Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csákk
senior tag
válasz mert_csokis #5293 üzenetére
Ez így nemigaz amit leírtál Ha foxcon gyártaná le (rakná össze) a karikat és a többiek csak matricáznának, az nemlenne üzlet...Ez úgy megy hogy nvidia tervezett egy ny.á.k. ot és odaadta a terveket a gyártóknak(jópézé ), mindenki legyárta a nyákot, rendelnek hozzá gpu chipet + egyéb alkatrészeket és ők rakják össze
^^
-
ghost7
csendes tag
Megrendeltem és jön ! meg 4 nap!
[ Szerkesztve ]
-
spiercell
aktív tag
válasz mert_csokis #5293 üzenetére
Nem azért drágább, mert nagyobb név, ez hülyeség. Megvan az oka, hogy miért drágább, egyrészt a hozzáadott cuccok, csomagolás, ahogy mondtad is, ennél viszont többet nyom a garancia. Inno 1év, Evga 10év, persze nem mindenki vállal ennyit főleg magyarországon. De papíron ez a két véglet.
-
Malachi
addikt
válasz horvathkrisz #5306 üzenetére
A legolcsóbb 145 font-os 53360, plusz a posta 5000, meg ha nincs mázlija elkaszálják a vámon, (bár nem tudom EU-n belül is van-e, USA-ból rendelt ipodot keményen megvámolták) az húzós lehet, nem is a pénz miatt hanem időben. De legalább biztosan megvan!
-
Veg1ta
tag
Havernak a TNT2-es korszakban volt egy inno-ja, de az állandóan megfagyott a gyári driverrel. A detonatort már nem is lehetett felrakni.... Azóta amúgy csak jókat hallani az inno-ról!
Most akartam venni egy Asus 450W-os tápot, de akkor inkább keressek vmi jobbat???
Utálom amikor kiírod, hogy "utálom ha nem válaszolsz a privát üzenetre" és azért utálom, mert Te sem válaszolsz...
-
R3plica70
aktív tag
OK, sorry...THX és néztem a linket, de a szék-szék-pálcika jelekből nem sokat tudtam kihámozni, csak következtetni...és ha jól következtettem akkor szépen hűtött, bár ott az asztalon és nem zárt házban és hát kérdéses, hogy amennyiben 12V-ot kap milyen hangja lehet...de azért bíztató és jól is mutat, mert van akinek ez is számit
Jah, a Cédrusnál vettem a jelzett áron. -
Radnix
senior tag
Valaki rendelt már itt?
Már kezdtem örülni, hogy péntekre jön, erre eltolták 5 nappal megint a szállítást... Ráadásul nem először és az árat is emelték már. De talán akkor is jó 60k-ért, gpu:680 mem:2000.
Meg tudja valaki mondani hogy a shaderek mennyin mennek benne? Nem találtam adatot még a Leadtek oldalán sem. -
horvathkrisz
addikt
-
Radnix
senior tag
Már írták sokan, hogy ugyan arról a gyártósorról gördül le minden alkatrész, nyák, ref hűtő. A matrica nekem 8. Mellesleg ahogy írtam ez extreme változat memók mennek rajta stabilan 2000-en és ahogy láttam az a kritikus pont Valaki tudna ajánlani süniket a többi melegedő alkatrészre, mert a Zalmanos kék nekem nem tetszik
-
ghost7
csendes tag
válasz horvathkrisz #5306 üzenetére
-
keIdor
titán
-
ghost7
csendes tag
DE legalább ott van és nem ülnek rá mint a magyar nagykerek és utána csokosok kapnak a többiek meg felárért.
[ Szerkesztve ]
-
javiKA
csendes tag
Hy all! Segítségeteket kérném! Vettem egy Gigabyte 8800 GTS-t 320mb-os memóriája van ugyebár. Nos tökéletesen muzsikál, de gondoltam, biztos rejlenek ég adottságok ebben a kártyában. Most sima gyártó driverrel használom, arra kérdeznék rá, hogy tud a valaki olyan drivert ehez a szériához, amivel nem szénnésütni, de kellemesen, érezhetően meghúzza a karit.
Második kérdésem az volna, hogy egy 54 C°-os hőmérséklet normális egy ilyen karinál? Válaszaitokat, ha kérhetem akkor privib küldjétek mert azt rögötn látom, nagyon kösz előre is mindenkinek
EA published Crysis? NO WE DONT! But Razor do :D!
-
-
törölt tag
Nos visszafelé akkor. A kártya hőmérséklet normális.
Tuningnál, nem a drivert kell cserélni, hanem egy tuningprogi kell
Drivert azért érdemes cserélgetni, mert javítgatják az esetleges megjelenítési problémákat.
Jó tuningprogi kezdésnek az Atitool.
Egyszerű és egyszerű használni. komolyabb a rivatuner, ebben már sok más is módosítható.
Az Atitool-lal próbálkozz, ott is az utolsó kettő csúszkát kell, az a 3D GPU, és em órajel emelésére szolgáló csúszka. ha kb 15%-al emelsz, az még bőven biztonságos. De ha véletlenül túlgúzod, és fagyás az eredmény, csak egy reset, és eredeti órajeled van újra -
Pietrosz
addikt
-
Gabeszfx
csendes tag
hay
lehet láma kérdés de fontos
és itt látom értelmét h itt tegyem fel a kérdéstmüködne két 8800GTS SLI-be SLI bridge nélkül?
ha igen nem lesz baja ha híd nélkül megy?thx
-
Radnix
senior tag
De ott van, hogy G92, ez a vga-k Gpu-ját jelöli. Neked régebbi G80-as van. G92-es mag egyelőre csak a 8800GT-n van. Az új GTS-en is ilyen lesz és a 8800GS-en is (ha lesz).
Ez a "régi" jelenleg kapható GTS-nek a totyikja. -
törölt tag
válasz Pietrosz #5340 üzenetére
Asus GTS, GTX volt a kezemben, és régebben 7950 GT, és a passzív GT is. Egy dolog az igényes csomag, és a bundled software, egy másik a HW minősége. Az ideális, mikor a kettő együtt megvan. A GTS esetén egy fapados Albatron simán lenyomta az Asus GTS-ét hőfokokban is jobban teljesített, és tuningban is. Pedig ugyanonnan származik a cucc. Talán a szigorúbb ellenőrzés lehet, hogy a más gyártók részére szállított cuccra jobban figyelnek? Fene sem tudja.
De ha a dobozoknál tartunk, a Gainward, a Gigabyte is igényes és szép.
Nekem van egy véleményem egy márka cuccairól, ennek nem kell feltétlenül egyeznie egy másik ember véleményével
Ha valaki bizonytalan egy cucc vásárlásánál, történetesen a GT-nél, annál végül is mindegy, mert made by TSMC/Foxconn. A körítést kell jelen esetben nézni. Bár már a GT-nél is van kivétel, az új Gainward , a Galaxy akik elsőként fognak referenciától eltérő holmit kiadni.
Van olyan gyártó, aki a Crysist adja a kártyához... -
R3plica70
aktív tag
válasz Pietrosz #5338 üzenetére
Lehet, hogy azáltal, hogy nem húzta meg csontra a hűtőt tartó csavarokat, jobb lett a hűtés hatásfoka ?
Amúgy viccet félretéve, nem mindegy, hogy mivel terheli az ember, én pl jobbára mostanában UT3-at tolom és ott 45-46 fok max a több óra game UTán is
Krizisnél volt 50-51 amikor teszteltem...nameg Atitúl szőrös kockájánál.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest