Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Helló szerintetek érdemes Asus HD7870 DC2/GDDR5 kártyáról váltanom egy GV-N66TWF2-2GD ilyen kártyára.
Ujj volna mind a kettő enyém vissza küldtem garanciába és még nem kaptam vissza és van rá lehetőségem hogy ha a különbözetet kifizetem akkor ad érte erőseb kártyát is az eladó. És arra gondoltam lecserélem ilyen Gigára kb15000HuF kéne ráfizetnem.
Menyire jó márka a Gigabyt a hűtés nem érdekel van egy Twin Turbo II hűtésem azt rá tudom tenni.
Ami lényeg megbízhatóság és tuningpotenciál.
Amikkel játszom főleg BF3, majd Crysis 3, FC3, AC3, Tomb Rider újj részével is akarok majd. -
FaTHI
őstag
Most nem azért hogy én is giga kártyát hirdetek az apróban,de simán megér ráfizetni 10-15-ezer ft-ot. Volt szerencsém 7870-es karihoz, és tuning ide vagy oda, még úgy is lassabb volt kb 15-20%-al mint egy 660Ti kari. Amit kiszemeltél ritka jó hűtésű, és csendes kártya.Kb. fele olyan hangos mint egy referencia hűtés.
-
nagyúr
ha mindegy, hogy AMD vagy nVidia, akkor nem igazán éri meg, én 7-8e körülre taksálnám a különbséget csak sebesség alapján. ha kell physx, meg az nVidia-féle driver-támogatás szimpatikusabb, akkor határeset.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
-
Attix82
addikt
Crysis 3 GTX660 VS HD7950 Mind2 alapon legújabb driverek.
-
Blaise
veterán
Végre nálam van a Gigabyte 660 Ti, holnap megizzaztom a Crysis 3 alatt
-
Garsza
veterán
Azt szeretném megkérdezni hogy egy 660Ti és egy HD7950 közt menyi különbség van ha a tuningot is figyelembe vesszük melyikből lehet többet kihozni?
Ugye egy 800MHz járó 7950 est akár 1200 ra is fel lehet húzni ha jó példányt fog ki az ember
és a 660Ti nél ez menyi meg egy alap órajelen járó 660Ti vel milyen órajelen van partiban egy 7950? -
Tenken
őstag
Sziasztok!
Van valami ajánlott típus a 660-ból? Úgy értem pl, DCII, GS-ek, nem annyival drágábbak. Érdemesebb egy ilyen hűtőset venni?
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Bubu0074
csendes tag
-
belinho
senior tag
-
Bubu0074
csendes tag
Zotac nem igazán jött be nekem melegedett a régebbi kártyái és hangos is játék alatt mint a repülő úgy hűt. Gainward sem rossz kártya de nem tuningra való az biztos gyengébb kodikal szerelt széria és tudásra sem kiemelkedő. A GTX460 korszak jut eszembe mikor Gainward gyári hűtöket cserélgették mert melegedett és hangos is volt törtek is a lapátok rendesen a csere folyamán. De ennek volt topikja is. Az Msi-röl nem tudok semmit de versenybe sem nagyon láttam sehol de ez nem azt jelenti hogy rossz kari. Asus vs Gigabyte amit kedvelnek a játék fanok de ezt neked kell tudni mire kell játékra vagy internetre
-
Bubu0074
csendes tag
Egy prohardver.hu tesztből kiemelt rész
Tetszett
Az ASUS DirectCU II TOP kivitelű GTX 660-as megoldásáról szinte ismét csak magunkat tudjuk ismételni: hűtése mind üresjáratban, mind pedig terhelés alatt rendkívül halk. A kártya kivitelezése igényes, nem hagy kívánnivalót maga után. -
Blaise
veterán
válasz Faterkam #1320 üzenetére
Kéne csinálni egy házi toplistát, mint a 7770 topicban. Mit szóltok hozzá?
-
-
veterán
-
dragonfx
veterán
a gtx660 és a 660ti közt csak orajelbeli különbség van vagy más is?
tuninggal el lehet érni a Ti szintjét?
én ugy láttam a 660 a 7870nel van pariban.
a 660ti mellé mit tennétek?
milyen gép kell a kihajtásukhoz?i3?i5?
mind2höz 2x6os csati kell?van rövidnyákos is belőlük?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Blaise
veterán
válasz dragonfx #1336 üzenetére
Teljesen más architektúra a két kártya, bővebben [link]
Nem lehet elérni azt a szintet, hiszen bőven van hardveres különbség.
A sima 660 a 7850 és 7870 között van, de sok játékban a 7870-et is elveri. A 660 Ti a 7870 és a 7950 között van.
Kétmagos i3 már kevés ezekhez, 4 magos i5 nagyon ajánlott.
Nekem a Gigabyte 660 1 csatis volt, a 660 Ti két csatis.
-
dragonfx
veterán
de ebben a 660 elég gyengén muzsikál néztem külföldi teszteket ott a 7870 szintjén van.
aha értem de kisnyákos nincs, akkor sjanos nem jo nem fér be a házamba.
de az 1 csati az bíztató.az i5re tippeltem én is."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
passz nem volt szerencsém 7870hez.
most 7770em van a kategóriájában nincs párja.
csak ha később a g860at lecserélem i5re.akkor feltérképezem jelenlegi állás szerint mit lenne érdemes mellé venni.és ugy látom a gtx660 jobb mint a 7850 sőt lehet a 7870nél is.
mér nincs tuning?
én semmi lagot nem tapasztalok.de tény a 128bit már 5 éve is volt amihez kevés volt.
tény egyenlőre nem panaszkodok,painkiller,serious sam 3,nfshp, fc3,prince fs simán megy 1440be ultrán."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Blaise
veterán
válasz dragonfx #1340 üzenetére
Az NVIDIA limitálja a csúcs-GeForce-ok tuningolhatóságát, nem lehet pl feszt emelni.
-
dragonfx
veterán
hát ezt nem fogja benyelni egy gyártó se,szoval bukta a tuning.max egyedileg irott biossal.garivesztéssel.
érdekes amugy az én 7770emen se lehet feszt emelni 5 programmal probáltam 1.2V fölé nem megy.még bioscserével se,mert akkor meg szétesik a kép.lehet ez atrendy, a jövö és az ati is bevezeti.nekem igy is csak 10 é 8% tuning megy.azért ekkroa orajeleknél ez huzos ám.de az én vga.m tudom simán elmenne 1.25V.n ahol már komolyabb lehetőségek lennének.gtx660alap és OC eredmény érdekelne vantage.ból és 3dmark11ből.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
őstag
Kicsit próbálkoztam még a vga-val de e felett az órajelek fölött már hiba volt.Szerintem egész jó eredmény.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
belinho
senior tag
válasz predakon #1344 üzenetére
Nagyon szép eredmény egy 660Ti-tól!
Ez a tuning téma amúgy túl van lihegve, 915mhz az alap órajel, erre rátesz a boost, és még lehet húzni azon felül is szóval nem olyan gyenge a tuning, csak feszt nem lehet emelni!
Az AMD most elég jól bevásárolt játékok terén, de amíg ilyen jól szerepelnek az NV-s kártyák az AMD-s játékokban, addig nincs baj!
-
dragonfx
veterán
válasz belinho #1345 üzenetére
azért 915re ráhuzni 300mhz.et az igenszép 30%os tuning.mér lenne ez rossz?ja hogy a gyár alapbol bead 15öt?ennek csak örülni kéne.ennyire biztosaka chipjükben.
de jo lenne radeonon is lenne ilyen 1000 to 1150 és azt lehetne még huzni mondjuk az én esetemben."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
FaTHI
őstag
válasz dragonfx #1346 üzenetére
Ami nálam volt Nv-kari, 660Ti,670-es karik közül mindegyik 1100-Mhz-fölött boost-olt, tuningban is szinte mindegyik 1200Mhz-fölött volt. Amikor ráinditottam egy 3dmark11-et, vagy vantage-t szinte mindegyik 660Ti kari 670,680-közelében volt.
Szerintem nagyon jól muzsikálnak, kis árcsökkenéssel simán vinnék a piacot.[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
válasz belinho #1348 üzenetére
Igen, egy 7950-et kipróbálnék,nem lehet rossz, de azért a pénzért már új 660Ti-t is kapni. 7870-em volt egy napig,de 1-2 mostani játékban elég gyengén szerepelt a 660Ti hez képest pedig a 13.1-es driverrel próbáltam, kis tuningal 1150Mhz-en, de FC3,Hitman-ban szaggatott ahol a 660ti-simán ment, a Bf3-ban Vsyinc-el mikrolagos volt, vsync-off viszont szépen futott. Árához képest nem volt rossz, de akkor inkább rádobok egy 10-est, +teljesitményért+Physix+a driverekkel nem kell szivózni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest