Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz Jakab66[hun] #2218 üzenetére
Nekem legutóbb egy gyerekcipős dobozban küldték a rendelt cuccot.
-
Kashim
őstag
válasz Jakab66[hun] #2262 üzenetére
Igazából nem volt még velük problémám. Ezen röhögtem egyet, de az alkatrészeknek nem volt semmi bajuk. Sokat rendeltem tőlük, eddig minden rendben ment, pick pack pont meg kényelmes, vidéki lévén.
Amúgy egy hete van nekem is egy Asus Direct CU2-es 660-am. Eddig meg vagyok elégedve, hangja szinte nincs, elég hűvös, keveset eszik és minden elfut rajta. Egyébként a cicergés nálam is megvan nagyon magas fps-en, viszont az előző 460-am is csinálta, gépházból meg nem igazán hallatszik ki (vagy túlüvölti a hydro h80i-m ), szóval így nem zavar.
-
Kashim
őstag
Ezen a grafikonon meg is próbálták húzni azokat a kártyákat, vagy csak az alapjáratot vették és az OC változatok alapjáratát hasonlították a sima kiadásokhoz? Csak azért kérdem mert pl. az én Asusom is lazán megy 1100-et, szerintem menne még tovább is de minek már.
Nem azért mondom, mert nekem is ilyenem van, de a Direct CU-s Asus kártyák elég jól mennek és szintén baromi halkak. Mondjuk hozzátenném, hogy szerintem ezek a két ventilátoros hűtések egyformán jól teljesítenek hang és hűtés szempontjából is, akármilyen fantázianévvel illetik őket a gyártók. Nagyon nem lehet félrenyúlni egyikkel sem, referenciahűtő ne legyen az a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest