Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Gaboo007 #601 üzenetére
Az 5ghz-es proci 930-al nem fog menni...
Szerk:Látom csontra kihuztad azt a szerencsétlent... Ez nem egy 24/7-es beállitás,1.5Vcorreal...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ricshard444
veterán
Az egész környezet más így csak hozzávetőleges eredményt fogtok kapni,ami sok helyen nem túl nyerő, minimum egy egyforma órajelű processzor kéne,de ott még a teljesítménykülönbség ,memóriák...+ az esetleges processzor limit az "alacsony" órajel miatt
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
quaddamage08
tag
válasz tomy0628 #597 üzenetére
hY !
Szintén ugyan ilyen problémával küszködtünk jópáran . Én egy régebbi monitor alatt észlelem a csíkozódást játékok alatt de ha HD monitort rákötöm akkor semmi jele annak . Vagy a csatlakozó vagy a monitor nem tudja tartani az iramot a videókártyával . . .
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
tomy0628
aktív tag
válasz quaddamage08 #604 üzenetére
Én régi crt-vel próbáltam ott jó volt de saját lcd monitoron csak d sub bemenet van, lcd tv re kötöttem monitorom vga kábelével és ott is csinálta lehet a kábel hibás? De másik kártyàval meg jó
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
fulton
addikt
Sziasztok
Érdeklődnék szerintetek egy Gtx 660 OC kártyát elbír a jelenlegi Chieftech 500W os tápom? jelenleg egy 5850 duruzsol benne.
-
Faterkam
addikt
Én egy Gigabyte GTX660 oc-t használok egy Chieftec 500w 80Pb táppal. Az előző kártya 2x annyit evett (MSI 560 Ti Hawk) és annak is elég volt!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
fulton
addikt
-
batt
aktív tag
Kint van végre a 310.70 - WHQL ! remélem win8 alatt már jó lesz!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
batt
aktív tag
Nincs köze az új driverhez de nem tudjátok,mert van az hogy Windows élmény index tesztelése közben zizeg (cicereg) a videó kari és a driver ben is amikor állítok valamit és rányomok az alkalmaz ra akkor is egy pillanatra! Mi lehet? Játékokban nincs semmi baj!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
Faterkam
addikt
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
TTomax
félisten
válasz Gaboo007 #616 üzenetére
Nahh ez igy szuper lesz... Most nem tudom az fair-e hogy az én két kártyám 1215re boostol.visszafogom ha kell,egy azonos órajelre... nem a verseny lenne a cél,hanem hogy kb mégis mennyi a difi hasonló körülmények között.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
fulton
addikt
sziasztok
van itt olyan aki a 660 oc(úgy néz ki ezt venném a gigabyte versiont) vagy Ti kártyát "mezei" phenom 955 vagy 965 hajt? Megtenné hogy mér egy sebességet BF3 fullhd ben 2AA val minden más maxon(min/átlag)? Nem huz a játék? szép folyamatos multiban? olyan 32 fősnél nagyobb seróra nem szoktam felmenni. Nagyon köszönöm előre is. Nagy segítség lenne. -
fulton
addikt
Közben, lehet rossz a topic de mégis idevág:
a 955 procim gyári hűtője helyett milyen hűtőt ajánlanátok amivel mehetnék olyan 3,6 Ghz ott megállnék mivel feszt nem akarok növelni.
jelenleg elég brutál BF3 alatt olyan 70 fokos a procim alapon:s szal... -
Blaise
veterán
Érdekesség, hogy az ipon 84k-ért adja ma a 670-et [link]
-
Televan74
nagyúr
Ajánlom figyelmedbe gbors cikkét. Az a franya 192 bites memoriabusz.
Ha kell a 1,5GB feletti gyors memória kezelés és ezért képes vagy kiadni plusz pénzt, akkor igen megéri.
A cikkben nagyon jól le van írva a 660Ti hátránya a 670 -hez képest.[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Nikk
senior tag
Azt kell mondjam, hogy szerintem ez a kártya pontosan azt tudja mint amit mutat... Se többet, se kevesebbet... Előző kártyám egy GTX470 volt és ahhoz képes irdatlan sebességnövekedést kaptam... A 1,5GB-ról meg csak annyit, hogy egyelőre olyan játékot ami a másfél GB feletti részt is kihasználja csak igen elenyésző számban van és ott is csak maximum az AA emelésével lehet elérni. Úgyhogy ilyen téren amiatt nem aggódnék, hogy a kártya nem lesz időtálló, mert valószínűleg a fejlesztők is ügyelnek arra, hogy stabil frame rate legyen a vége a dolognak...
DIGIC
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Ismét nV kártya tulaj lettem hosszú idő után. Az AMD catalystban lehet olyan beállítást csinálni, hogy a gyorsbillentyűkkel váltok a megjelenítők közt. pl. Alt+F5 után a tévé, Alt+F6 után meg a monitor ad képet. Az nVidia illesztőprogijában nincs ilyen vagy csak én nem találom..?! (A legújabb 310.70-es driver van fent..)
-
fulton
addikt
Milyen progit tudnátok ajánlani amivel kicsit odahúzhatom a 660 Oc kártyámat?, (persze amolyan biztonságos keretek közt engedje csak, ne a vakvilágba)
Anno AMD nél volt beépített a catalyístbe.. overclock néven. Nvisi-ánál miért nincs ilyen? -
zsinor008
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy hogy az MSI GeForce GTX 660 Hawk on találhato hát lapi Lemezt
külön lehet venni és rá megy az MSI GTX 660 Ti Power Edition OC-ra?
ja és hogy ez javítana a hűtésén? -
fulton
addikt
A gigabyte OC Guru ban a "Power target" mit jelent pontosan? nálam az 50% on van.
továbbá mért van az ha megadok +100 at a Gpu magra, és alkalmzra kattintok akkor csak 50-et add hozzá. De ha beírok pl 200 at pluszba akkor ad hozzá 100 at, magyarán felezi... de miért? most akkor mennyit irjak be hogy ténylegesen mondjuk 100 Mhz huzzak a kártyán? -
Nikk
senior tag
-
JoolsNOS
veterán
Asus Geforce GTX660 TI-DC2-2GD5 Ez jó? Elvileg ugyanolyan mint az 560am. Hangja milyen? Valakinek van ilyen? köszi
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz ricshard444 #647 üzenetére
Kölcsönbe kaptam havertól akinek eladtam az 560ti-t
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
xatos3
senior tag
A yarr cuccot kiszedhetnéd, igen utána kell olvasni, és akkor megnevezhetnéd amit állítasz yarr helyett, leírnám hogy kell ezt megoldani de lusta dög vagyok, akár csak te, hogy nem tetted meg XD
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest