Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz pcsabat #2249 üzenetére
Lehet, arra az időszakra gondolt, amelyikből valókkal én játszom. Tény, a GCN kezd egyre jobban teret hódítani, a jövő nv architektúrája is csak fog már rá jobban építeni.
kovy29:
Erről értekezett már korábban pár szaki. Arra jutottak, minden csak beállítás kérdése. Az meg már részletkérdés.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #2252 üzenetére
Akkor egy normálisan bekalibrált monitorral nem vagy csak minimálisan lehet észrevenni a különbséget?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #2253 üzenetére
Pontosan, a monitor bekalibrálása és a VGA driver színkezelésének behangolása a titok nyitja. Mellesleg ha mégsem kalibrálnál, akkor meg idővel a szemed amúgy is hozzászokik. Hacsak nincs a - csupán VGA-ban - különböző 2 gép egymás mellett.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
belinho
senior tag
válasz pcsabat #2249 üzenetére
Attól, hogy az AMD megveszi a játékokat, nem fog rosszabbul futni NV-n!
Így is eléggé hanyatlik a pc-s játékipar, akkor akinek NV-s kártyája van az meg se venné.
Ott az ellenpélda a Crysis 3 az is gaming evolved, mégis jobban fut NV-n, de ott a híres nevezetes Alien: Colonial Marines, az is Gaming Evolved, aztán a játék grafikailag ahogy olvastam egy nagy nulla! -
pcsabat
őstag
válasz belinho #2255 üzenetére
mikor játszottam a Crysis 3-al akkor cseréltem épp a 660-t 7950-re. Kb. ugyanazt a teljesítményt értem 7950-el minden high beállítással, mint 660-al felesben medium/high beállításokkal. A 660-on mindent high-ra állítva (felbontás és élsimítás ugyanolyan beállításon volt a két kártyán) érezhetően lassabban futott a játék mint az AMD-n.
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz belinho #2255 üzenetére
És kb ezzel a két játékkal ki is fújt, a többin rosszabbul fut. Ugyanígy a nv-s játékokon az amd. pl batman, border 2 . De itt is van ellenpélda a bf3.
(#2252) Vigneau: Jó neked, hogy a jövőbe látsz. Egyenlőre a játék támogatottság az amd felé billen az új nagy neveket nézve.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz pcsabat #2256 üzenetére
Még szerencse, hogy a két kártya pont nem egy kategória.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pcsabat
őstag
válasz Bjørgersson #2258 üzenetére
csak arra próbáltam személyes tapasztalataim alapján reagálni, miszerint sok játék ugyanúgy fut a két kártyán... Ami nyilvánvalóan badarság. Természetesen nem egy kategória a kettő, viszont árban nincs akkora difi mint sokszor teljesítményben.
-
Alpachino
veterán
Megmértem én is a Crysis3-at a 660-al is, és a 7950-el is..és nálam kb. high, FXAA beállításokkal futott úgy a 660-al, mint Very high FXAA-val a 7950....tehát nincs miért szégyenkeznie a "kis" 660-nak
De hozzá teszem, hogy nem a 7950-el méregettem össze, mint azt korábban is írtam, hanem az előző 7870-emmel....na ővele már "érdekesebb" eredmények születtek
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Henker2
addikt
i5-2500K-mat 4,2GHz-re húzva és a 660 OC-t is felhúzva mértem egy új 3DMark13-at:
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Kashim
őstag
válasz Jakab66[hun] #2262 üzenetére
Igazából nem volt még velük problémám. Ezen röhögtem egyet, de az alkatrészeknek nem volt semmi bajuk. Sokat rendeltem tőlük, eddig minden rendben ment, pick pack pont meg kényelmes, vidéki lévén.
Amúgy egy hete van nekem is egy Asus Direct CU2-es 660-am. Eddig meg vagyok elégedve, hangja szinte nincs, elég hűvös, keveset eszik és minden elfut rajta. Egyébként a cicergés nálam is megvan nagyon magas fps-en, viszont az előző 460-am is csinálta, gépházból meg nem igazán hallatszik ki (vagy túlüvölti a hydro h80i-m ), szóval így nem zavar.
-
Vigneau
félisten
-
Def26
félisten
Pff. Hát ez eléggé nem egy kategória. 7950 -el inkább egy gtx670 -et kéne hasonlíthatni. Egyébként meg nem értem mit vársz egy nv -s topikban, hogy majd mély egyetértést kapsz a laggolós amd -el?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pcsabat
őstag
Mint írtam világ életemben nv-s voltam. Azért is járok ide mert az előző kártyám 660 volt. Mindkét oldalról van tapasztalatom. Csak próbáltam eloszlatni néhány tévhitet, de úgy látom feleslegesen. A márkahűség még mindig fontosabb sokaknak mint a teljesítmény és a pénztárcájuk.
-
Def26
félisten
válasz pcsabat #2267 üzenetére
Nekem meg egy 2600k és hd7970 -em volt az elsők között vettem meg, utána meg hd7850, most meg gtx660 oc. Jóval simábban fut, pl a bf3 nv kártyán. Akárhogy erőlködik az amd, fps dropok miatt nem jön össze a stabil fps.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Vigneau
félisten
A VSync-kel lehet némileg a lagot csökkenteni - főleg a GTA IV-ben/EFLC-ben tudott segíteni ez a megoldás -, de a jelek szerint valóban nem csak én tapasztaltam ezt. Hiába van kraft a VGA-ban, ha valami mégsem kerek a driverekben/játékokban.
-
smiti
veterán
Hello!
Valaki próbálta már: Resident Evil 6 Benchmark
Sima 660-as tulaj futtathatná alapórajelen, és összevethetnénk a 660Ti-vel. Csak úgy kíváncsiságból érdekelne.
A legjobb az lenne, ha valakinek lenne 2500K procija 4GHz-en 8GB ram társaságában. -
smiti
veterán
válasz viktor82 #2279 üzenetére
Köszi!
Egyébiránt Ez a te kártyád?
Nagyon guszta. Hűtése milyen? Csendes és hatékony?
predakon - Várom az eredményt!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
9955 pont, i5-650 3.2@4 ghz, vga core 1241 mhz, mem: 7300
A cpu-t cserélnem kéne lassan, jók ezek a K-s procik. Gyakorlatilag csak ekkora mértékű tuningal tudok konkurálni az alap órajellel.
[ Szerkesztve ]
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
Henker2
addikt
Hazaértem én is nyomok egy Benchmarkot
-
viktor82
őstag
Igen ez az enyém,nagyon megvagyok vele elégedve szinte hangtalan és terhelés alatt is és a háfokok is rendben vannak 24fok a szobahőmérséglet a kártya ez mellett 27 terhelés alatt nem néztem még!
[ Szerkesztve ]
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
Henker2
addikt
Hol találom ezt a benchmark lehetőséget?
-
Tradiator
csendes tag
Ha egy 660 ti -t berakok PCI express 2.0 foglaltba, mennyire fogja vissza a foglalat a kártya teljesítményét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netflix
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...