Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
misionline
tag
Ma megkaptam reggel a GB 660 ti oc-t. Már csak egy I5 procit teszek a konfigba...Később meg még egy 660 ti oc-t.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz misionline #301 üzenetére
Ezt hogy sikerült összehozni? Rendesen meg van húzva gondolom.
-
smiti
veterán
válasz ricshard444 #303 üzenetére
Én a VGA-ra gondoltam természetesen, mert az én MSI-m sem hoz ennyi pontot alapon.
-
smiti
veterán
válasz misionline #305 üzenetére
-
batt
aktív tag
Srácok én azt nem értem,hogy nézem a teszteket amiket linkelgetek és valaki mondja már el mért úgymond alap (""") beállításokkal teszteltek heavennel?
Így nem kapsz pontos képet a vga erejéről!Tessék a Tessellation-t extrem-re állítani meg anisotropy 16x-ra álltani!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
ricshard444
veterán
-
misionline
tag
Pontos képet úgyis csak akkor kapsz majd amikor tolod valamelyik játékot, és vagy meg leszel vele elégedve vagy nem. Felőlem mutathat akármennyit tesztekben., de ha vga kat hasonlítasz össze, az csak akkor pontos ha azonos konfigban azonos (tesztprogi)beállításokkal teszteled le többször és átlagot számolsz....
-
smiti
veterán
válasz misionline #313 üzenetére
Az az I5 2500K-ba integrált grafikus chip. Még mi lenne ha beraknám a 660Ti-t.
-
Attilakirály
csendes tag
válasz quaddamage08 #100 üzenetére
Nem rossz ez mivel Tesselation extrémen van az lehúzza rendesen ha jól tudom
-
Easyl0ver
tag
Sziasztok vkinek van már vízhűtése a GPU n? Keresnék takarólemezt de 660 Ti ra nem igazán találok :S Nekem nincs vízhűtésem , csak esztétikum miatt kellene az a lemez.
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
zsinor008
tag
Hali.
Vennék egy MSI N660GTX Ti Power Edition OC 2GB DDR5 N660Ti PE 2GD5/OC Videokártyát.
Aki rendezik hasonlóval vagy van tapasztalata ezzel vagy hasonló kártyával az le a tapasztalatait
véleményét?
és még 1 kérdés meg éri az MSI-t venni? -
Easyl0ver
tag
válasz zsinor008 #319 üzenetére
Nekem ez a tipus van.. hűtése bekapcsoláskor szokatlanul pörög, de legkésőbb windows felállásra lehalkul, szinte hangtalan. Én úgy gondolom az egyik legerősebb a 660ti családból! Ya és még annyit, hogy az OC a "sima" PE editon től kb 3 - 4 % al tud többet.. Egy szó ,mint száz. Én elégedett vagyok!
"They know what is what, But they don't know what is what, They just strut. What the fuck? "
-
-
Tomix24
addikt
válasz misionline #312 üzenetére
-
Maxtreme
addikt
Emberek ez a TXAA-s kérdés hogy müxik? Mert a driverbe ahogy látom nincs iylen lehetőség, ergo forceolni nem lehet
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Maxtreme #324 üzenetére
Persze, hogy nem lehet force-olni. A játékba kell építeni a támogatást. Az FXAA-t lehet force-olni. Annak a fejlesztését befejezték, de szerintem meghagyják. Vagy esetleg átállnak MLAA-ra ők is, de erről még nincs adat.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Tomix24
addikt
válasz misionline #329 üzenetére
Nem akarod túl nagy vitát ebből, de kb +-30% van a VGA-ban ha mázlid van. Legyen az AMD vagy GF.
Ez alapon húzott, tehát garantálja a 30%-ból a 10-15%-ot gyárilag(előhúzva). Tehát 10-15%-nál nincs már több benne. Nem innen indul a 30% tuning
[ Szerkesztve ]
-
Easyl0ver
tag
Üdv, mindnekinek. MSI 660 Ti PE OC -m mellé egy sima 660 (gyártó számít?!) GPU-t SLi be belehet mellé kötni? Nem rég azt mondta itt PH-n vki, hogy 6 os szériából bármelyik mellé megy. Volna értelme pl egy 550 v 550 Ti-t mellé tenni?
-
Easyl0ver
tag
A 660 Ti PE OC -t jelenleg igy / alap órajelen / használom.
Szeretném picit spécizni amikor overclock ol az ember mire kell oda figyelni?
Illetve, ha van valakinek van ez a tipus ő milyen beállitást használ?[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Üdv. Lenne egy olyan problémám, hogy tv-re kiküldöm a képet és ha full hd felbontásba küldöm, akkor akadnak a videók meg az egér is szaggatva megy, de ahogy leállítom a videót minden okés egyből, mert észrevettem, hogy nem kapcsol át a vidi kártya 3d-be msi afterbournel néztem, de ha lejjebb veszem a felbontást és úgy küldöm ki tv-re 1680x1050 akkor átkapcsol egyből 3d-be. mi lehet a gond? és ezt 2 vga-val is teszteltem 2 külön gépen. (asus geforce gtx 660ti oc és egy Gigabyte 560-on is) valamit be kell kapcsolni a lejátszó progiba vagy az nv vezérlőpultba?
-
kpal
nagyúr
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Most a legjobb árban a Gigabyte GTX660 van, de erre azt írják, hogy a ventije egy idő után hangos, zörgő lesz! Vannak ilyen tapasztalatok itt is?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
ritterkrisz
tag
Sziasztok!
GIGABYTE GV-N66TWF2-2GD GTX660Ti 2GB GDDR5 PCIE + GM-M6900 egér 63 ezret megér?
-
Asbee
veterán
válasz ritterkrisz #346 üzenetére
Még szép hogy megéri.
-
Asbee
veterán
válasz ritterkrisz #348 üzenetére
Simán válthatsz. Ennyiért meg aztán főleg. Én gtx480-ról váltottam és szépen érezhető a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
válasz ritterkrisz #346 üzenetére
Hol van ennyiért? vennék én is ,persze ha megéri az árát.Mondjik riaszt ez a 192Bit-es sávszél..?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.