Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz banderasz77 #4802 üzenetére
-
törölt tag
Az milyen durva kártya lenne, amin a 8800Ultra ramjai volnának....
-
P00By
nagyúr
válasz banderasz77 #4807 üzenetére
Igen,de ha tönkre megy és nem szarjak le akkor lehet látni,h flashelted,ezt termeszetesen cska azert irtam,h jöjjön a flame...
-
Achill3uS
nagyúr
válasz #96302336 #4804 üzenetére
nem érne vele semmit, mert állitolag a kártya sávszélességben nem képes gyorsabb memóriát kihasználni, ezért kerültek rájuk olcsó quimonda-k és nem 2200-2400mhz-re képes samsungok, a GTS-el reméljük már nem ez lesz a helyzet...
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
válasz #96302336 #4798 üzenetére
ez a gpu bios mod nekem sántit, 2d-ben 1.05v 3d-ben 1.07-1.1v körül kap a kártya alapból, szóval én ezt nem nevezném vmodnak, sztem mérjétek ki, valóban mennyit kap, mert gyanus ez a 770mhz+ -os eredmények ennyi feszen, nekem 800mhz-hez már 1.20v+ kellett...
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
1.25-nél többet nem adtam léggel. jéggel 1.45 volt a max, lehet azt már nem birta, csak érdekes h xs-en meg 1.4-eket hidegléggel+vizzel adnak
-
szupi
tag
megint nemmegy
-
aboriginal74
tag
Nyah hogy állunk?!?! Syn7h37ic XP teszt is jöhet
Hajrá...
[ Szerkesztve ]
i don't know, but i need energy
-
törölt tag
válasz aboriginal74 #4829 üzenetére
XP alatt volt a tuning. Vista alatt nem mérek. Ott játszom majd, ha egyszer lesz kedvem feldobni
-
Egzee
őstag
Re!!! Mi a helyzet??? Mekkora PH! kockák tuttok ti lenni Akárhányszor feljövök, tele van minden Mackával meg a többiekkel
-
szupi
tag
válasz szacsee #4771 üzenetére
visszatettem 8600-at picsaba... megneztem a venti csatijat, minden a helyen... nem ertem. feloraja hiaba rebutolgattam, semmi, meg se moccan. volt mindne reinstall, uninstal... de semmi.
nagyon, nagyon nemorulok...
siman vennek holnap masik hutot ra ha tudnam h megoldodik, de mi van ha vezerlesi baja vay esetleg mas nyugje van
-
-
Anthony28
őstag
Úgy érzem sok hosszú életű GT nem lesz itt a PH-n.Amit ezek már az első pár napban kapnak...több 100 évet rövidül minden nap az élettartama ezeknek az iszonyatosan megtépett géték-nek!
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Egzee
őstag
LOL!!! (AA) Nah van valami hír a 8800GTS áráról??? Mert szülinapom már csak 10nap... Nahmeg a megjelenése is
-
Bagira01
veterán
Nekem 12 nap
Úgy néz ki jövő héten nekem is lesz 8800GT-m (bár én már nem bízok semmiben)[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest