Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
Na megnéztem! a GPU-Z alapon (100% Power Limit), 1033MHz-es alap GPU és 1098MHz Boost-os órajeleket mutat. Ha rányomom a +10%-ot, nem változnak ezek az órajelek. Kipróbáltam a Crysis3-at és közben monitoroztam. 1500MB volt a max memóriahasználtság, a GPU max 90% volt, a max Power Limit pedig 75-nél nem ment feljebb. A játék élsimítás nélkül max grafikán van 1920X1080-as felbontáson.
Egyébként ilyen grafikai részletességgel megvan az állandó 30-31 FPS.Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
athomi
veterán
A két kártya között vaciálok:
GV-N660OC-2GD
MSI N660-2GD5/OCNem szimpatikus a két ventilátor, nagyobb az esély a meghibásodásra, ráadásul elég olcsósított hatásuk van.
Egyébként 700,-Ft eltérés van a kettő között. -
marcusa
addikt
válasz Freiherr #2708 üzenetére
És tényleg, hogy vált be a kis 660 a radeon után?
(#2709) Blaise Szerintem a giga a drágább, legalábbis mikor én vettem 1 ezressel az volt a drágább...
(#2710) Alpachino Az tényleg az egyik legjobb, de én úgy vettem észre hogy nem csak 1-2 ezres van a között, és ezek között..
[ Szerkesztve ]
:-)
-
-
athomi
veterán
válasz Alpachino #2710 üzenetére
54.300,-Ft az MSI, 55.000,-Ft a Gigabyte Az Asus-ért nem kívánok többet fizetni, nekem az a lényeg, hogy halk legyen, de azért megbízható, az hogy pár fookkal az egyik hűvesebb, az annyira nem érdekel.
A WOT kuponra már van vevőm 9.500,-Ft-ért, a többi kuponból is kiszedek még vagy 5.000-ret, szóval a HD7850 szóba sem jöhet...[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
A WOT óriási játékosréteggel rendelkezik, én magam is nagyban WOT-ozok, így nem nehéz elpasszolnom jó áron... itt aki kicsit komolyabban játszik, veszi a gold-ot. A másik két játékra kicsit nehezebb eladni a kupont, azokat csak nagyon nyomott áron lehet. Plusz ott az AC3, 2-3,-EFt-ért attól is meg lehet szabadulni.
(#2719) Blaise: Nem véletlen akartam nagyon megnyeri a GTX660-at 44-ért a szuperszerdán... szinte ingyen lett volna a kártya.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv! Köszönöm szépen a segítséget!
A dupla ventis MSI GTX 660-at vettem. Twin Froze III
N660 TF 2GD5/OC
A Giga állt a másik oldalon. Nem tudom az milyen lenne, egyébként kinézetre sem nagyon tetszett. Bár ez szubjektív...
Nos a Twin Frozre már pár teszten túl van, FURMARK alatt 61 fokos volt. A Fractal ventik, 3 db teljesen leszabályozva. A VGA kari terhelten sem hallatszik, 1400 rpm-re emelkedett a ventije, de szinte semmi zaj emelkedést nem észlelek. Alapban 900 rpm...
Az AIDA alatt 1200 rpm volt, ott 55 fokig ment csak, de az a memória controller-t nem terhelte.
Szóval ez a kártya a megtestesült csend maga.
Az ipon-on is igaz volt amit az egyik srác írt, nagyon robusztus, masszív, nehéz, van benne anyag.Egy kérdésem lenne, ebben a videóban látható vRAM és GPU használat mivel jeleztethető ki?
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
-
Faterkam
addikt
Én eddig a Heavenről azt hittem, hogy csak a VGA számít neki!
Lemértem ugyan avval a kártyával a régi gépemen, Lga 775 Q8400:
és egy I7 3770, Z77-es lapban:
Ezek szerint nem csak a VGA számít itt sem
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
Teljesen igazad van! Ez elkerülte a figyelmem!
A kártya max 54c-re ment fel, az előző 60 fok is már jó volt a 560Ti 78c képest!
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Lalaland
tag
Mit jelent a vga-nal az uefi bios?
Amit kiadott a gigabyte is.
Megéri feltenni vagy csak win8-hoz van előnye?[ Szerkesztve ]
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
Henker2
addikt
Ez a BIOS, amit Lalaland kolléga linkelt engem is érdekelne, hogy fel lehet-e tenni a Giga 660OC-mre és mi történik ha rajta lesz?
Ez a BIOS leírása:
NVIDIA Source BIOS Version: 80.04.4B.00.26
1. Base Clock/Boost Clock : 1032/1111MHz
2. Memory Clock : 6008MHz
3. Release for HYNIX Memory
4. Increase Game stable
5. UEFI BIOS[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
törölt tag
válasz #98593280 #2721 üzenetére
Béna vagyok, már mindent a leírás alapján beállítottam, de az Afterburner alap kijelzésein kívül a HWinfó-ban beállítottak nem akarnak megjelenni. Nem tudja vki mi lehet a hiba?
-
marcusa
addikt
válasz #98593280 #2737 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy az itt beállított line-okat az AB sorai alá teszi, tehát amit itt line 1-nek jelölsz, az a negyedik lesz a kijelzésnél. Csináltam egy mese videón egy screen shot-ot, hogy nálam hogy van:
Az első három sor, amit az AB HWinfo nélkül is kijelez, az alatta levők meg a HWinfo-ból vannak.:-)
-
Faterkam
addikt
válasz Lalaland #2729 üzenetére
Sima GTX660-hoz az F12-es kell. Én feltettem kíváncsiságból, (az F11-es volt rajta) lefuttattam a Heavent maxon. ua. 54 fok volt a max
-
Looserke
őstag
az NVIDIA kuponakciónak vége?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest