupán az a kérdés, hogy MSI TF3 vagy ASUS.
Ismerem a gyártók és a hűtések közti különbséget, tudom, hogy a DCUII papíron valamivel halkabb és hűvösebb de amire igazából kíváncsi vagyok az az, hogy ez a valóságban mennyit jelent? Tehát észrevehetően halkabb és hűvösebb-e az ASUS mint az MSI (overclockolva természetesen)? Valamint itt is létezik-e a "helikopter effekt" az MSI-knél mint a pirosaknál? Mert ha mindkét kérdésre nem a válasz akkor MSI-t vennék, egyszerűen jobban tetszik a gyönyörű fém felépítése mint az ASUS -oké (a pap és a paplan esete...).What I cannot create, I do not understand
-
Peat;)
veterán
válasz PandaMonium #4791 üzenetére
Nem tudom mi az a helikopter effekt, így gondolom nincs mert MSI-m van. Én másodjára ASUS-t vennék kíváncsiságból, de MSI is nagyon jó. Tuningban viszont ASUS talán jobb. Illetve a helyedben 100% hogy várnék mert most fog megjelenni a 760-as nvidia kártya.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Helikopter effektnél ha arra gondolsz, hogy 50-55 fok felett 100%-on jár a venti, az zöld oldalon nincs.
:-)
-
bandika0626
senior tag
Gigabyte-ról (660TI) vélemény?
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
PandaMonium
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Úgy voltam vele én is, hogy kivárom a 760-at és lehet így is fogok tenni de sajnos kétlem, hogy a 660Ti ára alatt lenne megjelenéskor, én pedig 60.000Ft -nál többet nem szeretnék kártyára költeni egyenlőre.
A leírtak alapján akkor valószínűleg ASUS lesz.
Azt már lehet tudni mikor fog megjelenni a GTX760?What I cannot create, I do not understand
-
szasanyi
félisten
válasz bandika0626 #4794 üzenetére
Nekem eddig semmi gondom nem volt vele, és összességében elégedettebb vagyok mint a HD7950-el. Persze ez attól is függ milyen elvárásokkal vennéd, többnyire milyen játékokat és milyen felbontásban játszanál rajta és, hogy mennyiért jutsz hozzá.
Gyakori hibaként írták le a ventik bizonyos (változó időtartamú) üzemideje után picit zajosodnak, esetleg kerregő (rezonáns) hangot ad(nak). Én eddig ilyet nem tapasztaltam, a hűtés jó és halk, meg hát ott a 3 éves garancia is ami azért egyfajta biztosíték.
Tuning nem volt nálam, így ilyen tapasztalatom nincs (már ha ez számít neked). -
bandika0626
senior tag
válasz szasanyi #4796 üzenetére
Nekem is Gigabyte kártyáim voltak/van jelenleg gts450 személyében és semmi gondom nem volt vele. Pedig nagyon rossz véleménnyel vannak a gigabyte kártyákról. Nyilván az F1 2012 kompromisszumok nélkül vinné 1280x1024-en mivel még crt monitorom van. A CUDA-t használnám videószerkesztéshez és már csak arra voltam kíváncsi mik a vélemények a Gigabyte-os kártyákról. Ennél is jelen van a bekapcsolóskor magas fordulaton járó ventillátor jelenség. Mert nálam még jelen gts 450 -en. A 240GT-nél nem volt ilyen.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
szasanyi
félisten
válasz bandika0626 #4797 üzenetére
A ventik alapból 40%-on, azaz ~1260 f/min tekernek aminek nincs hangja nem bekapcsolás után sem később, LOAD (játékok alatt) emelkedik 1500-1600 f/min közzé de még itt is csendes.
-
lowzor
veterán
Én használtam mindkettőt (lásd cikkem) és úgy tapasztaltam, hogy az Asus hűvösebb pár fokkal és halkabb is. Nálam bios moddal is 58-62 fok körül ugrál az Asus játék alatt 38-42%-os ventifordulattal (még 60%-on sincs nagyon hangja, de annyira úgy sem fog felmenni soha), az MSI pár fokkal melegebb volt. Mindkettő nagyon jó választás, szerintem azt válaszd, amelyik jobban tetszik, nem lősz mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest