Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
turulék oldaláról is lekerült az ár, csak a sokatmondó "Érkezik" felirat van helyette
argep.hu-ról is eltűntek
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
magamnak válaszolok mekkora ász vagyok
lett belőle EUR
[ Szerkesztve ]
-
Stargun!
tag
válasz ratcache #5802 üzenetére
Igen, azért kerülhetett le az ár, mert eddig 51k volt ott. Ma délelőtt nekem azt mondták, hogy ha minden jól alakul, akkor talán még 51k-ért tudják adni a következő szállítmányt is. Ha nem sikerül, akkor olyan 53k körül lesz az ára.
Persze ez az egész csak elméleti vita, ameddig nincs ott náluk 50 darab kártya, és nincs konkrétan ára. Lehet, hogy akkor már a gyakorlatban 65k lesz.
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
válasz Stargun! #5799 üzenetére
Felejtsd el ezt,h ennyi meg annyi USD azt meg főleg,h ez alapján kalkulálod ki az árat!Ez nagyon nem így működik!
#5807:Azon múlik mennyi plusz pénzt akarnak ill. mennyire használják ki a helyzetet..sajnos ez minket átlag felhasználókat zavar,ha marketing szemmel nézük(magyar),akkor oké
[ Szerkesztve ]
-
-
alien_
őstag
Inno kinek mit visz overclockban?
Swarm is coming.
-
Stargun!
tag
Azért az icsmedia árlistája nagyon durva:
"Az árak tájékoztató jellegűek, aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken!
Az árváltozás jogát fenntartjuk! 2007.11.21" akkor minek az árlista?!És ezen a listán az Inno3D bruttó 53.244 Ft.
No persze valószínűleg szándékosan el van írva a termék megnevezése, ugyanis ezt írták: "Inno3D PCIe 8800GT 512MB DDR3 128Bits DVI TV", tudvalevőleg ilyen kártya meg nincs is. Tehát egy fogyasztóvédő sem foghatja őket tökön, mivel AZ a kártya tényleg 53k. Csak a 256 bites kerül 65k-ba. BRAVÓ![ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
válasz #96302336 #5809 üzenetére
Most rendeltem meg egy inno3d -t, remélem nem fogom megbánni =)
Majd veszek rá valami jópofa ac coolert, de a gyári hűtővel is elvileg lehet csavarni (sok refhűtős oc van), csak a ramokat nem érdemes piszkálni, ugye?(#5810): Jah, azt én is néztem, cselesek a mocskok =(
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
Ati007
őstag
szerintem dobjunk össze egy kis lét egészitsük ki és szerezünk Stargunnak egy 8800gt-t 50ért hátha abba hagyja a siránkozást
-
Ginew
aktív tag
válasz Stargun! #5810 üzenetére
ez nemigyvan, hanem egyszerüen ha rajtavan az árváltozás joga bla bla bla, akkor csak 1 tájékoztató jellegű az ár. nemtom hogy miért baj ez, neki is változhat a beszerzési ára, és ő ennyire kalkulált, de lehet a köv szállitmányt, az adott árrésével amannyiért tudja csak adni, ha nemtetszik, elviszi más..
-
Def26
félisten
-
Pety
senior tag
Akkor én is kezdeném a siránkozást,hogy nekem is szerezzetek annyiért.....
Tiszta bumeráng feeling ott is lehetett ajándékért siránkozni(elég szánalmas volt némelyik ember)"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
-
TEK
csendes tag
(Nemigaz, gepelek egy csomot, es eltunik az eterben. Kezdhetem elorol
A regi kartyamrol megmaradt egy zalman vf900-cu. Mivel a gyari megoldassal nem voltam megelegedve, ezert hat lecsereltem.
Eddig azt hittem, hogy a kartya nem szabalyozza a venti sebesseget, de most a csere miatt meregettem kicsit. Terheles nelkul 29%-ot mer a rivatuner, 90 foknal pedig kemeny 37%-ot. Halknak halk ezt elismerem, igaz 92 foknal jobban nem tudtam "befuteni" neki, mert bekockasodik a kep es kifagy a gep. Ezert muszaly voltam a rivatunerrel szabalyozni a ventillatort, hogy ne fagyjanak ki a jatekok.
Viszont ez a kis zalman huto meglepoen jol vegzi a dolgat. A ventillatorat leszabajoztam, igy ez is csendben van. A gyari hutovel alapon 65 fokot merek, mig a vf900 44 fokot produkal. Terhelve a gyari 92+, a zalman pedig 59.
Ja, a kartya egy msi 8800gt-oc. -
Speed®
HARDVERAPRÓD
No, alakul a dolog, kék PCBs GTk ügyében.
Sparkle CP3/TEC, ill. ref.hűtéssel.
Gigabyte VF700AlCu..3 fázisú PWM a Galaxyhoz hasonlóan, de 1 tápcsatis.gxr Kicsit visszaolvasol, már ~3man írták az ICS 53->65öt...
TEK
Kár, hogy Rivában nem lehet átírni a gyári hűtő fordulatait hőfokfüggően.
Ezért szeretem AtiToolt, ha támogat egy kártyát, ventiprofilokhoz kiváló.
Ha VF900Cuval ilyen hőfokokat mérsz leszabályozva, akkor VF700 is jó.[ Szerkesztve ]
-
gxr
csendes tag
Na végre !! Megrendeltem kint az osztrákonkál tegnap este a karit és a héten meg is lesz. Igaz nem 65.000 volt hanem csak 55.000. Mára el is fogyott Ugyanakkor ma hívott az ICS Media, hogy a korábban megrendelt karim megjött .. Inno3D. Igaz nem 53.000,- az ára hanem 65.000,-
GB p965-DS4; E6400@3.2, 2*1GB Kingmax; Gecube Radeon 3850 OC / 512MB
-
Macka
veterán
Szerintetek mikorra lesz itthon nem refnyákos GT???
-
zsolesz8881
tag
Nah én is közzéteszem eredményemet itt mégha nem is a megfelelő csak hogy lássátok hogy az Inno sem rosszabb mint a többi:[link]
Konfigom az adataimnál.700/1750/1050-en!Most Gainward van nálam ez megy 770 1900 1950-en de sajnos a gépem miatt 13k a max amit kaptam rá![ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Amit előbb linkeltem Gigabyte valszeg lesz itthon is, kérdés mikor..
Az nem ref.nyákos, 3 fázisú PWM Galaxyhoz hasonlóan befigyel.
Amúgy gondolkodtam a HDMIs 2 tápcsatis Galaxyn és nem értem
Nem látom értelmét a 2. tápcsatinak. PCIe2.0án felvehet 150Wot és PCIe+tápcsatival is ennyit kap. Több minek? Nem ehet 150+wot húzva sem szvsz. -
zsolesz8881
tag
Azt az 1-et nem tudom hogy a vgabiost pl. hogy lehetne lecserélni úgy hogy a dos lássa az NTFS fájlrendszert is!Várom az ötleteket mert van más megoldás is de valaki mondta nekem hogy valami freedos nevű progival talán menne de az sajnos nem volt a nyerő ötlet!Látni látta a partíciókat de mászkálni sajnos nem tudtam rajtuk!Illetve a fdisk látta csak!De nekem olyan megoldás kéne ahol rámászok a vinyóra és simán átírom a vga biost!HELP valami nagytudású hasznos tanácsát kérném!
-
4tom4nti
tag
Szevasztok!
Igen lehet mit tenni, ha írásban elküldted a megrendelést az árral együtt és ők visszaigazolták azon az áron. Ilyen esetben lehet mit tenni, mert kötelesek azon az áron odaadni a terméket. Minden más esetben az ígéret szintjén marad a dolog és a fogyasztóvédelem körberöhög bizonyíték hiányában...
Bocs az offért, de nagy itt a herce-húrca a rendelésekkel, gondoltam ezt megosztom a tévelygőkkel... -
P00By
nagyúr
-
aktív tag
[OFF]volt webshop rendelés, visszaigazolással
mindegy, ment egy tájékoztató/érdeklődő levél az fvf.hu-ra, meglátjuk mit válaszolnak[/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
4tom4nti
tag
Én sztem baromi jól járnék a Gainwardokkal, ha sikerül a szállítónak szállítani. Állítólag a hét vége fele jön olyan 30-40 darab és én a 26. hely környékén vagyok. Szerintem jobban járnék, mint BFG-vel vagy Innoval vagy Asussal...
GTS-ről annyi a véleményem, hogy akkor nyugodtan lehet a 349USD + --->os árral számolni, mivel a magyar "kereskedők" a kevésen akarnak meggazdagodni, így horibilis összegekért adnak mindent... Ezért tart ott Mo. informatikai infrastruktúrája, ahol...
Lassan Angliában olcsóbban jön ki az élet, mint itt és akkor a két ország színvonal beli különbségét nem is említettem... Németországban és Ausztriában már régóta közel azonosak a megélhetési költségek. Röhej ez az egész ország szerintem...
Bocs az OFF miatt, de sztem qrva jól leírja a helyzetet ez a néhány sor a GT-kel kapcs is...
Ratcache: akkor pedig rájuk kell pirítani a fogyasztóvédelemmel és behúzzák fülüket farkukat, csak csend legyen... Olyan embernek kell odaállítani, aki határozott és tudja mit akar és akkor észreveszik, hogy nincs kecmec... sok sikert!!!
[ Szerkesztve ]
-
LaMachka
csendes tag
Sziasztok!
egy lama kerdes.Muszaly lecserelni a gyari hutot valami masra .
koszi. -
Stargun!
tag
Abszolút támogatom az ötletet.
Ennek értelmében ezúton bejelentem, hogy az alábbi számlaszámon várom kedves adakozásotokat, összegtől függetlenül:
OTB Bank Zrt., 11773030-09817803
Ezzel életre hívom a "Segítsünk szegény Stargunnak, hogy ezen ínséges időkben megvehesse 50.000,- forintért hőn áhított 8800 GT videokártyáját azzal, hogy a 60-65-70-75 ezer forintos árhoz az árkülönbözetet kipótoljuk" alapítványt.
Minden kedves adakozót ezúton megkérek, hogy PH!-s nicknevét tüntesse fel az átutalás megjegyzés rovatában. Erre azért van szükség, mert ezúton vállalom, hogy a segítségnyújtók teljes névsorát a kártya sikeres beszerzését követően PH! regisztrációs aláírásomban minimum fél éven át feltüntetem, mint a szponzoráló tagok listáját.
Adakozzatok most, hiszen ki tudja mit hoz a holnap!
Köszönettel: egy bánatos Stargun!
-
-
Drizzt
nagyúr
A shader clock miért nincsen ott? Az pedig a leglényegesebb talán. Ez a dec. 11-i megjelenés meeg gáz, illetve mennyiségben is biztos ugyanúgy marha kevés lesz belőle, nem értem az optimimzmust a cikk végén...
Kivéve ha esetleg eddig minden "túl jól sikerült" G92-t félretettek volna, hogy inkább majd gts-ként adják el, de szerintem ez se túl valószínű.I am having fun staying poor.
-
Amarth
aktív tag
Sziasztok!
Már kapható itthon is!
Asus GeForce 8800GT 512MB DDR3 66 900 Ft
Inno3D GeForce 8800GT 512MB DDR3 64 790 Ft
MSI GeForce 8800GT OC 512MB DDR3 68 700 Ft
EVGA 8800GT 512MB SSC PCI-E TV/DVI 76 500 FtHa érdekel vkit
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Macka
veterán
Mekkora game ez a TIMESHIFT... Komolyan majdnem Crysis...
-
norbinho88
csendes tag
Pls. valaki help. Ha SLI-s alaplapot veszek akkor ahhoz csak két ugyanolyan videókarit csatolhatok? Mert most 8800 GTS-em van, de egyenlőre mégegyre nincs keret, viszont van elfekvőben régebbi karim egy 7300 GT. A kettő megy-e együtt, és ha igen érdemes egyáltalán összehozni őket?
-
Macka
veterán
válasz norbinho88 #5839 üzenetére
Igen, csak ugyanolyat... Sőt, a kockázatok, ill. mellékhatások elkerülése végett ajánlatos ugyanazt a márkát választani....
-
C.Brigante
veterán
asszony már kérdezte mi az a hang a gépemből (85%)... ebből tényleg hűtő csere lesz
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
VR6-Fan
veterán
7300GT+8800GTS SLI:esélytelen
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Gerisz
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Itt is van
Gainward[ Szerkesztve ]
-
VR6-Fan
veterán
válasz norbinho88 #5845 üzenetére
elképzelhető..
mert architecnikaliag egyeznek, de pl memoria busz mérete nem..és amennyit ráköltesz annyiből inkább vennél egy 8800GT/ new GTS-t és már is meg van ugyanaz vagy jobb teljesítmény, kevesebb hőtermeléssel, zajjal, több helyed marad, és az hogy valós helyzetben milyen teljesítményt nyújt nem nagyon tudható.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
exor
tag
mostanában tervezem uj gép vásárlását és vga-nak egy 8800gt re gondoltam, (már ha betudom szerezni valahonnan) , szal azt szeretném kérdezni, hogy milyen proci kéne ami
kihajtja ezt a vga-t? mondjuk pl egy c2dE4500 2.2GHz elég?, vagy milyet ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest